[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
@Mikail-Yıldızhan Yeni hayatınızda mutluluklar.Şans sizinle olsun.
-
@Mikail-Yıldızhan tebrikler, gözünüz aydın.
sabırla beklediğiniz bu günlerin mükafatı vizeniz hayırlı olsun.
umarım abd'de beklediğinizden daha güzel bir hayatınız olur. -
@Mikail-Yıldızhan yeni hayatinizda kolay gelsin
-
@barva tebrikler.. Yeni hayatınızda bol şans🍀
-
Herkese tekrardan merhabalar. Bugün (01.08.2022) saat 8:45 te vize görüşmem için saat 8 gibi konsolosluğun kapısında hazır bulundum. Yaklaşık yarım saat sonra içeri giriş yaptık. 5 li olarak alım oldu. Telefon akıllı saat gibi elektronik cihazları almıyorlar. Kapının hemen karşısında restorana emanet olarak bırakılıyor bilginize. Ben de öyle yaptım. Sonrasında numara verdiler. Numara ilk yandığında ödeme yaptım. Sonra tekrar bekledim. İkinci yandığında belgeleri teslim ettim. Greencard’ımı gönderecekleri adres telefonumda kalmıştı. Durumu görevliye açıkladım. Giriş çöküş yapmam için bir kağıt verdi. Onunla beraber hemen çöküş yapıp adresi bir kağıda yazıp geri döndüm. Adres kaydını yaptılar. Tekrar beklemeye başladım. İngilizcemin görüşmek için yetersiz olacağından Türkçe görüşmek istediğimi söylemiştim. Numaram tekrar yandı ve görüşme alanına geçtim. Herkesin olduğu salon diyebileceğimiz bir alanda gire benzer bankolarda görüşmeler yapılıyor. Sağ elimi kaldırıp verdiğim bilgilerin doğruluğu için yemin ettim. Sonrasında parmak izi aldılar. Bana da daha önce ABD de yaşayıp yaşamadığım gidip gitmediğim soruldu. Bunlara hayır dedim. Sonrasında ne iş yaptığımı nereye gideceğimi sordular. Gayrimenkul sektöründe olduğumu ve bu işe orda da devam etmek istediğimi söyledim. Banka kayıtlarına baktı. Ben ayrıca şirketim üzerine kayıtlı araba var mülkü de dosya olarak koymuştum. Onlara baktı. Sonrasında İngilizce konuşmak istedi. Ben dilimin yetersiz olacağını söyledim. Tekrar ne iş yaptığımı sordu. ABD merkezli bir gayrimenkul şirketinde çalıştığımı söyledim. Ondan sonra tamam vizenizi onaylıyorum. 5 gün içinde PTT’den alabilirsiniz dendi. Teşekkür edip çıktım.
Özellikle @gucarslan beye teşekkürlerimi iletiyorum. Kendisinin bana çok yardımları dokundu.
Herkese sürecinde başarılar dilerim.
-
@Mikail-Yıldızhan ne kadar akıcı ve bilgilendirici bir anlatım olmuş. Çok tebrik ederim, yeni hayatınızda başarılar 🍀🙏🏻
-
@AYSY33 Teşekkürler. En kısa sürede ekleyeceğim.
-
@barva tebrikler, görünüz aydın. vizeniz hayırlı olsun..
abd'de bol şans diliyorum.unutmadan, mümkünse en kısa sürede sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@barva Yeni hayatınızda mutluluklar.Şans sizinle olsun.
-
Vizemiz onaylandı!
Türkiyenin en seviyeli,, en bilgi dolu en faydalı bu forumu sayesinde hiç bir şeye ve hiç kimseye ihtiyaç duymadan sadece bu forumu okuyup takip ederek sürecimizi tamamladık.
Başta sn @crazycells ve sn. @gucarslan olmak üzere bu forumda emeği geçen, deneyimlerini paylaşan, bilgi veren, soruları cevaplayan, katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürler. -
-
@Ghi Yeni hayatınızda mutluluklar.Şans sizinle olsun.
-
@Ghi tebrikler, yolunuz açık olsun..
-
@Ghi tebrikler! Sonunda o sureci bitirdiniz ne diyim
-
@barva Yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@Mikail-Yıldızhan tebrikler. Yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@Ghi Hayırlı uğurlu olsun. Yolunuz açık olsun.
-
28/07/2022'de ben de mülakat tarihini aldım.
darısı bu 1,5 senelik çileli bekleyişte bekleyen herkesin başına tüm form arkadaşlarıma selam ve saygılarımı gönderiyorum -
Merhaba Herkes,
Unganlar tecrübemizi paylaşmıştım.
Mülakat deneyimimiz;
28Trmmuzda İstanbul'dan Ankara'ya gelmiştik.
1 Temmuzda ki mülakat için İstanbul'a geri dönmesini, büklüm sokakta bir otelde kaldık. Konsolosluğa 7 dakika yürüme mesafesinde.Bu sabah saat 8:45deki randevumuza eşim, ben ve oğlum gittik.
Tasvirini arkadaşlar paylaşmış o anki kuyruğun, umudun, kazanmanın verdiği hafiflikle annesine sarilanlarin, bekleyenlerin veşaire vesaire ...
Sıraya girdik, bekledik.
Bir 15-20 dakika sonra içeri aldılar.
Kemer, bozuk para anahtar hepsini oteld bıraktım zaman kaybetmemek için.
Hızlıca geçtik.
İçerisi modern değildi ama konforluydu.
Havalandırması, kurulu sistemlerinin işleyişi sizi rahatlatıyor bir nebzede olsa.Sıra numaramız yandı, para ve pasaportları verdik.
2.de belgeleri teslim ettik.
3.de mülakat başladı.
Sağ el kaldırılıp yeminler edildi, parmak izleri alındı, sorulara cevaplar verildi.
Ve sonunda "Tebrikler, vizenizi onaylıyorum" dendi.Yer, hâlâ aynı şekilde çekiyor
Hava, aynı basınçla omuzlarımdaydı o an.
Ama üzerimden bir yük kalkmıştı.Teşekkürler herkes 👋
-
@entropik Yeni hayatınızda mutluluklar.Şans sizinle olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum