F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)
-
@israfil Noa2 NVC onayı oluyor o zaman doğru mudur sonrada maile gelecek mülakat tarihi davetini beklicez.
-
@yasmin982
Hayır,
NO1: USCIS belgelerinizi aldı demek (1 ay sürüyor)
NO2: USCIS belgelerinizi onayladı demek (ilk aşama burada bitiyor)(2 sene sürüyor)
NVC'ye tekrar istenilen belgeleri yüklüyoruz sponsorluk dahil (2. Aşama 1,5-2 ay sürüyor)
NVC onayladıktan sonra konsolosluk davetini bekliyoruz. 2-3 ay sürüyor.
Bu süreler şuan için ileride kısalabilir. -
@israfil noa2 daha gelmedi 1 yıl biray oldu o gelecekte 2 yılda onu beklicez kafayı yiyecem ben 🤦♀️ 😭
-
Bu ileti silindi! -
Herkese merhaba. Eşim greencard sahibi bizde aile birleşim I130 ile geldik kızımla. ssn erkenden geldi fakat 5 ay oldu Amerikaya giriş yapalı hala greencardlar gelmedi. Bilginiz varmı bu kadar uzun sürmesi normal mi?
-
@mervetk çok uzun bir süre gerçekten online takip sistemi yokmu? Kartın durumunu görebileceğiniz bazı arkadaşlar bahsetmişti sanki. Yada arayın derim çünkü adreste sorun olsa ssn gelmezdi. Benim okuduklarım genelde iki ay gibi bir sürede geliyor. Bence siz arayın yada email gönderin yasal max süre nedir bilmiyorum ama baya olmuş beş ay.
-
@yasmin982 endişe etmeyin hemen süreler çok değişken ve bulunduğu servis centera göre değişiyor. Ben çok üzülmüştüm potomacte çıkınca dosyam ama birden hızlandı ve californianin iki ay önüne geçti inanın hiç belli olmuyor. Ama surecinizi imzanıza eklerseniz daha iyi olur. Sorduğunuz sorulara daha hızlı yanıtlar alabilirsiniz.
-
@ecom sürecinde imza derken anlamadım açarmısınız
-
Bu ileti silindi! -
@yasmin982 15 aydır bekliyorum bende sabır geçecek mutlaka en fazla 22 ay sürüyor zaten yarısı geçmiş öyle düşünelim ☺️
-
@lina başvuru süreci geç oldu 6 yıldır bekliyorum ben çocukta var çok zor çok
-
@ecom Uscıs'in kendi sitesine baktığımızda kartla ilgili herhangi bir şey yok mail attık bekliyoruz aradığımızda telesekreter çıkıyor kartı sorgulayabilceğimiz bir site varsa yazan olursa sevinirim. Herkese 3 ayda geliyor kart umarım sorun yoktur.
-
@yasmin982 profil ayarlarinda ımza kısmı var o kısma dosyanizin kategorisini suanki güncel durumunuzu yazabilirsiniz. Ornek olarak benim ve diğer arkadaşların imzalarını yorumlarının altında görebilirsiniz. Böylece sorularınıza cevap verilirken size sürekli durumunuz sorulmaz. Çünkü bir kaç sayfa sonra buradaki yorumlar eskide kalıyor ve tekrar soru sorduğunuzda durumunuzu tekrar ozetlemeniz gerekiyor.
-
@mervetk sen office müracaat edip işlerinizi halledebileceğinizi biliyorum bi youtuberde aynı olmuştu onlar bulundukları yerdeki sen bürosuna gidip hallettik demişlerdi.
-
@yasmin982 teşekkür ederim bir araştırayım
-
@yasmin982 İnan aynı durumdayız benimde bebeğim var yıpratıcı çok zor bi süreç herkes eşinin yanında olsun ailesinden uzak kalmasın kimse inşallah en kısa zaman da gideriz 🙏
-
@lina AMİNNNNN
-
Burada nebraskada dosyası olan varmı onlar çok şanslı süreçleri vatandaş eşlerine çok yakın 10.5 ay olmuş.
-
@lina AMİNNNNN🤲🏼🤲🏼🤲🏼
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum