Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

• @Muhtaradana Teşekkür ederim.Süreç çok yıprattı ve artık bir yerden sonra engelsiz aksiyonsuz yaşamın monotonlugu getirdiğine inanarak zevk almamaya başlıyorsunuz.Zorluklar alışılmışlıkların dışındaki yollar engeller insanı diri tutuyor.Herkese başarılar ve mutluluklar diliyorum.Hoşçakalın.

• ⭐⭐

@braveheart-34 Zorlu bir süreç ve sonunda mutlu son.. Yeni hayatinizda bol şans dilerim mutluluk sizinle olsun 🗽🙏

• @Erkand Teşekkür ederim.Rabbim tüm isteyenlerin gönlüne göre versin.Şans ve mutluluk bizlerle olsun.:folded_hands_light_skin_tone: :clapping_hands_medium_skin_tone:

• @braveheart-34 nereye bu kadar güzel, ayrıntılı deneyimini aktaran kalemi güzel birini bırakmayız 😃
    Aşağıdaki başlıklardada yakın zamanda tecrübelerinizi okumayı bekliyoruz

Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti https://yesilkartforum.com/forum/post/816

Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş https://yesilkartforum.com/forum/post/729

ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmenlerin İlk Aylardaki Deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/post/292185

• ⭐⭐

@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri

@braveheart-34 nereye bu kadar güzel, ayrıntılı deneyimini aktaran kalemi güzel birini bırakmayız 😃
    Aşağıdaki başlıklardada yakın zamanda tecrübelerinizi okumayı bekliyoruz

Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti https://yesilkartforum.com/forum/post/816

Göçmen Vize ile ABD'ye ilk giriş https://yesilkartforum.com/forum/post/729

ABD'ye Yeni Taşınmış Göçmenlerin İlk Aylardaki Deneyimleri https://yesilkartforum.com/forum/post/292185

😂 iliğine kadar sömürürüz artık...

• @Muhtaradana :) Çok teşekkür ederim çok sağolun. Tabi bizler bu foruma ve forumdan yararlanacak daha nice yurttaşlarımıza çok şey borçluyuz.Onun için her daim irşadı bir vazife olarak değil de bir gönül işi olarak tanımlarız .Vefası ödenmez yeşilkartforuma elimizden gelecek tüm katkıları sunmaya her daim hazırız.Formun kurulumundan yürütülmesine kadar emeği geçen herkese minnetkarlıgımı ve şükranlarımı tekrardan dile getiriyor selam ve saygı ile Allah'a emanet ediyorum....

• @braveheart-34 Tebrikler. Yeni hayatınızda mutlulukar. Şans sizinle olsun.

• @braveheart-34 Çok detaylı , çok profesyonel. Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Yeni hayatınızda bol şans ve mutluluklar dilerim. :party_popper: :party_popper:

• @Erkan-Gürsoy Çok teşekkür ederim.Umarım süreç sizler için de hayırlısıyla istediğiniz gibi güzel sonuçlanır.Yolunuz ve bahtınız tüm dv23 ailesi için açık olması temennisiyle...

• @braveheart-34 İyi dilekleriniz için teşekkürler. Umarım bu sene herkes için güzel olur.

• @Ranje Sonuna kadar okuyup değerlendirmler yaptıgınız için çok teşekkür ederim.Hayat bir şekilde devam ediyor , tüm bu iyi dilekleriniz adına umarım her şey sizlerin de benim için temennide bulundugunuz şekilde olur.Bol şans.:folded_hands_light_skin_tone: :grinning_face:

• @Erkan-Gürsoy Rica ederim.İnşallah...:hand_with_fingers_splayed: :folded_hands_light_skin_tone:

• @braveheart-34 İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

• @Ranje Rica ederim.Hoşçakalın.

• @braveheart-34 Tebrikler, herseyin gönlunuzce olmasi dilegiyle...

• @clubhasankara Teşekkür ederim sizlerin de yeni başlangıcınızın hayırlı ve mutluluklarla dolu olması dileğiyle ...

• W waterman bu başlıktan bahsetti

• @braveheart-34 hayırlı olsun. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.

• @Sevval Teşekkür ederim çok sağolun. İnşallah hepimiz için hayırlı ve mutlu başlar öyle de devam eder.

• @Stiff o kadar güzel ve kibar bir dille anlatmış ki üzerine ekleyecek pek bir şey yok. Belki bildiğiniz belki bilmediğiniz gibi telegram grubunda bu konuda uzun bir yazı yazarak ayrılan (galiba) ilk kişiydim. Yalancılıkla da itham edilmiştim. Sonrasında grup kapatılmış ve bazı adminlikler iptal edilmişti. Tesadüf ki aynı kişiler Bosna'dan mülakat almıştı. Neyse konuyu bilmeyenler için, aynı hataları yapmamak ve belki daha dikkatli olmak adına bunların yazılmasında fayda görüyorum. Herkesin bildiği gibi o dönem oturum olmadan dosya transferi olmaz konusu sabitti. @berke1998 maili ile şunu da anlıyorum ki bunu ilk farkeden kişi oydu muhtemelen. Araştırmalarının mükafatını almış dediği gibi. Bunda da sorun yok. (Ancak kendisinden yaşça büyük ve haklı kişilere karşı daha saygılı olmasını beklerdim.) Sonrasında başka arkadaşlar ile bu bilgi paylaşıldı. Bunda da sorun görmüyorum. İnsanlar gruplaşabilir, belli kişileri koruyabilir. Ancak bu konunun belli bir süre konuşulmasının yasaklanması ve o sırada sabitlenmiş mesajda "bunun asla mümkün olmadığı" yazması soru işareti bırakmıyor. Mülakatlar alınınca yasak kalktı ve sabit mesaj silindi. Ha bu niye önemli dersen? Pek çok insan yazılanlara göre hareket etti, oturum kovaladı, öğrenci vizesi şu bu peşinde koştu masraf yaptı. Olumlu veya olumsuz sonuçlandı. Dünyanın sonu değil, mülakat almak da dünyanın başarısı değil. Game of Thrones stratejilerine ihtiyaç yok. Bunlar geçici şeyler, ancak hareketlerimiz ve tavırlarımız hayat boyu bizimle olacak. Ve nerede yaşarsan yaşa seni takip edecek. Bu hayatta en önemli şey budur. Umarım bir mucize olur ve pek çok bekleyen arkadaş mülakatını alır. Bu konuda yazacağım başka bir şey yok.

• @sobrero Aynı telegram grubunda, Bogota ve San Salvador'a oturum olmadan dosya taşımanın mümkün olduğu da bir talihli tarafından yazılmıştı. Hatta bende bunu görerek, öncelikle Guney/Orta Amerika ve ardından Avrupa ülkelerine dosya transfer talebinde bulunmuştum. Tüm gönderdiğim talepler sonrasında sırasıyla Sarajevo, San Salvador ve Montevideo(Uruguay) 'dan transfer konusunda olumlu dönüş almıştım. İlk olarak Sarajevo olumlu döndüğü için orasiyla ilerledim.

Herhangi biri yada birilerini savunmak niyetinde değilim. Sadece kendi yaşadığım süreci anlattım.

Benzer Başlıklar

• DV2025 Mülakat Deneyimleri

Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    3k
    2
    15 Oy
    3k İleti
    204k Bakış
    Emirhan 1E
    Merhabalar 1)Bankadan alınan hesap dökümüm e imzalı kaşeli imzalı vermiyrorlar mülakatta bir srun yaşar miyım? 2)Alınan imza sirküleri türkçe olarak verildi diyelim bir problem yaşar mıyım hnk mülakatımda yoksa cevirmek gerekli mi ?
  • 20 Oy
    3k İleti
    328k Bakış
    Mehmet AksoyM
    @herdem merhaba aynı sorunu yaşıyorum bir çözüm bulabildiniz mi
  • [Arşiv] Sayılarla DV2023

Kilitli Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    297
    4
    17 Oy
    297 İleti
    36k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. Bu konudaki soru ve yorumlarınıza şu başlıkta devam edebilirsiniz: Sayılarla Green Card Lotosu (Diversity Visa) Sürecine Bakış
  • Çeşitlilik Vizesi Mülakat Deneyimleri

Sabitlendi Kilitli Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    516
    7 Oy
    516 İleti
    55k Bakış
    bolatmaliB
    @waterfall, içinde söyledi: DV2022 Mülakat Deneyimleri Merhabalar,ben daha forumda yeniyim ama dv süreci ile ilgili mülakat deneyimi mi aktarmak isterim çünkü hiç bişey anlayamadık. Herkes gibi 10 martta 08:45 teki randevumuza gittik ,önce evrakları teslim ettik,ardından paramızı ödedik ve son olarak görüşmeye girdik. Asıl talihli benim eşim ve kızımda başvuruda varlardı. Yeminlerimizi ettik ve bana tek soru soruldu nereye gideceksiniz?cevap verdim san diego olarak. Eşim bir amerikan şirketinde çalışıyor onu söyledim fabrikaları orada die ve eşime dönüp mesleğini ve işini sordu eşim ingilizce anlattı ve ardından hiçbir soru sor sormadan,kızımın ve benim onaylandığımı söyledi. Eşimin pasapotunu vizesi iptal opmuş şekilde geri verdi ve beyaz bir A4 kağıt verdi. Eşim AP ye kalmıştı. Akşamına ds5535 formu geldi ve doldurup gönderdik. Hepsi bu kdr. Acaba nedeni ne olabilir. Normal bir process midir? Eşimin hiçbir problemi yok sigortası düzgün ödenir,tr de doğmuş büyümüş,hiçbir ülkede yaşamışlığı yok tr dışında. İşi nedeni ile seyehati çok fazladır. Bu tarz bir işlem gören var mı acaba?şimdiden teşekkür ediyorum. Bir kusurum varsa affola çok yeniyim bu platformda 🙈 onay aldığımıza sevinemedik bile kara kara düşünüyoruz napıcaz diye.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.0k