Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

B1-B2 Turist Vizesi İle Amerikada Uzun Süre Kalabilmek

Benzer Başlıklar

• Turist vizesi için en erken tarih?

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    141
    1 Oy
    141 İleti
    10k Bakış
    ATS16A
    @graombze RushVisasNow @Rushvisasnow
  • Devlet memuru olarak B1/B2 turist vizesi başvurusu yapmak

Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    ayvalik10A
    @mertem441 günaydın gerçek başlığa zaten bu cümleyi yazdınız aynı şeyi tekrar tekrar başka başlıklara yazarsanız çorba oluyor ondan dolayı ricamız tek bir başlıktan ilerleyin ki çok daha sağlıklı bilgiye sahip olabilirsiniz. @crazycells bu başlığı kapatıp diğer başlıkla birleştirebilir miyiz.
  • B1 vizesi expedited oluyor mu?

Taşındı Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    3
    0 Oy
    3 İleti
    434 Bakış
    crazycellsC
    @chediak, içinde söyledi: B1 vizesi expedited oluyor mu? Merhaba, B1 ile öğrenci alan bir eğitim programına başvuru yaptım. Program Mayıs ayında başlıyor ve eğer kabul alırsam davet mektubum şubatın ortasında gelecek. Şu an konsolosluk ve büyükelçilikteki vize randevuları çok geç tarihe veriliyormuş COVIDten dolayı. Ben de kabul alıp da vizeden dolayı gidemezsem diye endişelendim. B1 vizeleri ile acil başvuru yapılabiliyor mu? Şu anki durumu bilen var mı? Acil randevu icin basvuru yapabilirsiniz ama normalde diploma veya sertifika saglayan egitim kurumlari B-1 degil, F-1 ile ogrenci aliyorlar. Sizin durumunuzu bilemiyorum ama eger ciddi bir egitim programina baslamiyorsaniz konsolosluk durumunuzu acil olarak gormeyebilir, bilginize.
  • Abd B2 Vizesi (öğrenci başvurusu)

Kilitli Taşındı Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    5
    0 Oy
    5 İleti
    870 Bakış
    crazycellsC
    @pisagor burasi soru cevap platformu degil, bir forum. Dolayisiyla kisisel sorulariniz icin ayri ayri basliklar olusturmamalisiniz. Zaten turist vizesiyle ilgili bilgiler su konuda veriliyor: https://yesilkartforum.com/forum/topic/95/b1-b2-ziyaretçi-vizeleri-i̇ş-turi̇zm-tibbi̇-tedavi̇
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k