[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
@karva bugünmüydü mülakatınız ?
-
@yekta DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
2 senelik yorucu süreç Şükür bizimkisi de kazasız belasız bitti burdan @crazycells @arnblt @entelman @smesut @onur1601 @entelman @superdem22 ve ismini şuan unuttum tüm arkadaşlara teşekkürler :))) az nazımızı çekmediniz :)) @tanti @gözde @heleniki konsolosluk görevlisine sizden bahsettim arkadaşlar yabancı değil seneye kazandıklarında yardımcı olun diye tamamıdır dediler haberiniz olsun :)))) bu arada süreçte 2 tane enteresan durum oldu ilki kredi kartı ödemesi yapacaktım ama kart babama ait olduğu icin çekmediler bu aklınızda olsun kart size ait olmak zorunda .. 2. İse Türkçe mülakat istedik Amerikan ve Türkçe bilmeyen görevli çıktı karşımıza ( çok tatlı ve kibar bi bayandı sağılsın ) tercüman getirdi bayan tercüman ben 3 lü bir sinerji ile onaylandı cümlesini aldık :))))
Şükür kardeşim ömrünün geri kalanı keyifli sağlıklı mutlu mesut geçsin
-
@mustafa33 DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells çok teşekkürler üstadım, eşim girişten 1 hafta sonra dönecek. ilk plan, kasım gibi tekrar çocuklarla giriş yapacak. mülakatımız 31 mayıs 2018'di. Yok konsolosluktan değil, 1 yıllık oluyor diye okumuştum.
yok, soyle oluyor. Siz ABD'ye ilk girisi vize bitmeden yapmalisiniz. Bunun baska bir ihtimali yok, ama ABD'ye ilk girisi yaptiginiz gun 1 yil itibariyle vizenizi Green Card olarak kullanabiliyorsunuz.
-
@yekta DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
2 senelik yorucu süreç Şükür bizimkisi de kazasız belasız bitti burdan @crazycells @arnblt @entelman @smesut @onur1601 @entelman @superdem22 ve ismini şuan unuttum tüm arkadaşlara teşekkürler :))) az nazımızı çekmediniz :)) @tanti @gözde @heleniki konsolosluk görevlisine sizden bahsettim arkadaşlar yabancı değil seneye kazandıklarında yardımcı olun diye tamamıdır dediler haberiniz olsun :)))) bu arada süreçte 2 tane enteresan durum oldu ilki kredi kartı ödemesi yapacaktım ama kart babama ait olduğu icin çekmediler bu aklınızda olsun kart size ait olmak zorunda .. 2. İse Türkçe mülakat istedik Amerikan ve Türkçe bilmeyen görevli çıktı karşımıza ( çok tatlı ve kibar bi bayandı sağılsın ) tercüman getirdi bayan tercüman ben 3 lü bir sinerji ile onaylandı cümlesini aldık :))))
harika haber, tebrikler!
-
@nuri DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Arkadaslar selam ben bugun mulakata girdim ama sansima evlilik cuzdanimiz belgeler arasindan cikmadi bir sekilde unutulmus evimizde o yuzden mulakattan sonra pasaportlariniz bizde kalsin evlilik cuzdanini postayla gonderin pasaposrtlarinizi onlarla beraber gonderirim dedi - ya ben korktum ap ye kalma gibi bir durumum olur mu malum zaman cok azaldi ben bu arada yarin acik ptt den hemen gonderecegim
AP olmaz, olsaydi isminizden dolayi olurdu ve size soylenirdi. Hizli sekilde eksik belgeleri gonderin.
-
@saulgoodman DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@crazycells DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
@saulgoodman DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Evet Sayın @crazycells; ilk iletiyi ve oradaki bağlantıyı detaylı olarak inceledim. Sağlık evrakı doğrudan konsolosluğa gönderildi. Bizim sadece pasaportu ve bize verilen matbu belgeyi (aslında bir eksik evrak formu bu, üzerinde sağlık belgesi kutusu işaretli ve bir takım yazılar var burada da aktardığım) konsolosluğa göndermemiz gerekiyor.
Tamamdir, orayi takip etmeniz yeterli. Size zaten eksik belge formu verilmis, oradaki uyari sizi ilgilendirmiyor.
Dediğiniz gibi o şekilde gönderdik. Pasaportun ulaştığına dair e-posta aldık. Şimdi beklemedeyiz. Kaç günde neticelenir sizce? Son günler olduğu için konsolosluk her zamankinden yoğundur bugünlerde sanıyorum? Vizenin bitmiş/bitecek olması gibi bir ihtimal var mıdır?
Sayin @entelman 'in aktardigi verilere gore vizelerin bitme ihtimali yok gibi gorunuyor. Normalde 1 hafta 10 gunde sonuclanirdi ama normal bir ayda degiliz
o nedenle sabirla konsolosluktan haber bekleyin. -
@karva tebrikler, bilgilendirme icin tesekkurler.
-
@karva öncelikle tebrik ederim.Finans dökümü imzalı hesap defterimi verdiniz, tam olarak ne göstermeliyiz? .Tesekkurler.
-
@yekta Tebrikler

beklediğinizden daha iyi bir yaşamını olur inşallah -
Hersey icin Teşekkür ler arkadaslar,
Bizde Mulakati geçtik , HOSGELDINIZ dediler..3 cocukla beraber, sadece çocukların eski pasaportda kalan geçerli B1 vizesini istediler.
1-Bu pasaportu kayıtlı PTT adresimden , kime Ankara konsolosluka mi gonderecem, islem nasıl oluyor acaba?
2-USCIS 220$ kart icin ödemeyi nereye yapacağız? -
Arkadaşlar, fotoğraf çekiminde normalde gözlüklüyüz, gözlük olmadan mı çektirmek gerekli, bugün halledicem başka iş kalmadı, umarım pazartesi mülakat ta iyi geçer. Başaran herkesi tebrik ediyorum.
-
@lerador gözlüksüz. Bende gözlük kullanıyorum ama gözlüklü foto istemiyorlar.
-
@meer DV2018 Mülakat Deneyimleri içinde söyledi:
Hersey icin Teşekkür ler arkadaslar,
Bizde Mulakati geçtik , HOSGELDINIZ dediler..3 cocukla beraber, sadece çocukların eski pasaportda kalan geçerli B1 vizesini istediler.
1-Bu pasaportu kayıtlı PTT adresimden , kime Ankara konsolosluka mi gonderecem, islem nasıl oluyor acaba?
2-USCIS 220$ kart icin ödemeyi nereye yapacağız?tebrikler!
-
Eksik evrak icin bu konunun ilk post'unu inceleyebilirsiniz.
-
USCIS fee icin su konuyu incelemelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/113/uscis-immigrant-fee-ödeme-ekran-görüntüleriyle
-
-
@yekta tebrikler hangi eyalet'e gitmeyi planlıyorsun acaba
-
@yapay-zeka new jersey
-
@yekta evet dündü
-
@kuzeyyuzu hep internet bankacılığı kullandığım için banka cüzdanım yoktu, bankamdan varlık özeti diye istedim, çift imzalı olarak verdiler.
bir de maaş hesabımın 3 aylık özetini aldım onu da dosyama koydum itiraz etmediler aldılar.
-
@karva Peki bu 3 aylık varlık özeti daha mı + imaj veriyor? Mesela ordan burdan para toplayıp çok görünsün diye hesaba aktardığımızda, en son günü gösteren toplam tutar sayfasını versek geçmişimi istiyorlar?
-
@hosgeldin varlık özeti sadece kesitsel birşey şu anda şu kadar para var diye gösteriyor. Schengen başvurularında esasında 3 aylık maaş dökümü isteniyor genelde, biz eskiden alışkanlık isterlerse diye dosyamıza ekledik, onlar özellikle istemedi ama verince de dosyadan çıkarmadı. Bize finansal hiçbir şey sormadılar mülakatta o nedenle + mıydı - mi bilemiyorum maaş dökümü, bize daha çok eğitim ve işimizle ilgili sorular geldi.
-
@karva sizin mülakattaki numaranızı kaçti acaba ? Bizim ve bir kaç arkadaşın da dündü ama hepimiz ap deyiz şuan sizinki issued olmuş
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.