Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
@MySea New york -ist deneyin..İst-adana yi ayrıca deneyin.daha ucuza gelir sanırım.
-
@AYSY33 sanmam aktarma her zaman daha uygundur.
-
@AYSY33 Oyle daha ucuza gelmiyor malesef. Ayrica o sekilde bilet alinca, Istanbul da valizleri kendiniz aktariyorsunuz ve ic hatlarda valizler icin ayrica ucret istiyorlar. Daha fazla eziyet oluyor aslinda...
-
son 3 yildir Lufthansa ile ucuyorum. Cok memnunum.
-
@MySea ucusunuz oncesinde checkin yaparken turkiye icinde connected flightin oldugunu soylerseniz valizinizi istanbulda almadan direkt adanadan alabilirsiniz ayri ayri bilet alsaniz dahi.
Bilet fiyatlarini kontrol etmekte her zaman fayda var,tr ici ayri bir bilet almak daha ucuza gelebilir baska bir arkadasin onerdigi gibi. -
@MySea günaydın kolay gelsin hayırlı işler
gidiş dönüş birlikte seçersen bu uçaklar çıkmıyor. bu gidişler 13 aralık için

06 ocak dönüş için de

-
@ayvalik10 abi bu fiyatlara asla güvenme en sona geldiğinde genelde thy den daha fazla isteniyor. Ben artık bakmıyorum buralara.
-
@denizci10 buradan bakıyorsun ama alırken de kendi sitesinden alacaksın.
-
-
@ayvalik10 tamam skyscanner dan da bak ama bilet satın almaya kadar git. O zaman fark ediyor.
-
@ayvalik10 kesinlikle
-
@Murat-Yılmaz Hocam bunu ben daha once denedim ama Istanbul'da valizler konusunda cok sorun cikarttilar. Tekrar ayni seylerle ugrasmak istemiyorum aslinda. Neyse, bir caresine bakacagim artik.
-
@ayvalik10 Hocam bu fiyatlar uygun gorunuyor. Biraz inceleyip arastirayim. Tesekkurler..
-
@MySea rica ederim her zaman yardımcı oluruz biz aileyiz
-
18 Mart 2022 de yurtdışı çıkış harcı 50 liradan 150 liraya çıkarılmıştı.⬇️
https://www.aa.com.tr/tr/gundem/yurt-disina-cikis-harci-150-lira-oldu/2538945#:~:text=Ankara,harç tutarı%2C 150 liraya çıkarıldı.
Yeni gelen haberlere göre yurtdışı çıkış harcı 150 liradan 300 liraya çıkartılacak

https://www.ensonhaber.com/amp/gundem/yurt-disi-cikis-harclari-150-tlden-300-tlye-cikariliyor -
@Muhtaradana müthiş haber. süfli şeyler bunlar.
-
@denizci10 😊 komik olan bazı dönemsel kampanya zamanlarında yurtdışı biletlerini 300 lira altında bulabiliyoruz.
-
@Muhtaradana kesinlikle hocam. eskiden 15 tl ödüyorduk şimdi 15 dolar ödeyeceğiz.
-
@denizci10 Tüm bunlar süfli hevesler için yurt dışına gidenlerden ne koparırsak kardır gibi geliyor :)
-
4000₺ ye ocak ayına 4 kişi ist - stuttgart gidiş dönüş bilet aldım. şimdi 1.200tl pul parası mı ödeyeceğiz. nasıl bir döneme denk geldik arkadaş.
zam gelmeden pul alıp stok yapabiliyormuyuz ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum