Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Mortgage Kredisi ile Ev Sahibi Olmak

Taşındı Emlak
650 130 117.4k 100

Benzer Başlıklar

• Mobile home (prefabrik evlerde yaşam)

Emlak
    18
    0 Oy
    18 İleti
    1k Bakış
    ?
    ..........
  • Amerika' da ev arkadaşı bulma

Emlak
    3
    0 Oy
    3 İleti
    2k Bakış
    Ercan GeçginE
    @Edelweiss, içinde söyledi: Amerika' da ev arkadaşı bulma spareroom.com, roommates.com, roomster.com, craigslist.com Ancak en iyi cozum yasamayı düşündüğünüz yerin Facebook gruplarına katılıp bir gönderi paylaşarak aramak. Burada roomster.com sitesinde mesaj atabiliyorsunuz ama size gelen mesajları okuyabilmek için haftalık/aylık/yıllık şekilde ücretli paketler sunuluyor. Anladığım kadarıyla kullanımı ücretli, bakanlar ona göre araştırma yapsın. Bu arada henüz ben de ev bulmadım ama facebook - marketplace'de de güncel daireler bulunabiliyor.
  • Kısa süreli kontratlı ev veya oda kiralamak

Emlak
    53
    6 Oy
    53 İleti
    7k Bakış
    N
    Merhaba, Los Angeles 'ta paylaşımlı veya özel oda arıyorum. Kiralamak isteyenler lütfen iletişime geçsin. Giriş 4 Kasım olacak.
  • Green Card ile gelip ev kiralama hakkında öneriler...

Emlak
    535
    6 Oy
    535 İleti
    82k Bakış
    N
    @EzgiLera Fikirleriniz için çok teşekkür ederim. 3 tane de kedim olduğu için daha da zorlaşıyor bu süreç. Anlaşılan kedilerimi bir süre Türkiye'de emanet edip oda kiralamam gerekecek. Sonrasında eve bir şekilde geçilecek. İşin kötü tarafı, kiranın 3 katı geliri zaten ilk aylarda kazanamıyoruz, bölüm sonu canavarı gibi :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k