ABD Vatandaşı ile Amerika'da evlenip Green Card almak
-
@mutu_23, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Ben evrakları 24.11.2021 de gönderdim 29.11.2021 e ulaştı ellerine parmak izinide 25.02.2022 de verdim hala hiçbirşey yok 7 ay oldu Amerikan vatandaşı ile evlendim ne çalışma izni ne interview sözde çalışma izinlerimde hızlandırma yapmışlar eğer hızlandırma buysa hızlandırılmamış hali nedir yemin ederim çok sıkıldım artık ne yapacağım bilemiyorum Texas Dallas bulduğum yer NBC Office
Suradan I-765 icin sureyi kontrol edin isterseniz:
https://egov.uscis.gov/processing-times/
Bol sabirli beklemeler dilerim.
-
@crazycells evet oradan baktım 9 ay gösteriyor ve gerçekten peygamber sabrı lazım yapacak bişey yok allah herkes kolaylık ve sabır versin teşekkür ederim gönderimi cevapladığınız için
-
Merhabalar. Ben ve esim 17 Ocak tarihinde Amerika'ya geldik. Esim USA vatandasi, ben F-1 vize turu ile geldim. Geldikten sonra burada evlilik yaptik ve USCIS uzerinden islemlerimize basladik. Gecen hafta online olarak gonderilen I-130 formunu gonderdik ve bu hafta bize NOTICE geldi. Fakat esimin bir akrabasinin evine gitti belge. Daha once USCIS uzerinden ebeveyni adina basvurmus. Sanirim guncellemedigi icin ayni adrese gitti. Bunun uzerine adresimizi guncellemek istedik fakat devam eden islemimiz oldugu icin USCIS uzerinden edit yapamadik. USCIS hesabi esime ait. Adres degisikligini nasil yapabiliriz?
Not: USCIS uzerinden ilgili aciklamalari okuduk fakat bir sey anlamadik. Yardimci olursaniz seviniriz.
Tesekkurler. -
@ismail-dincer, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
Merhabalar. Ben ve esim 17 Ocak tarihinde Amerika'ya geldik. Esim USA vatandasi, ben F-1 vize turu ile geldim. Geldikten sonra burada evlilik yaptik ve USCIS uzerinden islemlerimize basladik. Gecen hafta online olarak gonderilen I-130 formunu gonderdik ve bu hafta bize NOTICE geldi. Fakat esimin bir akrabasinin evine gitti belge. Daha once USCIS uzerinden ebeveyni adina basvurmus. Sanirim guncellemedigi icin ayni adrese gitti. Bunun uzerine adresimizi guncellemek istedik fakat devam eden islemimiz oldugu icin USCIS uzerinden edit yapamadik. USCIS hesabi esime ait. Adres degisikligini nasil yapabiliriz?
Not: USCIS uzerinden ilgili aciklamalari okuduk fakat bir sey anlamadik. Yardimci olursaniz seviniriz.
Tesekkurler.Suradan degisikligi yapacaksiniz:
Eger formu doldururken size verilen receipt number'i girerseniz bu dosyadaki adresiniz de degismis olur.
-
Bu ileti silindi! -
Arkadaslar hepinize bol selam. Umarim guzelliklerle karsilasirsiniz. Size bir sorum olacak. Ben ve kiz arkadasim yeni evlendik. 22 yasindayiz, Ben Amerika'da universite okuyorum statum F-1, kiz arkadasim ise citizen. I-130 formunu online olarak gonderip ucretini odedik. Bugun doktor raporum I-693'de geldi. Butun evraklari tamamladim ama acikcasi ogrenci oldugumuz icin avukat tutamadik ve internetteki bilgiler dogrultusunda yaptik islemlerimizi. Gonderilmesi gereken evraklar listesi konusunda yardimci olabilecek, tavsiye verebilecek arkadaslar olursa cok seviniriz. Gondermeden once check etmek istiyoruz.
Esenlikler. -
Bu ileti silindi! -
arkadaslar selam, uscis'e gonderdigimiz biometrik fotograflarin arkasina isim soyisim imza attim. bir problem olur mu fikriniz var mi?
-
@ismail-dincer Ön tarafta iz bırakacak şekilde bastırarak yapmadığınız sürece bir sakıncası olmadığı gibi önerilen bir durum.
-
cok tesekkurler hocam.
-
@Tugba benim yaptigim son expedite a nrmalde 7-10 business deyip 3 ay sonra donduler sok olmustum inanamamistim. kanit talep ettiler daha once de ettikleri kanitlari. her gonderip 100$ tutuyordu calismayan halimle :))) cunku e-mail diye bir sey yok fax ile istediler. Her neyse baya gec donus yaptilar. Sonra yine ses cikmadi. Expedite talebiniz siraya alinmis olup 2-3 ay icinde donulecek olabilir ciddi ciddi. Ha bu durumda expedite in olayi ne dedigini duyar gibiyim inan hicbir fikrim yok artik mantik ne
-
Biometric randevu tarihim geldi.
Ancak Calisma izni basvurum formda eksik biraktigim bir nokta yuzunden reddedildi ve geri gonderildi. Bu hatayi duzeltip tekrar gondeerebilecegimi belirtmisler.
Aklimdaki soru; bu form icin herhangi bir fee odememistim, statu degisimiyle eraber basvurdugum icin. Duzeltip tekrar gonderirken herhangi bir fee odemem gerekiyor mu?Tesekkurler.
-
@mazk2104 Hocam sana sorayım, 2021 ekim ayında başvuru yaptık avukat aracılığıyla,eşim vatandaş ve avukatı da Amerika’da. Şimdi merak ettiğim 150 gün geçtikten sonra Reviewed oldu ve Reviewed üzerinden 122 gün geçti halen bir kıpırdama yok. Bazı arkadaşlar biyometrik randevu falan yazıyor konuya hakim değilim,benim işler mi ağır gidiyor yoksa direk Konsolosluk randevusuna mı geçecem Reviewed sonrası kafam allak bullak oldu. Sen veya arkadaşlardan Cevaplayan olursa teşekkür ederim şimdiden.
-
@Mehmet-Güzel merhaba kusura bakmayin statunuzu hatirlayamadim. Amerika icinde mi disinda miydiniz bir de icindeyseniz servis ve FO bilgileriniz nedir ?
-
Arkadaslar herkese bol selam. I-130 formunu online olarak gonderdim. Fakat bu sure zarfinda adresimiz degisti ve bunu USCIS'e receipt numberimi girerek AR-11 formunu gonderdim. Yaklasik 4 gun oluyor. Esimin USCIS hesabindan adresine bakiyorum fakat hala degismemis gozukuyor. USPostalOffice'den de degistirdik. Sizce olasi bir belge gonderiminde -USCIS tarafindan- yeni adresimize mi gelir yoksa tekrardan eski adresimize mi? Cok tesekkurler.
-
@mazk2104 I-130 Başvurusu ama kategoriyi bilemiyorum CR1 sanırım. Avukata verdik ama çok zor iletişi kuruyoruz mail olarak vesaire,Artık kendim araştırmaya başladım. Sizin başvuru da benimkine yakın ama aşamalarınıza baktım ben hiç birini yapmadım biomtric vs. 150 gün bekledim ilk makbuz onayından sonra “Case is Being Actively Reviewed by Uscıs” oldu 123. Gün halen bekliyoruz. Eşim Amerika’da başvuru yaptı ve vatandaş kendisi ayrıca süreçte oğlumuz oldu.
-
@Mehmet-Güzel, içinde söyledi: ABD Vatandasi ile Amerika'da evlenip Green Card almak
@mazk2104 I-130 Başvurusu ama kategoriyi bilemiyorum CR1 sanırım. Avukata verdik ama çok zor iletişi kuruyoruz mail olarak vesaire,Artık kendim araştırmaya başladım. Sizin başvuru da benimkine yakın ama aşamalarınıza baktım ben hiç birini yapmadım biomtric vs. 150 gün bekledim ilk makbuz onayından sonra “Case is Being Actively Reviewed by Uscıs” oldu 123. Gün halen bekliyoruz. Eşim Amerika’da başvuru yaptı ve vatandaş kendisi ayrıca süreçte oğlumuz oldu.
Amerika dışındaysanız sizin işlemlerini Tr üzerinden konsolosluk aracılı ile yürüyecek. Öncesinde noa1 noa 2 letterlarin gelmesi ve nvc aşamasına geçmeniz gerekiyor. Eğer öyle ise sürece şuradan goz atabilirsiniz
Amerika icindeyseniz, 182 gündür bekliyoruz. Yanı, malesef ki burda da isler yavaş ilerliyor. Bu durum service center göre veya bulunduğunuz eyalete göre ve de eksik evrak olup olmamasına göre hızlı ya da yavaş ilerlemekte ne yazık ki.
-
@Tugba Cevabınız için çok teşekkür ederim. Türkiye’de bekliyoruz süreci umarım konsolosluk bir an önce mülakata çağırır beklemek çok sıkıcı ve yıpratıcı. Oğlumuzu Adana konsolosluğundan 15 gün içerisinde hem randevu hem vatandaş yaptık kolaylıkla.. Bi yemin anne ve bana konu kapandı 15 dk da ne güzel. Umarım tüm bekleyenlere iyi haberler gelir 🤲
-
Merhaba 28 haziranda interview var. 1,5 aylık bebeğim var bırakabileceğimiz bir yer yok. Bebekle giden var mı daha önce acaba? Ya da bir sorun olur mu bebeği götürmem?
-
@Mehmet-Güzel merhaba bebeğinize vatandaşlık için gittiğinizde bir avukattan mı yardım aldınız yoksa siz kendiniz mi hallettiniz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum