[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Kenan-Horasan dostum bunu buradakiler bilemez. Bir önceki sayfadan hazırladığım exceldeki sırana bak. Bu sırayı 1,6 ile çarp. Yaklaşık sirani bulursun. Gecmiş yıllarda kaç mülakat verilmiş son üç ayda ona bak. Bir de Avrupa kıtası ile ilgili bir önceki sayfada gönderdiğim tablo var, ona da bak. Ve sonunda buna kendin karar ver...
-
@muratcan hayır bir sorun olmaz. ikisinden birinden cevap alacaksınız zaten.
-
@Mevlut-Yilmaz merhaba. son iki yılda dağıtılan mülakatları lütfen dikkate almayın çünkü; o yıllarda dağıtılan mülakatlar malum yasaklar ve mahkeme kararları sonrası dağıtılan vizelerdi.
bahsettiğiniz diğer konu için de, mevcut vizenizi (turist) amacı dışında (göçmenlik) kullanmanızı tavsiye etmesem de, geçen yıl bu şekilde süreçlerini yürüten arkadaşlarımızın hepsi vizelerini aldı. bunu hukuksal bir destek alarak (avukat) yürütmeniz en sağlıklısı olacaktır.
-
@Fatih-Duman dosyanız onaylanmış, şuan için yapacak başka bir şey yok.
sabırla dağıtılacak mülakatları beklemelisiniz. -
@computerengineer şuan B1-B2 vizeleri için 1 yıl sonraya mülakat tarihi veriliyor.
-
@Ai123 hayır gerek yok. pdf formatında olması yeterlidir.
-
@sanaldeniz ve avukatlar bu verileri göre göre hala dava açıyor..
gerçekten entresan. -

-
Bu tabloya göre ANKARA artık asya mülakatı vermemeli...AF kotasını dolduramazsa diğer bölgeler bu kotayı doldurabilir...
-
@sanaldeniz Tabloda verilen mülakatlar yazıyor, onaylanan vizeler değil. Örneğin AS'de 9017 mülakat verilmiş fakat 1426 tane red var ve henüz mülakata girmeyenlerden de red alanlar olacağı için kota dolmuş demek mümkün değil.
-
İyi ki böyle bir süreç için bu forum var. deneyimler, tablolar, istatistiki bilgiler, genel bilgilerin tamamı inanın Forum yöneticisi olsun diğer paylaşımları ile aydınlatıcı bilgiler veren tüm üye arkadaşlara teşekkür ederim. Kalan son etaplarda inşallah mutlu sona bu kadar heyecan ile bekleyen tüm arkadaşların kavuşması dileğiyle.
-
@gucarslan haklisiniz..
Turist vizesiyle son care olarak dusunuyorum.. avukat ile yurutmem lazim sureci zaten onda hemfikirim sizinle. Ancak zaman daraliyor, gerekirse abd ye gidip sureci baslatip tr den mulakat gelirse atlayip gelip ankarada almak daha mantikli. Eger gelmezsede son sansimiz turist vizesi baskada carem yok. Turist vizesiyle bu islemi abd de yuruten arkadaslara ulasmam mumkunmu acaba?
En azinda o avukatlarla calismam daha mantikli, sonucta almislar.
Tesekkurler -
@Mevlut-Yilmaz kendilerine tek tek ulaşmak mümkün değil ne yazık ki.
çoğu süreçleri sonrası forumu terkediyor :/ -
Merhaba. Artık gelecek mülakatlar Ağustos ayı için mi olacak?
-
@snowwhite Evet
-
Merhaba, mulakatlar icin son bir tarih var midir? Yani diyelim DV2023 talihlisiyim, tum surecin bitmesi icin bir son tarih var midir. Salliyorum surec 5 yil surer mi? Yoksa 1 yilda oldu oldu olmadi kafadan red aldim demek mi oluyor.
-
@aviator, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, mulakatlar icin son bir tarih var midir? Yani diyelim DV2023 talihlisiyim, tum surecin bitmesi icin bir son tarih var midir. Salliyorum surec 5 yil surer mi? Yoksa 1 yilda oldu oldu olmadi kafadan red aldim demek mi oluyor.
bu basligi sadece DV2022 sureci hakkindaki sorular icin kullanmalisiniz!
-
@Megatron hocam 17kyım 23 talihlisiyim moralim bozuldu senin bu yazıyı görünce boşa mı sevindik :(
-
@Emrey34, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Megatron hocam 17kyım 23 talihlisiyim moralim bozuldu senin bu yazıyı görünce boşa mı sevindik :(
Anlamadım ne yazısı :)
-
@Megatron demişşiniz ya 17k üstüyyse sevinmeyin sıra gelmeyebilir hesabına
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum