[Arşiv] DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem )
-
Hayırlı olsun. @filth_grinder
-
@filth_grinder Tebrikler, yeni hayatınızda başarılar dilerim :-D
-
@Hadrathus @filth_grinder tebrikler yeni hayatınız umarım güzel olur. Selametle
-
@filth_grinder evet benim de gelmiş sağlık raporu almam lazım bi an önce
-
@emrenaz tebrikler :) bu sene apden kalan olmayacak ne güzel
-
@filth_grinder @emrenaz sizleri şahsen tanımıyorum ama inanın sizin kadar sevindim.Tebrikler.
-
@filth_grinder @emrenaz Tebrikler, hayırlı olsun.
-
@filth_grinder @emrenaz harika haberler, gozunuz aydin arkadaslar. Hizli bir sekilde eksik belgeleri konsolosluga ulastirin.
-
@emrenaz gözün aydın hayırlı olsun. tebrikler
-
@emrenaz Hayırlı olsun.. Çok güzel.. Sevindim adınıza..Neden bu kadar süre( 11 ay) aldı beklemeniz? Çok ilginç değil mi? Genelde idari işlemler bu kadar uzun mu sürer?
-
@banu-camci ben kadına sordum sistem dedi, söylemiyorlar kimseye, isim takılması olabilir başka bir şey olabilir, mail atıcaz diyorlar kimisi hiç takılmıyor kimisi 1 hafta,1 ay veya aylarca takılabiliyor şans bence
-
@emrenaz teşekkürler cevabınız için.
-
@emrenaz tebrikler, cok sukur sende muradina erdin
-
@hadrathus pasaportu yolladım bakalım
-
Herkese Merhaba. Ben Murat Türk. Fulbright bursiyeri olarak doktora yapıyorum Amerika'da. Geçen sene ilk J1 vize başvurusunda AP'ye takılmış, sonra 10 gün içinde Issued olmuştu vizem, ancak bu sene yenilemek için tekrar başvurdum, 2 ayı geçti, halen ses yok. Ben de bir AP mağduruyum:(
-
Bu ileti silindi! -
@j1magduru DV2018 Administrative Process ( AP durumu ) ( İdari İşlem ) içinde söyledi:
Herkese Merhaba. Ben Murat Türk. Fulbright bursiyeri olarak doktora yapıyorum Amerika'da. Geçen sene ilk J1 vize başvurusunda AP'ye takılmış, sonra 10 gün içinde Issued olmuştu vizem, ancak bu sene yenilemek için tekrar başvurdum, 2 ayı geçti, halen ses yok. Ben de bir AP mağduruyum:(
Gecmis olsun. Maalesef dediginiz problem baska arkadaslarda da var, daha once vize almis olmasina ragmen yeni basvurusunda bitmek bilmeyen bir AP sureciyle karsilasabiliyorlar. Umarim sizinki kisa sure icerisinde sonuclanir ve programa devam edebilirsiniz. Maalesef beklemek disinda yapabileceginiz bir sey yok.
Size tavsiyem, idari islem sureci bitip vizenizi alinca (eger vizeniz 1 yillik ise) ABD'ye girip, mumkunse program sonuna kadar ABD'den cikmamaniz. Program devam ettigi surece ABD'de kalabilirsiniz ama ABD disina cikarsaniz yeniden vize almaniz gerekir.
-
@emrenaz Merhaba, size bir sorum daha olacak.. Siz 11 ay beklediniz tekrar medical işlemler için sil baştan mı yaptınız herşeyi? Sağlık raporu nu tekrar mı yenilediniz? Şimdiden teşekkürler..
-
@banu-camci 4 ası yerine 2 ası yaptılar gerisi tamamen aynı
-
@emrenaz yani tekrar testler ve X-ray çekildi? Yine de onlar için 2. kez para ödediniz mi? Ben IR5 kategorisindeyim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
37
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum