DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
DV2020 odası açıldı mı başkanım @crazycells
-
@heleniki DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
DV2020 odası açıldı mı başkanım @crazycells
Evet sayin @heleniki :) bekleme odasini actik...
Suradan ulasabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1455/dv2020-bekleme-odası -
Eylül ayı için beklelenilen EK ÇEKİLİŞ ten bir haber var mı?
-
-
@mrpilgrim DV2019 için ek çekiliş yapılmayacağı duyuruldu.

-
@yekta ne kadar kaldı 3 mü 4 mü? :)
-
@tanti son 144 saat :))))) hala şoktayım ben :D
-
@yekta
Muhtemelen Sarı zarfı görevliye teslim edip "welcome to America " yı duyana kadar öyle olacak :) -
@yekta DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
@tanti son 144 saat :))))) hala şoktayım ben :D
hadi bakalım :)
-
Hadi bakalım ek çekilii işi de yattı o zaman 2020 bekleyelim biz. :)
-
Güneş şu adam için doğuyor 👉🏼 @yekta iyi yolculuklar kardeşim
-
arkadaşlar kusura bakmayın, hem 2019'u kazanamamanın verdiği moral bozukluğundan hem de oğlumun doğumundan sonraki yoğun tempodan ötürü uzun süredir giriş yapamadım foruma. 2020 için yine bir ümitle yapacağız başvuruyu. 2019 talihlisi olup case number'ı çok yüksek olan ve sıra gelmeyeceğini düşünen bir arkadaş vardı nickini unuttum. acaba onunla ilgili olumlu bir gelişme var mı?
-
@guropeth DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
arkadaşlar kusura bakmayın, hem 2019'u kazanamamanın verdiği moral bozukluğundan hem de oğlumun doğumundan sonraki yoğun tempodan ötürü uzun süredir giriş yapamadım foruma. 2020 için yine bir ümitle yapacağız başvuruyu. 2019 talihlisi olup case number'ı çok yüksek olan ve sıra gelmeyeceğini düşünen bir arkadaş vardı nickini unuttum. acaba onunla ilgili olumlu bir gelişme var mı?
maalesef oldukca fazla arkadas 2018 magduru oldu :( , pek cok arkadastan bahsediyor olabilirsiniz. uzucu bir sekilde coguna sira gelmedi...
2020 icin size de bol sanslar :) -
Umarım gerçekten çıkarsa gidecek olanlar başvuru yapar da böyle durumlar yaşanmaz ilerde.
-
@heleniki Selamlar, ağabeyinden haber var mı? Umarım sağlığı daha iyidir🙏🏼
-
Daha önce yazıldı mı bilmiyorum, yazıldıysa kusura bakmayın. dv2019 için 14,3 milyon aday kuraya katılmaya hak kazanmış; beraberlerindeki kişilerle birlikte bu sayı 22,4 milyon! Bunlar arasından seçilenlerin sayısı 87.610, toplam vize sayısı ise 50.000... Kaynak: https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2018/visa-bulletin-for-august-2018.html
87.610 yeterli midir, yoksa ek seçilenler olur mu, bilemiyorum. Bence her ihtimale karşı, dv2019'da seçilmeyenler ("kaybedenler") de birkaç ay sonra yeniden bir kontrol yapsalar iyi olur gibime geliyor. Ümit bağlamayın ama yine de tekrar bir denemeyi ihmal etmeyin bana kalırsa... 1 dk'lık iş sonuçta... Sürprizle karşılaşırsanız burada duyurmayı da unutmayın. :)
-
@crazycells DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
maalesef oldukca fazla arkadas 2018 magduru oldu :( , pek cok arkadastan bahsediyor olabilirsiniz. uzucu bir sekilde coguna sira gelmedi...
2020 icin size de bol sanslar :)Oncelikle cekiliste hak kazanip gidenler ve sirasi gelip isini halleden arkadaslari tebrik eder bol sanslar dilerim. Ozurdileyerek sormak istiyorum bayadir girmemistim foruma hak kazanip sirasi gelmeyen kazananlara ne oldu yada ne olacak ?
-
@dmg DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
@crazycells DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
2020 icin size de bol sanslar :)Oncelikle cekiliste hak kazanip gidenler ve sirasi gelip isini halleden arkadaslari tebrik eder bol sanslar dilerim. Ozurdileyerek sormak istiyorum bayadir girmemistim foruma hak kazanip sirasi gelmeyen kazananlara ne oldu yada ne olacak ?
Maalesef DV2018 sureci sona erdi, artik hicbir arkadasin vize almasi mumkun degil. Sirasi gelmeyen arkadaslarin artik bu yilin cekilis programindan faydalanmasi mumkun degil. Tabii bu arkadaslar tekrar secilmek icin basvuru yapmaya devam edebilirler ya da farkli vize turlerine basvuru yapabilirler.
-
@famel malesef durumu hala aynı.yoğun bakımda hala uyutuluyor :( ilgine çok teşekkür ederim arkadaşım.
-
selam herkese.şurda 2 dakika sinirimi dökeyim.bu yıl siteye üye olup ilk defa başvuru yapanlara ultra gıcık oluyorum."ilk defa başvuru yapıyorum ve inşallah son olur hemen bize çıkar " diyenler inşallah size çıkmaz bencilliğinizden dolayı. burada yıllardır başvuranlar,çekilişi kazandığı kalde numarası gelmeyip vize alamayanlar var. Beni taşlayan taşlasın umurumda değil.zaten canım sıkkın.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum