Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri


  • @tohma31 Çok teşekkür ederim. Sabırla bekliyoruz.


  • @gucarslan Çok teşekkürler Uğur Bey, inşallah herkes vizelerini en kısa sürede alır.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Ankara Konsolosluğu Yeni Binasında Hizmet Vermeye Başlıyor (1 Eylül 2022)


    ankara konsolosluğu 1 eylül 2022 tarihinde yeni binasında hizmet vermeye başlıyor.
    eylül mülakatı olan arkadaşların buna dikkat etmesini önemle rica ediyorum.

    herkese hayırlı olması dileğiyle.

    “We look forward to serving you at our new location at 1480 Sokak No. 1, Çukurambar Mahallesi 06530, Çankaya, Ankara as of September 1, 2022. Please visit our website for more information.

    When you reach the embassy, please proceed to the consular entrance at the corner of Öğretmenler Caddesi and 1480. Sokak. Please arrive 10 minutes in advance of your appointment to allow sufficient time for airport-style security screening.

    ilgili forum başlığı;

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/5700/ankara-konsolosluğu-nun-yeni-binasında-hizmet-vermeye-başlıyor-1-eylül-2022?_=1660885680208


  • @gucarslan Mülakat vermemelerinin sebebi bu taşınma telaşı olabilir mi?


  • @koc2022 elbette etkiliydi ama tamamen bu diyemeyiz.
    yeni binaya geçmeleri ile aradaki farkı göreceğiz.


  • @gucarslan umarım dediğiniz gibi taşınma süreci ile ilgilidir verilen mülakat sayısının azlığı 🙏🏻


  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐

    @gucarslan Umarım bu yeni bina hem #DV2022 hem de sonrakilere hayırlı haberler verir. Yeni binanın şerefine şöyle 500 mülakat verirler de hepimizi sevindirirler. Çünkü umut ettik, bekledik ve hevesimiz kursağımızda kalmak üzere. Dilerim öyle olmaz ve o sevinci yaşarız.


  • @Programmer amin inşallah🙏🏻


  • Herkese Merhaba,
    Öncelikle @gucarslan beye çok teşekkürler ediyorum. Eğer yeşilkart ve telegram grubu olmaSa büyük ihtimalle sonuç olumsuz olabilirdi. Ama telegram grubunda bütün sorulara cevap bulabiliyorsunuz . Ben aldım green darısı herkesin başına 🙏


  • @Emrah-ZORLU Sürecin sonuna geldik ve hala süreciniz imzanızda yok ?! Mülakat aldınız mı ? Durumunuz nedir ? Lütfen sürecinizi imzanıza taşır mısınız.


  • @vedoli tebrikler. Yeni hayatınızda önce sağlık sonra başarılar dilerim.


  • @agaslan merhaba sanırım yanlış oldu ben vizemi aldım :).


  • @entropik güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, size de yeni hayatınızda başarılar herşey gönlünüzce olsun.


  • @vedoli Evet, şimdi fark ettim. kusura bakmayın mülakat deneyimleri karıştı :grinning_face: hayırlı olsun vizeniz.


  • @a-kaya Merhaba, inşallah en kısa zamanda vizeniz onaylanır. AP'ye kalmanız çocuğunuzun ABD'de doğmasından dolayı mı yoksa sizin Mısır'da bir süre yaşamanızla ilgili mi acaba? Bu konuda bir şey söylediler mi?


  • Arkadaşlar ben mülakat zamanı yoğunluktan CD'leri sağlık raporundan ayırmadan içeri vermiştim evraklar ile birlikte. Sonra mülakat sonrası gelen zarfın yanında yoktular. Araştırdığımda girişte istenilen bir evrak olmadığını gördüm. Ama yine de güvenli alanda olmak için biraz uğraştım.

    Unganlara hem mail attım hem aradım. Aradığımda biz karışmayız, elçilikle görüşün demişti. Elçiliğe de önce mail atıp hemen akabinde aradım cevap alabileceğimi düşünmeden bir şansımı deneyeyim dedim. Aradığım zamanlar sizlerin de telefon ile aradığınız zamandı. Çıkan kişi hızlı bir şekilde biz tutmuyoruz Unganlar ile görüşün dedi, çat kapadı. Hiç cevap için beklemeden.

    2-3 gün önce de elçilik attığım maile dönüş yapmış attığım mailden iki hafta sonra. Biz asla CD almıyoruz, istenilen belgeler arasında olmadığı için. Unganlar size yardımcı olsun demiş. Elçilikten gelen maili Unganlara gönderdim gelen cevap Düzen Lab. Kavaklıdere Şubeden talep edebilirsiniz oldu. :)))

    Bu süreç bilginin kümülatif olarak birikmesi ile daha sağlıklı bir temele oturduğu için bu ufak ayrıntıyı burada paylaşmak istedim. Selamlar.


  • @erdemslife Erdem sen şimdi yazınca bi CD'ye bakayım dedim. CD'nin arkasında şöyle bi yazı damgalamışlar zaten.
    Basit bi tabirle zaten sınırda vermemelisiniz, sizde kalsın yazıyor.

    • Take it into the United States. do not leave it in the embassy so that will be available for any follow-up evaluation in the USA.
      At the port of entry, it should NOT be given to the Customs and Border Protection (CBP). Avoid loss of the CD-R image(s) and keep it secure.

    cd.jpg


  • @Onder Süpersin, Düzen Lab. Kavaklıdere Şb. gelip alabilirsiniz dedi. Bu arada Telegram eyalet gruplarında ki soruların da o kadar yerinde ve o kadar faydalı oluyor ki anlatamam. Seninle aynı dönem olup tanışmak büyük keyif. Umarım US'de de görüşme imkanı buluruz. Selamlar.


  • @erdemslife eksik olma o keyif bana ait. birlikte başaracağız :)

    Rapunzel'e Disneyland'a gitme sözümüz var illa ki görüşeceğiz ;)


Benzer Başlıklar

  • Green card kazandıktan sonrası

    Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • 33 Oy
    9k İleti
    1m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • F4 Vize Süreci (ABD Vatandaşlarının Kardeşleri)

    Taşındı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler aile sponsorlu green card
    1k
    1 Oy
    1k İleti
    84k Bakış
    S
    @eeken çok teşekkür ederim 🙏
  • 17 Oy
    6k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

34

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum