Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Abd B2 Vizesi (öğrenci başvurusu)


Benzer Başlıklar

  • 0 Oy
    1 İleti
    82 Bakış
    G. GulecG
    Oncelikle bu foruma emek vermis olan herkese cok tesekkur ederiz, emeginize saglik. Soruma gelince ailecek Amerikan ve Turk vatandaslariyiz ve 2012'den beri Turkiye'de yasiyoruz. %90 engelli kizimizin 6 yillik lokal kontratli olan Gurcu Bakicisini kizimizin tedavisi icin gittigimizde Amerika'ya yanimizda goturmek istiyoruz. Anladigim kadariyla kendisini kisisel evde calisan isci sifatiyla B-1 ziyaretci vizesine basvurmamiz gerekiyor. Bu dogru mudur? Surec ile alakali dikkat etmemizi onereceginiz konular varsa paylasir misiniz? Anladigim kadariyla eger vizeyi alirsak ve tibbi surec uzarsa 6-aylik kalimi uzatabiliyoruz? Konuyla ilgili sadece ekteki detayi bulabildim: https://uk.usembassy.gov/visas/domestic-employee/ Cok tesekkurler.
  • Devlet memuru olarak B1/B2 turist vizesi başvurusu yapmak

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    ayvalik10A
    @mertem441 günaydın gerçek başlığa zaten bu cümleyi yazdınız aynı şeyi tekrar tekrar başka başlıklara yazarsanız çorba oluyor ondan dolayı ricamız tek bir başlıktan ilerleyin ki çok daha sağlıklı bilgiye sahip olabilirsiniz. @crazycells bu başlığı kapatıp diğer başlıkla birleştirebilir miyiz.
  • Turist vizesi ile ABD de Doğum, sağlık raporu?

    Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C)
    49
    1 Oy
    49 İleti
    4k Bakış
    FigenF
    @MySea biliyorum tesekkurler , zaten bu konuyu oldugu gun haber aldim o sebeple sormak istemistim , deneyimleyen varsa diye .
  • (C) ABD’den Transit Geçiş Vizesi

    Sabitlendi Ziyaretçi ve Turist Vizeleri (B1/B2 ve C) c vizesi transit vize c1 vizesi
    8
    0 Oy
    8 İleti
    3k Bakış
    S
    Merhaba, DS 160 formunu doldurup ücret ödemesi yapıp imzaladım ,c1 transit vizesi için başvuru yaptım ancak onu b1 e çevirebilirmiyim. ilk çıktısı alınacak olan confirmation da (hem b1 hem c yazıyor ve Ankara randevu yeri olarak görünüyor. Forma ilk seyahatin amacına c 1 sonrada alt başlığına b yi de işaretlemiştim, ancak ben b 1 vizesi istiyorum 10 yıllık olduğundan transit te konaklama yapamıyorsunuz snrm) Ayrıca randevu tarihleri erkene verirler diye Ankara aldım ancak 2026 ya randevu verdiği için ödeme yaptıktan sonra istanbuldan aralığa aldım randevuyu. bunun için tüm formu iptal mi etmem gerekli?Yada retrieve yaparsam diğer tüm bilgiler geri gelir mi Birde bahamalara transit vize almak zorunlu deilmi Bu arada çok yararlı bir forum, sorularıma cvp verirseniz çok sevinirim.Teşekkürler
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum