Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri

• @AYSY33 Teşekkürler. En kısa sürede ekleyeceğim.

• @barva tebrikler, görünüz aydın. vizeniz hayırlı olsun..
    abd'de bol şans diliyorum.

unutmadan, mümkünse en kısa sürede sürecinizi imzanıza taşıyın.

• ⭐⭐⭐

@barva Yeni hayatınızda mutluluklar.Şans sizinle olsun.

• Vizemiz onaylandı!

Türkiyenin en seviyeli,, en bilgi dolu en faydalı bu forumu sayesinde hiç bir şeye ve hiç kimseye ihtiyaç duymadan sadece bu forumu okuyup takip ederek sürecimizi tamamladık.
    Başta sn @crazycells ve sn. @gucarslan olmak üzere bu forumda emeği geçen, deneyimlerini paylaşan, bilgi veren, soruları cevaplayan, katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürler.

• ⭐⭐

@Ghi , @barva , @Mikail-Yıldızhan Tebrikler , Yeni hayatınızda mutluluklar.

• ⭐⭐⭐

@Ghi Yeni hayatınızda mutluluklar.Şans sizinle olsun.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ghi tebrikler, yolunuz açık olsun..

• ⭐⭐

@Ghi tebrikler! Sonunda o sureci bitirdiniz ne diyim

• @barva Yeni hayatınızda başarılar dilerim.

• @Mikail-Yıldızhan tebrikler. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.

• ⭐⭐⭐

@Ghi Hayırlı uğurlu olsun. Yolunuz açık olsun.

• 28/07/2022'de ben de mülakat tarihini aldım.
    darısı bu 1,5 senelik çileli bekleyişte bekleyen herkesin başına tüm form arkadaşlarıma selam ve saygılarımı gönderiyorum

• Merhaba Herkes,

Unganlar tecrübemizi paylaşmıştım.

Mülakat deneyimimiz;
    28Trmmuzda İstanbul'dan Ankara'ya gelmiştik.
    1 Temmuzda ki mülakat için İstanbul'a geri dönmesini, büklüm sokakta bir otelde kaldık. Konsolosluğa 7 dakika yürüme mesafesinde.

Bu sabah saat 8:45deki randevumuza eşim, ben ve oğlum gittik.

Tasvirini arkadaşlar paylaşmış o anki kuyruğun, umudun, kazanmanın verdiği hafiflikle annesine sarilanlarin, bekleyenlerin veşaire vesaire ...

Sıraya girdik, bekledik.

Bir 15-20 dakika sonra içeri aldılar.

Kemer, bozuk para anahtar hepsini oteld bıraktım zaman kaybetmemek için.

Hızlıca geçtik.
    İçerisi modern değildi ama konforluydu.
    Havalandırması, kurulu sistemlerinin işleyişi sizi rahatlatıyor bir nebzede olsa.

Sıra numaramız yandı, para ve pasaportları verdik.
    2.de belgeleri teslim ettik.
    3.de mülakat başladı.
    Sağ el kaldırılıp yeminler edildi, parmak izleri alındı, sorulara cevaplar verildi.
    Ve sonunda "Tebrikler, vizenizi onaylıyorum" dendi.

Yer, hâlâ aynı şekilde çekiyor
    Hava, aynı basınçla omuzlarımdaydı o an.
    Ama üzerimden bir yük kalkmıştı.

Teşekkürler herkes 👋

• @entropik Yeni hayatınızda mutluluklar.Şans sizinle olsun.

• @entropik Tebrik ederim. Yeni maceranızda başarılar dilerim

• Herkese merhaba. Bende kısaca hem sağlık muayenesi hemde mülakat deneyimimi paylasmak isterim. Ankara'da yaşıyor olmam benim bu süreçte biraz daha rahat ettirdi. mülakat maili sonrasında unganlar için aldigim 20.07.2022 saat 10.30 daki randevuma 15 dakika öncesi geldim. kayıt fotoğraf çekimleri üst ve alt katlarında bulunan düzen labaratuvar ında kan idrar röntgen testleri son olarak Dr muayenesi klasik sorular ve 3 asi oldum. Ücret olarak 117,5 +280 toplam 397.5 dolar ödeme yaptim. Sonrasında ertesi gün aşı kagidi, kapalı röntgen CD si ve kapalı sarı zarfı aldim.
    01.08.2022 saat 09.15 deki mülakat randevuma 30 dakika öncesi de geldim. Gerekli evrakların olduğu dosyamla siraya gectim. Hiçbir elektronik cihaz akıllı saat vb içeri alinmiyor. İçeri giriş yaptıktan sonra sıra numarası alıyorsunuz sonrasında numaranızı takip ediyorsunuz. Numaraniz ilk yandiginda pasaport 330 dolar ücret diğer yandığında ilgili bankoya evraklariniz ve son kez yandiginda da bu sürecin finali olan mülakata geciyorsunuz. İlgili sorular ve cevaplari. Ve bu uzun maratonun finalinde tebrikler kelimesinin verdiği iç rahatlığı tarifsiz. Bu süreci yaşayan herkese nasip olur inşallah diyorum.
    Su bir gerçek ki ilk başvuru yapıp kazandığım anı ogrendigim zamandan bu ana kadar başta @gucarslan bey ve tüm forum yöneticelerine, tecrübelerini aktaran forumdaki diğer tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bütün talimatları forumdan faydalanarak yaptım. Açıkçası gerek unganlarda gerek mülakat zamanı karşılaşıp istişarede bulunduğum herkes forum üyesi idi. Herkes forum sayesinde genel bilgili olmanın rahatlığını yaşadı kanımca. Tekrar tekrar herkese teşekkürler mülakat alan alanmayan herkese bol şanslar dilerim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@muku06 gözünüz aydın, tebrikler.
    attığım bir taşın, okyanusun öbür ucundaki bir kuşu ürkütmesi beni ziyadesiyle mutlu etti.
    abd'deki hayatınızdaki mutluluklar diliyorum.

kartınızın da mülakatsız bir şekilde gelmiş olması çok güzel bir gelişme ayrıca.
    trump öncesi dönemden kalma bu uygulamanın geri dönüş sinyalleri vermesi harika.

unutmadan; mottom değişmedi, değişmeyecek..

aos yapın..

• @entropik tebrikler.. Bol şans 🍀

• @entropik hayırlı olsun. Yeni hayatinizda mutluluklar dilerim 🙏

• @Sevval tebrik ederim yeni hayatınızda başarılar dilerim 😊🙏

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k