[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@donmezhamdu merhaba mail dün mü geldi
-
Herkese merhaba, sıralamam 10binde ancak temmuz submitli olduğum için sıra gelmedi. Gelmesnin çok düşük olduğunu düşünüyorum bu yüzden Bulgaristana taşımayı düşünyorum. Oradaki durumla alakalı bilgisi olan var mı? Şuanda Ankara için daha mayıs submitliler bitmedi diye biliyorum.
-
@rigby, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@kapıpencere Ben 26 Mayıs'ta ais sitesine kayıt oldum bana da aynı uyarıyı vermişti. Ancak 20 Haziran'da ais kaydımı tamamlamam için mail geldi. Yani mülakata yaklaşık 1 ay kala kayıt yapabildim. Size de mail gelecektir ama mülakata 3-4 hafta kala açılacağını düşünüyorum.
çok sağolun, 1-2 hafta sonra tekrar deneyeceğim
-
Merhabalar greencard kazandıktan ve herşeyi tamamlayıp amerika ya yerleştikten sonra kart basım ücreti ödüyor muyuz bilgi verir misiniz ?
-
@capri evet
-
@capri parayı ödemeden kart basılmıyor.onun için ABD ye gitmeden parayı ödemeniz iyi olur
-
@donmezhamdu, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba arkadaşlar ben Perşembe mülakat aldım bu ais kaydı nasıl yapıyoruz yardımcı olursanız sevinirim 👍
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri
:backhand_index_pointing_up:
Mülakat deneyimleri başlığının ilk iletisinde süreçle ilgili bilgileri bulabilirsiniz. İletide yer alan AIS Kaydı Oluşturma.pdf dosyasındaki yönergeleri takip ederek AIS kaydınızı yapabilirsiniz. -
@eynar teşekkürler
-
Amerikada gideceğimiz adresi, mülakatta değiştirmek için yeni adresi boş bir kağıda yazmamız ve bunu belirtmemiz yetiyor mu?
-
@furkan-polat Evet, evraklarınizi verirken belirtmeniz yeterli olacaktır
-
@datanist teşekkür ederim.
-
@braveheart-34 merhaba konuşma başını bulamadım ama case numberınız 7binlerde sanırım ve hâlâ mülakat alamadınız mı? Benim de 8binlerde ve mülakat için mail gelmedi hâlâ. Bugüne kadar illa ki gelir ds260 formunu geç gönderdim diye teselli ettim kendimi ama artık sona yaklaştık ve moralim bozulmaya başladı. Konsolosluğa mail vs. Attınız mı, sürekli kontrol ediyorum ama yine de mail ulaşmadı mı acaba diye tereddüt ediyorum. Bunu teyit ettirebileceğimiz bir yer var mı, bu konuda yardımcı olabilecek birileri varsa çok mutlu olurum, teşekkürler
-
@batosemo hazırladığımız siteden ilgili konsolosluğun bilgilerini kontrol edebilirsiniz;
-
@capri ilgili iletiyi kontrol edin lütfen;
-
@donmezhamdu mülakata girmelisiniz.
-
Unganlardan gelen mail de "Anne iseniz her çocuğun doğum tarihini ABD Takvim formatında (aa/gg/yyyy) getirin" deniyor. bu bildiğimiz edevlette olan çocuklarımın gözüktüğü nüfus kayıt örneği mi?
-
@kapıpencere evet o evrağı götürebilirsiniz.
-
teşekkürler :)
-
@Dopi26 Merhabalar. Aynı durumu paylaşan ve bizlerden çok daha düşük case numaralarına sahip bir çok arkadaşımız mevcut. Malesef her yıl yapılan dava numaralarına göre çağrılma senaryosundaki değişiklikler bu yıl bizleri buldu. KCC ve Ankara için yazışmam oldu fakat bunun bir işe yarayacagını zaten çok düşünmüyordum ben sadece bu gidişat hakkında ne zaman son bulunur ve genel bir bilgi almak amacıyla yazışmalar yaptım ama nafile sürekli aynı otomatik cevaplar verildi tarafıma vs...Şöyle söylemeliyim biraz şansımız varsa Nepal e uygulanan ayrıcalık gibi anca o zaman yüzlerimiz güler.Veyahut mayıs ayı submitler bitmek üzere eger ki bu saatten sonra bi değişiklik yapıp artık case nolara göre görüşme verilecek derlerse ve bununla birlikte Eylül ayı için 150-200 arası güzel bir toplu mülakat olursa neden olmasın.Anlayacagınız bir ihtimal daha var.
-
@braveheart-34 Aynı konuda ben de çok endişeliyim. Umarım bir şekilde sesimizi duyarlar ve toplu bir mülakat ile kalan herkese şans verirler..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum