DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu)
-
çekilişi paralı yapmak bu uygulamanın yapılış amacına ters.elbette sembolik bi ücret gereksiz başvuruları düşürecektirde de adamların umrunda değilki ister 10 milyon kişi başvursun ister 100 bin. bu arada 160 dolar olsa ne olacağı belli olmayan bi çekilişe sizde vermezsiniz abartı olmuş
-
Keske 200 dolar olsa da yeter ki basvurular düssün .. ben açıkçası razıyım , ins böyle bir karar alınır ve duyarlar sesimizi . Kesinlikle böyle karar alınsa katılırım
-
selam :) artık dedikoduyu bırakalım günaha girmeyelim mi dediniz :) nerelerdesiniz :)
-
A.s artık DV 2020 konusu istiyoruz .. gerisayım baslasın :) yaz bitti iyi oldu gelsin sonbahar gelsin kıs :D
-
Hayırlısıyla geri döndük. :) DV2019 çekilişinde çok üzülmüştüm. Ağlayan arkadaşlarım olmuştu. En çok onlar adına üzüldüm. Artık kalbimiz DV2020 için atıyor. @bowyerlee DV2020 bekleme odası kurulmuştur.
-
Hayırlı , ugurlu olsun .. ins hayırlı haberler alarız :) herkese bol sans getirsin ..
-
@bowyerlee bende bu akşam aynı şeyi düşündüm.sonbahar geldi başvurulara az kaldı diye :) hepimize hayırlı olsun.
-
DV2020 odası açıldı mı başkanım @crazycells
-
@heleniki DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
DV2020 odası açıldı mı başkanım @crazycells
Evet sayin @heleniki :) bekleme odasini actik...
Suradan ulasabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1455/dv2020-bekleme-odası -
Eylül ayı için beklelenilen EK ÇEKİLİŞ ten bir haber var mı?
-
-
@mrpilgrim DV2019 için ek çekiliş yapılmayacağı duyuruldu.

-
@yekta ne kadar kaldı 3 mü 4 mü? :)
-
@tanti son 144 saat :))))) hala şoktayım ben :D
-
@yekta
Muhtemelen Sarı zarfı görevliye teslim edip "welcome to America " yı duyana kadar öyle olacak :) -
@yekta DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
@tanti son 144 saat :))))) hala şoktayım ben :D
hadi bakalım :)
-
Hadi bakalım ek çekilii işi de yattı o zaman 2020 bekleyelim biz. :)
-
Güneş şu adam için doğuyor 👉🏼 @yekta iyi yolculuklar kardeşim
-
arkadaşlar kusura bakmayın, hem 2019'u kazanamamanın verdiği moral bozukluğundan hem de oğlumun doğumundan sonraki yoğun tempodan ötürü uzun süredir giriş yapamadım foruma. 2020 için yine bir ümitle yapacağız başvuruyu. 2019 talihlisi olup case number'ı çok yüksek olan ve sıra gelmeyeceğini düşünen bir arkadaş vardı nickini unuttum. acaba onunla ilgili olumlu bir gelişme var mı?
-
@guropeth DV2019 Kaybedenler Kulubu (Dedikodu Grubu) içinde söyledi:
arkadaşlar kusura bakmayın, hem 2019'u kazanamamanın verdiği moral bozukluğundan hem de oğlumun doğumundan sonraki yoğun tempodan ötürü uzun süredir giriş yapamadım foruma. 2020 için yine bir ümitle yapacağız başvuruyu. 2019 talihlisi olup case number'ı çok yüksek olan ve sıra gelmeyeceğini düşünen bir arkadaş vardı nickini unuttum. acaba onunla ilgili olumlu bir gelişme var mı?
maalesef oldukca fazla arkadas 2018 magduru oldu :( , pek cok arkadastan bahsediyor olabilirsiniz. uzucu bir sekilde coguna sira gelmedi...
2020 icin size de bol sanslar :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
36
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum