Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • Ağustos ayı içinde hala Mayıs submitlilere mail geliyorsa durum kötü. Görünen o ki sadece Ağustos'un ilk 4 gününe randevu verilmiş. Daha önce oldu mu bilmiyorum ama umarım bu mailler artarak gider veya başka günlerde mülakat maili gelir.


  • @braveheart-34 merhaba. İkisi de doğru. Ama 13 Mayısı baz almışlar.


  • Bu arada mülakat tarihi 1 Ağustos.


  • Umarım Agustos ayı için tüm mayıs ayında gönderenler mülakata cagrılmış olur.Bizler de artık Eylülde şansımız var ise girer alırız.:)

  • ⭐⭐⭐

    @entropik Hayırlı olsun. Benim de 4 Haziran ama bana gelmedi. Neler oluyor acaba.


  • @Programmer benim de 14 haziran ama bana da email gelmedi...


  • Merhaba, arkadaşlar. Bize de geldi. 4 ağustos. Bir yandan toplantıdayım, bir yandan yerimde duramıyorum, bir yandan buraya bakıyorum, bir yandan randevu alıyorum. Gelen herkese hayırlı olsun. 4 gün verildiyse yaklaşık 136 kişiye verilmiş olmalı.


  • 01 Ağustos mülakat tarihim. Her gün ha bugün ha yarın bekleyişinin sonu oldu . Mülakat bekleyen tüm arkadaşların alması ümidiyle.


  • @Sevval Hayırlı olsun Sevval Hanım.


  • Gözlerim sevinçten dolu dolu oldu oldu inanın mülakat maili aldım diyen herbir arkadaş için. Çok ama çok tebrik ederim. Sabrın sonu selamet inşallah 🙏🏻. Bekleyen herkese dua ediyorum. Umarım hayırlısı ile sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏🏻👍🏻🍀


  • Merhaba,
    Öncelikle, bu forumun ve telegramın kurulmasına vesile olanlara, adinlerimize, grupta duygu, düşünce ve yaşanılanlara katkı sağlayanlara sonsuz teşekkürler...
    İyi ki varsınız.
    DV2022 açıklandığı gün 7 Mayıs'ta kazandığımızı öğrendiğimizde bir hafta içerisinde greencard ımızı alıp gideriz sanan masum birer köylüydük :(
    Oysaki süreçte neler neler varmış, bu forumla karşılaşmasaydık mülakat alma aşamasına bile gelemezdik.
    Size uzun bir mülakat tecrübesi aktarımı sözü vererek bügün mülakat maili aldığımızı sulugözlü halimle iletmek isterim.
    Tüm dualarımız bekleyenlere..

    Cn:23xxx Ds.Submit:01/06/2022 Mülakat:01/08/2022


  • Merhaba arkadaşlar mülakatları hepsi dağıtıldı mı yoksa daha var mı bitmesine bu Yeni açıklanan mulakatlar


  • @ecellf-celbi Gözünüz aydın Hayırlı olsun.


  • @braveheart-34 çok teşekkür ederim darısı başınıza


  • @ecellf-celbi Amin inş.Tşkkrler


  • 25xxx aşağısı olan herkes Mülakat mı aldı ? Alamayan var mı acaba


  • @Kitapsever 253xx lerde Önder bey de almış.Bence mayıs ayı herkes almış olmalı.Çünkü haziran ayı ds gönderen @ecellf-celbi de tekrardan hayırlı olsun mail almış kendileri.


  • Ben daha almadım maalesef 😒🙏🙏😒😒😒😒😒


  • @braveheart-34 başlangıçtan beri 08 Mayıs-03 Haziran tarihleri esas alındı...


  • Banada geldi arkadaşlar. Tam saat 15:00 da gelmiş. Ama nereden girip bakacağım verilen tarihe heyecan bastı :)


Benzer Başlıklar

  • 17 Oy
    8k İleti
    920k Bakış
    gucarslanG
    diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim. dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi. https://x.com/curtismorrison/status/1831075587966083557?t=A0Z7e9KSjFBwv3lAQrNEJg&s=19 https://x.com/ckuck/status/1831088793719386528?t=mofilSQi4woVMCb9mIaGkg&s=19 https://x.com/NicoletteGlazer/status/1831036452630925367?t=bkTNiustKzXM8rRQ-3zy7w&s=19 bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler. her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada. davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum. inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor. sevgiyle kalın.. *iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
  • 17 Oy
    6k İleti
    2m Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel mulakat deneyimleri basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
  • 6 Oy
    3k İleti
    407k Bakış
    zeojoeblackZ
    Merhaba. Abd vatandaşı eşim üzerinden GC başvurusu yapacağım.Uscis sitesinde form ücretleri yazıyor ama ayrı ayrı yazıyor. Tek seferde seyahat izni, çalışma izni ve 130 başvurusu yapacağım için chatgpt birlikte yaptığın için ayrıca ücret ödemene gerek yok diyor ama bu yıl başvuran olduy sa güncel ücret bilgilerini paylaşabilir mi? Teşekkürler
  • 2 Oy
    642 İleti
    312k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

8

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum