Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @datanist teşekkür ederim.


  • @braveheart-34 merhaba konuşma başını bulamadım ama case numberınız 7binlerde sanırım ve hâlâ mülakat alamadınız mı? Benim de 8binlerde ve mülakat için mail gelmedi hâlâ. Bugüne kadar illa ki gelir ds260 formunu geç gönderdim diye teselli ettim kendimi ama artık sona yaklaştık ve moralim bozulmaya başladı. Konsolosluğa mail vs. Attınız mı, sürekli kontrol ediyorum ama yine de mail ulaşmadı mı acaba diye tereddüt ediyorum. Bunu teyit ettirebileceğimiz bir yer var mı, bu konuda yardımcı olabilecek birileri varsa çok mutlu olurum, teşekkürler

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @batosemo hazırladığımız siteden ilgili konsolosluğun bilgilerini kontrol edebilirsiniz;

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @donmezhamdu mülakata girmelisiniz.


  • Unganlardan gelen mail de "Anne iseniz her çocuğun doğum tarihini ABD Takvim formatında (aa/gg/yyyy) getirin" deniyor. bu bildiğimiz edevlette olan çocuklarımın gözüktüğü nüfus kayıt örneği mi?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @kapıpencere evet o evrağı götürebilirsiniz.


  • teşekkürler 🙂


  • @Dopi26 Merhabalar. Aynı durumu paylaşan ve bizlerden çok daha düşük case numaralarına sahip bir çok arkadaşımız mevcut. Malesef her yıl yapılan dava numaralarına göre çağrılma senaryosundaki değişiklikler bu yıl bizleri buldu. KCC ve Ankara için yazışmam oldu fakat bunun bir işe yarayacagını zaten çok düşünmüyordum ben sadece bu gidişat hakkında ne zaman son bulunur ve genel bir bilgi almak amacıyla yazışmalar yaptım ama nafile sürekli aynı otomatik cevaplar verildi tarafıma vs...Şöyle söylemeliyim biraz şansımız varsa Nepal e uygulanan ayrıcalık gibi anca o zaman yüzlerimiz güler.Veyahut mayıs ayı submitler bitmek üzere eger ki bu saatten sonra bi değişiklik yapıp artık case nolara göre görüşme verilecek derlerse ve bununla birlikte Eylül ayı için 150-200 arası güzel bir toplu mülakat olursa neden olmasın.Anlayacagınız bir ihtimal daha var.


  • @braveheart-34 Aynı konuda ben de çok endişeliyim. Umarım bir şekilde sesimizi duyarlar ve toplu bir mülakat ile kalan herkese şans verirler..


  • @Strong-Girl Arkadaşlar üzülerek söylüyorum elimizden başka bişey gelmez.Bekleyip göreceğiz.Umuyorum inş. en ufak hasarla hatta hasarsız bişekilde bu durumu atlatırız.Sonucun her türlüsüne kendinizi hazırlamanızı tavsiye ederim.Gerçekten çok isteyen güçlü ve cesur insanlar mücadeleci ve savaşçı ruha sahip kişiler hayaller burada son bulmamalı buraya kadar getirdik burdan sonra en ufakta bir engel bizi hayallerimizden etmemeli.Buradan alacagımız sonuc ne olursa olsun ben bu hayatta suna çok inanırım gerçekten imkansız denen bir şey yok sadece biraz daha canını acıtıyor oyalıyor ve sabrını zorluyor.Gerçekten isteyen arkadaşlarım umarım ne demek istediğimi anlamışlardır.Tek çare bu değil.Hoşçakalın.


  • @braveheart-34 Değerli dostum. Maalesef verecekleri en fazla mülakat 60-80 arası olacak. Gelecek senelere bakarsanız bunu görürsünüz. Defalarca bu konuda tablo paylaşmıştım. Durum bu. Artık film benim için bitti. Size sıra gelir mi bilmem. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur...


  • @sanaldeniz Üstad maç bir şekilde devam ediyor.İstatistikler önemlidir lakin ortalamanın her zaman için karar verici niteliğinde olmadıgını bu yıl Nepalde gördük.Ben de bu süreç içerisinde polyanacılık yapmanın derdinde değilim elbette.Fakat şuan varsayım - durum örneklemesi vs yapmaktan başka konuşulacak bişey de yok. İnşallah her iki varsayımdan da hepimiz yararlanabilirz.Hatta oraya gidince de oturur karşılıklı bu yılki yaşanan gerginlik ve maceralarımıza gülerek bişeyler içeriz.:))


  • @braveheart-34 Gelecek mülakat sayısını bilmem ama ülke grup ve bireysel davalara verilen cevaplara göre sıranın değişeceğini sanmıyorum.

    Kcc tarafında her konsolosluk için mülakat bekleme sırası oluşturulmuş. Bu sırada kaçıncısınız avukat yoluyla dava açarak öğrenebilirsiniz.

    Bu delinmez bir kural mıdır, tabiki değil. İsterlerse en sondan bir kişiyi alıp mülakat verebilirler ama işleyiş mülakat bekleme sırasına göre gidiyor.


  • @gamefry Nasıl öğrenebiliriz, anlamadım? Biraz açabilir misiniz?


  • @Strong-Girl Dava açarak öğrenebilirsiniz. Maalesef başka öğrenebileceğiniz bir yol yok şimdilik.


  • Arkadaşlar bugün 4 temmuz ABD bagımsızlık günü kutlaması nedeniyle konsolosluk kapalı kaldı.Yaptıkları bağımsızlık günü etkinliğinin videosunu paylaşmışlar.Yukarıda paylaşmış oldugum tweete gidip daha fazla görüşme talebini bildirecek yorumlar yazar mısınız? İranlılardan daha güçlüyüz daha iyi sosyal medyayı kullanabiliriz.Sen tek kişi sana söylüyorum evet öyle benden gelecek yorum eksik kalsın deme senin gibi birler sayesinde göl olacak.Hadi arkadaşlar gösterin kendinizi.Sona çok yaklaştık.Sorup sorup durdunuz ne yapabileceğinizi söylüyorum.Madem bişeyler yapıp sesinizi duyurmanın derdindesiniz o halde bekleyip durmayın.Yazın ve paylaşın.

    Örnek:

    @USEmbassyTurkey
    adlı kişiye yanıt olarak
    in response to
    @USEmbassyTurkey

    @JeffFlake

    Unfortunately, the interviews you scheduled for August are not enough for the Turkish #DV2022 winners. We ask that you add a substantial number to these interviews this week. 🙏🙏🙏🙏🇺🇸❤🇹🇷❤🇺🇸❤🇹🇷❤🇺🇸❤🇹🇷❤🇺🇸❤🇹🇷❤🇺🇸❤🇹🇷❤🇺🇸❤🇹🇷❤🇺🇸


  • @Onder Tebrik ederim Önder Bey. Son konuşmamızda ağustos ayını bekliyordunuz ve gönlünüze göre oldu mülakatınızı almışsınız çok sevindim. Kalan diğer arkadaşlar eylül ayında alır inşallah 🙏


  • merhaba
    dv2022 talihlisiyim. bu platformdan çok faydalandım. sürecimi tamamladım. ABD ye giriş yaptım. Türkiye ye yeni geldim hazırlıkları tammlıyorum. Greencarrd sürecinde vize işlemlerini sadece kendim için başlatmıştım. Çocuklar ve eşim başka bir ülkede ikamet ediyorlardı. o esnada gelmeleri çok mümkün olmadı. Vizeye gittiğimde çocuklar için Ağustos ayına kadar başvuru başlatabileceğimi bu hakkımı kullanmamı söylediler. şimdi döndüm ve onlar için işlem başlatmak istiyorum. Ancak nereden başlayacağım tam bilemiyorum. Mail mi atmalıyım bir yere ya da ne yapmalıyım bilemiyorum.
    Yardımcı olursanız minnettar kalırım. Tekrar teşekkür ederim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Mirali-Doğan eş ve cocuklarınız ankara'dan mı işlem yapacaklar?


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

81
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum