[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@can2222 tekrar başvuramazsınız diye engel yok siz bilirsiniz umarım gerek kalmaz ve vizenizi alırsınız.
-
ARAKADAŞ 2023 TELEGRAM FORMUNDA CASE NUMBER YAZIYORUM KALIPLA EŞLEŞMEDİ YAZIYOR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.
-
@sedat3459 Numaranızı 2023EU00005XXX şeklinde dener misiniz. Sadece son iki hanesini gizlemeniz yeterli. Bu arada büyük harfler kullanmayın lütfen.
-
@pelinur Eşime yeni pasaport çıkarttık. Eskisi çipli idi delip geri verdiler. Size de aynısını yaparlar dert etmeyin.
-
17 yaşında gren carda basvuran varmı acaba mezun olmadan basvuran
-
Merhaba, ''Primary Occupation'' kısmında ''not employed'' işaretledim. Üniversite mezunuyum ama şu anda çalışmıyorum. Eşim de benimle ilgili bilgi girerken ''Occupation'' kısmında ''not employed'' mı demeli? Yoksa mesleğimi mi yazmalı? Sonuçta bir mesleğim var ama çalışmıyorum. Ayrıca ''not employed'' yazınca explain kutucuğu açılıyor. Nasıl bir açıklama yapılması gerekiyor? @gucarslan
-
Merhaba arkadaşlar, DS260 formunu doldurduktan sonra dijital olarak fotoğraf falan eklemiyoruz değil mi? Formu doldurduktan sonra onay sayfasında fotoğraf gereksinimleri butonu çıkıyordu aklıma takıldı sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.
-
@trtl DS-260 formunda fotoğraf istenmiyor.
-
Benim bir fikrim var adminlerimizin zaten bizi desteklemek için bir Twitter hesabı yönetiyor hepimiz o hesaba bir destek verelim bu şart birde ankara konsolusluk Twitter hesabına hergün mesaj veya yorum atalım sürecimizi hızlandırın diye adminler güzel bir mesaj iletisi düzenlesin bizler de günlük kopyala yapıştır yapalım belki gözlerine çarpar duyarlı olurlar
-
@benhayo 2023 kazananları için süreç 1 Ekimde başlayacak. Dolayısıyla şuan hızlandırabileceğiniz bir durum yok. Ayrıca 2022 kazananları olarak sosyal medya üzerinden çok uğraştık ve gördük ki bunun hiçbir faydası yok.
-
@Programmer, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@benhayo 2023 kazananları için süreç 1 Ekimde başlayacak. Dolayısıyla şuan hızlandırabileceğiniz bir durum yok. Ayrıca 2022 kazananları olarak sosyal medya üzerinden çok uğraştık ve gördük ki bunun hiçbir faydası yok.
2022 2023 veya 2024 sonuçta aynı gemideyiz hepimizin amacı aynı toplu olarak hareket edersek daha bilinçli bence bir farkındalık olur 10 20 kişi değilde düşünsene hergün 300 kişi aynı iletiyi yolluyor devlet büyüklerimize kadar sesimizi çıkarsak bugün babacan büyükelçilik başkanı ile bir araya gelmiş sesimizi duyurdaydık belki bu konuyu aralarında konuşurlardı bence olumlu ve mantıklı hareket etmek her zaman avantaj doğurur
-
@benhayo Güzel düşünceler ama tecrübelerimiz aksi yönde.
Ayrıca hiçbir siyasetçi yabancı bir ülke elçisine bizim kazananlara destek verin diye talepte bulunmaz, bulunamaz. Türkiye'deki siyasetin konseptine çok ters bir durum.
Tabi ki kazananlar olarak elinizden geleni yapın. Ama yine söylüyorum. Hiç birşey değişmeyecek. -
@gucarslan merhaba tekrar, yani aslında siz pasaportun süresinin dolmasını beklemeyin, evrak talebinin de gelmesini beklemeyin pasaportunuzu en kısa sürede değiştirin diyorsunuz özet olarak doğru mudur?
İlk sorumun cevabında evrak talebi esnasında pass süresi geçerse uygulayın demişsiniz. Evrak talebi esnasında ben mevcut pasaportumun süresi dolmamışken garanti olsun diye 10 yıllık pasaport alıp bahsettiğiniz süreci uygularsam sorun olur mu ? ( pass süresi dolarsa uygulayın dediğiniz için soruyorum bunu, muhtemelen ben süresi dolmadan ve daha evrak talebi gelmeden yenileyeceğim pasaportu. Evrak talebinde bahsetmiş olduğunuz pdf’e “ süresi dolduğu için değiştirdim değil dolmak üzere olduğu için değiştirdim” demeyi düşünüyorum. Uygun olur mu ?)
Emeğiniz ve sabrınız için teşekkürler tekrar.
-
@Programmer olumsuz düşüncelerinize katılmamak üzere saygı duyuyorum umarım süreç sizin için iyi gider
-
@benhayo Dilerim hepimiz için iyi gider. Umarım sizin süreç bizimki gibi olmaz.
-
@cerkezkizi09, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells başka bir forumda admin mülakat tarihi alındıktan sonra form actirilmaz diye yorum yazmıştı böyle bir durum varmı.@gucarslan
hayir, dogru degil. sadece bu forumdaki bilgileri takip etmenizi tavsiye ederim. baska platformlardan buraya bilgi aktarilmasina izin vermiyoruz... :thumbs_up:
-
@cerkezkizi09, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan Facebook da greencard destek diye bir grup var.green card danışmanlığı yapan grubun admini yazmıştı. "mülakat tarihi belli olunca form açılmıyor tekrar." Şeklinde.gerci onun yazdığı ile sizin tavsiyeler hep farklı.mesela bana kızlık soyisim konusunda @crazycells ve siz açtırma derken o inatla aç dedi.elenirsin dedi veya çocuk pasaport olayında illa pasaport al sonra doldur veya onsuz doldurduysan geri actir dedi siz kesin açtırma dediniz.ama araştırdığım yabancı kaynaklar da sizinkiler ile örtüştüğü için ben size güveniyorum :) ve sizin tavsiyeleri dinledim dinleyeceğim :)
bu tavsiyeleri verdiyse, kesinlikle ciddiye alinabilecek bir kaynak olmadigini soyleyebilirim :thumbs_up:
-
@Volkan-Cam, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan ilk form kaydımda AA İLE başlıyor numaram ama formu açtırma mail attım.sorumda tam olarak bu bu numarayı aldım formu açtırmam etkilermi etkilemez mi
formu tek seferde dogru ve tam sekilde doldurup bir daha formu actirmamanizi tavsiye ederiz.
-
@nilso-e, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba, DS-260 formunu doldurup yolladıktan sonra belge hazırlamamız gerektiği belirtilmiş. Ben belgeleri hazırladım fakat göndereceğim adresi nereden öğreneceğim. Bunun için mail mi gelmesini beklemem gerekiyor?
KCC'den email beklemelisiniz. Su an e-mail gonderilmiyor ama DV2023 baslarken surecte degisiklik olabilir...
-
@benhayo, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Ben ds 260 formu acıtma talebinde bulundum ama maili [email protected] atacağıma [email protected] atmışım yanlış mı yoksa sorun olur mu
yanlis email adresine atmissiniz. Ciddi bir hata olmadiktan sonra formunuzu actirmanizi tavsiye etmem.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum