[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@sanaldeniz teşekkür ederim
-
@Onder merhaba,hayırlı olsun, mail saat kaçta geldi acaba?
-
Şaka gibi Ağustos ayında gerçekten rekor kırıldı. İki kişi mi gerçekten!
-
Herkese merhaba. Banada mail geldi.
-
@entropik ne zaman geldi mailiniz
-
@entropik Gözünüz aydın. Hayırlı olsun.
-
@entropik hayırlı olsun mail ne zaman gelmiş acaba
-
Teşkkürler herkese. Saat 15.00de gelmiş.
-
Şuan işte ve dağın basında biryedeyim. Tam kontrol edemiyorum herşeyi. Mülakat tarihini bile göremedim henüz. Elimden geldiğince bilgi paylaşacağım arkadaşlar. Herkes bugün mail alacak umarım.
-
@gucarslan Gürcan bey gün içinde farklı zaman aralıklarında mülakat dagitilma ihtimali var mıdır acaba ? Yoksa tek seferde mı atıyor KCC?
-
@entropik Merhaba tekrardan hayırlı olsun.Siz ds260 formunu excel tablosunda 13.05.2022 de gönderdiğinizi yazmıssınız ama buradaki imzanızda 04.06.2022 yazmışşınız hangisi dogru olan acaba?
-
Ağustos ayı içinde hala Mayıs submitlilere mail geliyorsa durum kötü. Görünen o ki sadece Ağustos'un ilk 4 gününe randevu verilmiş. Daha önce oldu mu bilmiyorum ama umarım bu mailler artarak gider veya başka günlerde mülakat maili gelir.
-
@braveheart-34 merhaba. İkisi de doğru. Ama 13 Mayısı baz almışlar.
-
Bu arada mülakat tarihi 1 Ağustos.
-
Umarım Agustos ayı için tüm mayıs ayında gönderenler mülakata cagrılmış olur.Bizler de artık Eylülde şansımız var ise girer alırız.:)
-
@entropik Hayırlı olsun. Benim de 4 Haziran ama bana gelmedi. Neler oluyor acaba.
-
@Programmer benim de 14 haziran ama bana da email gelmedi...
-
Merhaba, arkadaşlar. Bize de geldi. 4 ağustos. Bir yandan toplantıdayım, bir yandan yerimde duramıyorum, bir yandan buraya bakıyorum, bir yandan randevu alıyorum. Gelen herkese hayırlı olsun. 4 gün verildiyse yaklaşık 136 kişiye verilmiş olmalı.
-
01 Ağustos mülakat tarihim. Her gün ha bugün ha yarın bekleyişinin sonu oldu . Mülakat bekleyen tüm arkadaşların alması ümidiyle.
-
@Sevval Hayırlı olsun Sevval Hanım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum