Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @illusion USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) içinde söyledi:

    merhaba arkadaşlar ben de ödeme yapmadan önce uscis in sitesine üye olmaya çalışıyorum ancak başarısız oluyor submit dedikten sonra bi cevap gelmiyor boş sayfa alıyorum.Bişeyi mi yanlış yapıyorum acaba

    Farkli web browser'larindan ara ara deneyin isterseniz. Hepsi uyumlu olmayabiliyor.


  • Merhabalar..Ben bu siteyi nasıl daha önce keşfetmemişim..Neyse geçte olsa sizlerle tanışmış olduk.Bende Dv2018 talihlisiyim 10 gün önce miamiden giriş yaptım,polis ds-260'taki formundaki adresi değiştirmek istiyor musun diye sordu bende değiştirmesini rica edip yeni adresi verdim.Fakat SSN Number'da bu adrese dahil olarak gelecekmi yoksa ds-260'taki adrese mi gelecek açıkçası merak içindeyim.Güzel günler diliyorum..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @katakomp USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) içinde söyledi:

    Merhabalar..Ben bu siteyi nasıl daha önce keşfetmemişim..Neyse geçte olsa sizlerle tanışmış olduk.Bende Dv2018 talihlisiyim 10 gün önce miamiden giriş yaptım,polis ds-260'taki formundaki adresi değiştirmek istiyor musun diye sordu bende değiştirmesini rica edip yeni adresi verdim.Fakat SSN Number'da bu adrese dahil olarak gelecekmi yoksa ds-260'taki adrese mi gelecek açıkçası merak içindeyim.Güzel günler diliyorum..

    hosgeldiniz. Evet, SSN'in gonderilecegi adres USCIS tarafindan SSA'ya verilecegi icin DS260'taki adrese gonderilecek o da.


  • Sayın @crazycells Biz mülakat günü adres değiştirmemize rağmen hala ds260 eski adres gözüküyor Ancak ptt den aldığımız zarflarda yeni verdiğimiz adres var acaba hangi adrese gelir kartlar?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @loyd36 USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) içinde söyledi:

    Sayın @crazycells Biz mülakat günü adres değiştirmemize rağmen hala ds260 eski adres gözüküyor Ancak ptt den aldığımız zarflarda yeni verdiğimiz adres var acaba hangi adrese gelir kartlar?

    Sayin @Loyd36 maalesef ben de bilmiyorum, dediginiz durumda biraz sansiniza kalmis. Eger supheniz varsa ABD'ye girdikten sonra USCIS call center'i arayip teyit edin. Onlar size guncel bilgiyi verebilirler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @loyd36 Konsolosluk görüşmesi sonrası DS-260 formunun işi bitmiş oluyor. Yani orada herhangi bir güncelleme görmeyi beklemeyin bence.


  • @crazycells Aslında sorumu SSN D-260'taki adresi Amerikaya girişte değiştirdiğim adrese gelecek mi olarak değiştirelim?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @katakomp Biz ABD'ye girişte adres değişikliği yaptık, ancak SSN kartları yeni adrese, green cardlar ise eski adrese gitti. Kartları almak için epey uğraşmak zorunda kaldık. Bu durumu engelleme şansımız yoktu, çünkü arkadaşımız taşınmıştı.

    Sorunuzun tek bir yanıtı yok maalesef. Şansa bağlı. O nedenle @crazycells in herkese "sadece tek bir adres verin" demesi boşuna değil.


  • @crazycells @knnrn tesekkurler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @katakomp USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) içinde söyledi:

    @crazycells Aslında sorumu SSN D-260'taki adresi Amerikaya girişte değiştirdiğim adrese gelecek mi olarak değiştirelim?

    O biraz sansiniza bagli, sisteme hangi adresi gecmislerse oraya gonderiliyor.
    O nedenle USCIS call center'i vakit kaybetmeden arayip adres degisikligi yapabilirsiniz ya da yapildigindan emin olabilirsiniz.


  • Arkadaşlar, ben de bugün başarılı bir şekilde ödememi yaptım tekrardan @crazycells e teşekkürleri bir borç bilirim.
    (ek bilgi işbank maximum visa yüzde 1.5 kesti.)

    yalnız üyelik kısmı bazı arkadaşlara çetrefilli gelecektir, 10 küsür civarı çoktan seçmeli soru soruyor kimlik testi ile alakalı olaraktan hatta bazen cevap biri olurken bazen de hiç biri olabiliyor dikkatli okuyun ben hatasız yaptım, e-mail dogrulama onay kodu vs. nin ardından ilgili case id için para yatırma işlemlerine geçiyorsunuz. başarılı işlem sonucunda ioe kodunuz oluyor ve uscisde in process gözüküyorsunuz

  • ⭐⭐

    Bu fee ödeme işinde sorun yaşıyorum.
    Case ID 2018EU22XXX. Bunu DOS Case ID alanına yazacağız. Ama başında 3 harf olacak falan yazıyor.
    Registration Number 8 hane. Başına 2 sıfır koyacakmıyız. ? Girerken 7, 8 veya 9 haneli kodu giriniz diyor.
    Bir de bu konunun en başında resimlerle anlatımda uscis.gov/file-online sayfasından girip login olun diyor.
    Burada e-mail ve şifre soruyor. Bu siteye kaydolurken username ve password istedi. O şifreyi girerken hata veriyor. Hangi şifreyi girmeliyiz.

  • ⭐⭐

    @arnblt panik yok. Halletim. 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐

    Kur düşmüşken USCIS Immigrant Fee işini de tamamladım.


  • Merhabalar, Türkiye'den çıkmadan önce USCIS fee'yi ödemeye çalıştım ancak kredi kartlarında farklı hatalar aldım. Ayın başında Indianapolis'e yerleştim. Evim, banka hesabım vs hepsini ayarladım ancak 220 USD'lik permanent resident card başvurusunu henüz tamamlayamadım. Ofise gitmeden online ödeme yaparak başvurabilir miyiz diye göçmelik ofisine mail attım, onlar da zaten Online ödemeniz gerekir dedi ve çıkıştan önce ödemenin yapıldığı linke aktardı. Bu durumda online ödemeyi buradan US banka hesabımdan gerçekleştirip kendi adresime talep edebilir miyim? Yoksa, mutlaka göçmenlik ofisine gidip ödemeyi orada mı yapmalıyım.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gizemgeo Odemeyi web sitesinden yapmaniz gerekiyor. Kullandiginiz kart ile sikinti oluyorsa baska bir kredi/debit karti kullanabilirsiniz. Hatta baskasinin karti da olabilir, sizin adiniza olmasi gerekmiyor.


  • @crazycells USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) içinde söyledi:

    @betfair39 green card'inizin ulasmasi 120 gun kadar surebilir, eger 4 aydan sonra hala ulasmadiysa USCIS'le baglantiya gecebilirsiniz.

    Merhaba,
    Ben giriş yapıp çıkacağım hakkımın yanmaması için, bir süre daha Türkiye'de kalmam gerekiyor. Bu durumda greencard'ı nasıl alacağım?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mahfi-xu100 USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) içinde söyledi:

    @crazycells USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) içinde söyledi:

    @betfair39 green card'inizin ulasmasi 120 gun kadar surebilir, eger 4 aydan sonra hala ulasmadiysa USCIS'le baglantiya gecebilirsiniz.

    Merhaba,
    Ben giriş yapıp çıkacağım hakkımın yanmaması için, bir süre daha Türkiye'de kalmam gerekiyor. Bu durumda greencard'ı nasıl alacağım?

    Green Card ancak ABD icinde bir adrese gonderiliyor. O adreste yasayan biri sizin icin karti alip size gonderebilir ya da siz ABD'ye gelene kadar muhafaza edebilir.


  • @crazycells Bu bilgi benim için yeterli. Kargolatabilirim bu durumda, teşekkür ediyorum.


  • @crazycells USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle) içinde söyledi:

    @mutlu Adresi konsolosluktaki gorusme sirasinda verebilirsiniz, ayrica daha sonrasinda ABD'ye girerken ya da USCIS'in sitesinden de degistirmeniz mumkun. USCIS customer service'i arayarak ya da suradan degisiklik yapabilirsiniz: Change of Address - Case Status - USCIS

    Hicbir posta sorunu yasamamak icin saglam bir adresi en gec mulakat zamani vermenizi ve eger mumkunse sonradan degistirmemenizi tavsiye ederim, daha sonraki degisikliklerde kartin hangi adrese gittigi karisabiliyor, cok fazla ornek var maalesef bu yonde.

    @crazycells Ben henüz USCIS ücretini yatırmadım. Ds260'da ki adresim değişti. USCIS ücretini adresi güncelledikten sonra mı yatırmalıyım? Amerikaya girişten önce adres değişikliği yapıp , uscis ücretini yatırmalı mıyım yoksa girişte havaalanında güncellemek ve sonrasında ücreti yatırmak mı daha mantıklı?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

87
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum