@Mehmet-Güzel, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
@mazk2104 I-130 Başvurusu ama kategoriyi bilemiyorum CR1 sanırım. Avukata verdik ama çok zor iletişi kuruyoruz mail olarak vesaire,Artık kendim araştırmaya başladım. Sizin başvuru da benimkine yakın ama aşamalarınıza baktım ben hiç birini yapmadım biomtric vs. 150 gün bekledim ilk makbuz onayından sonra “Case is Being Actively Reviewed by Uscıs” oldu 123. Gün halen bekliyoruz. Eşim Amerika’da başvuru yaptı ve vatandaş kendisi ayrıca süreçte oğlumuz oldu.
Amerika dışındaysanız sizin işlemlerini Tr üzerinden konsolosluk aracılı ile yürüyecek. Öncesinde noa1 noa 2 letterlarin gelmesi ve nvc aşamasına geçmeniz gerekiyor. Eğer öyle ise sürece şuradan goz atabilirsiniz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak?page=1
Amerika icindeyseniz, 182 gündür bekliyoruz. Yanı, malesef ki burda da isler yavaş ilerliyor. Bu durum service center göre veya bulunduğunuz eyalete göre ve de eksik evrak olup olmamasına göre hızlı ya da yavaş ilerlemekte ne yazık ki.