F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
Bu ileti silindi! -
@yasmin982 15 aydır bekliyorum bende sabır geçecek mutlaka en fazla 22 ay sürüyor zaten yarısı geçmiş öyle düşünelim ☺️
-
@lina başvuru süreci geç oldu 6 yıldır bekliyorum ben çocukta var çok zor çok
-
@ecom Uscıs'in kendi sitesine baktığımızda kartla ilgili herhangi bir şey yok mail attık bekliyoruz aradığımızda telesekreter çıkıyor kartı sorgulayabilceğimiz bir site varsa yazan olursa sevinirim. Herkese 3 ayda geliyor kart umarım sorun yoktur.
-
@yasmin982 profil ayarlarinda ımza kısmı var o kısma dosyanizin kategorisini suanki güncel durumunuzu yazabilirsiniz. Ornek olarak benim ve diğer arkadaşların imzalarını yorumlarının altında görebilirsiniz. Böylece sorularınıza cevap verilirken size sürekli durumunuz sorulmaz. Çünkü bir kaç sayfa sonra buradaki yorumlar eskide kalıyor ve tekrar soru sorduğunuzda durumunuzu tekrar ozetlemeniz gerekiyor.
-
@mervetk sen office müracaat edip işlerinizi halledebileceğinizi biliyorum bi youtuberde aynı olmuştu onlar bulundukları yerdeki sen bürosuna gidip hallettik demişlerdi.
-
@yasmin982 teşekkür ederim bir araştırayım
-
@yasmin982 İnan aynı durumdayız benimde bebeğim var yıpratıcı çok zor bi süreç herkes eşinin yanında olsun ailesinden uzak kalmasın kimse inşallah en kısa zaman da gideriz 🙏
-
@lina AMİNNNNN
-
Burada nebraskada dosyası olan varmı onlar çok şanslı süreçleri vatandaş eşlerine çok yakın 10.5 ay olmuş.
-
@lina AMİNNNNN🤲🏼🤲🏼🤲🏼
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba,
Ben green card sahibiyim. Esim icin ABD'de F2A surecini baslattim. Esim Turkiye'de, ben ABD'deyim. Avukat araciligiyla islemleri yurutme karari aldik ve 28 Haziran'da ilk notice of action'imizi aldik. Benim aklimi karistiran soru su: Avukatin bana e-mail attigi notice of action belgesinde Nebraska USCIS yazarken, evime postalanan notice of action'da California USCIS yaziyor. Hangisini baz almaliyim? Neden boyle farkli? Hangi USCIS bizim islemimizle ilgilenecek?
Sizlerin de bildigi uzere USCIS'in web sayfasinda da yazdigina gore ortalama tahmini islem suresi Nebraska USCIS icin 10.5 ay iken California icin 25.5 ay!! burada bir duzen kurmaya calisiyorum oyle veya boyle, ama California USCIS olur ve gercekten de islemler bu kadar uzun surecekse tek basima ne kadar dayanabilirim bilemiyorum :(
-
@mulus Merhabalar ben adresinize gelenin doğru olduğunu düşünüyorum çünkü bizim adresimize gelenle aynı ama şöyle bir durum var dosyalar transfer edilebiliyor netleştirmek için de uscis sisteminden dosyanızın durumuna bakabilirsiniz
-
@mulus size gelen evrakta hangi service center neyse odur.Bildiğim kadarıyla
-
Merhaba eşim ap kaldı çünki polis raporunda sadece yeni soyadı var kızlık soyadı da eklemen lazım .ne kadar sürer yarın yüklersem?
-
Bu nasil oluyor? Benimde soyadim degisti. Cikan polis raporum yeni soyadimla cikiyor.
Eski soyadla nasil polis kaydi aliniyor? -
@ilkin001 merhaba bu nasıl oldu biraz detay verirmisiniz. Daha önce hiç duymamıştım. Sonuçta insanın evlenince soyadı değişiyor eski soyadıyla nasıl polis raporu ( adlı sicil kaydı) alınabilir ki? Ama tc kimlik numarası zaten aynı.
-
@ilkin001 bunda bir yanlışlık var zaten yeni Soyadı neyse ondan alınıyor edevletten alınıyor evrak yükümlü geçmişi yok ise kimlikte kızlık Soyadı ekletmek mi gerekiyormuş.Bir adam youtubede lise diplomamı gösterdim bize ap verdiler 3 yıllık olduğu için dedi onada şok geçirdim 4 yıllık olacak demiş genç bir görevliymiş dediğinde göre sonra iş deneyimi istemişler vs adam yüksek okulundan transkript almış 4 yıllığa geçiş senesi halkında haber resimleri vs yolladıkta öyle kabul ettiler dedi gerçek veya hikaye bilemicem.Adam aklıma gelmedi lise diplomamın arkasında yüksekokulun kaşesini göstermek aklıma gelmedi dedi.
-
@yasmin982 sanırım başka bir ülke konsolosluğu olduğu için yanlış hatırlamıyorsam gürcistan. O sebeple kafamiz karıştı sanırım, farklı uygulamalar olabilir ülkelere göre.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum