Amerika'daki Türk Avukatlar Listesi
-
Merhaba,
Los Angeles Ve Las Vegasta Avukatlık yapan Türk asıllı Amerikalı avukat var mı?
Yukarıda ki listede telefon ve mail adresleri eksik veya değişmiş.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.. -
acaba Emlakçılar içinde böyle bir liste var mı?
-
@PILOTT37 hatali gorduklerinizi yazarsaniz iyi olur, ona gore guncelleyelim...
-
@iso1474, içinde söyledi: Amerika'daki Türk Avukatlar Listesi
acaba Emlakçılar içinde böyle bir liste var mı?
henuz yok, ama guzel bir fikir. Bunu forumda olusturalim...
-
@crazycells Merhaba,
Çoğunun teli.Mail adresi yok
Mesela ben Nevada ve California da yaşayan avukat arıyorum,ulaşamadım.
Güncelleyebilirseniz harika olur... -
liste için teşekkürler. Peki önerisi olan herhangi bir güvenilir avukat ile tecrübesi olan var mıdır, şirket kurmayla ilgili destek alacağım
-
Arkadaslar Selam, NJ de yasamaktayim. Gecen hafta 5 tane trafik cezasi aldim bu persembe gunu mahkemesi var.. NJ bildiginiz avukat var mi ? varsa lutfen beni bilgilendirir misiniz ? eger tanidiginiz bir avukat varsa lutfen ismini ve telefon numarasini yazarsaniz cok memnun olurum.
-
@crazycells bence car dealer için de yapmalı...
-
@denizci10, içinde söyledi: Amerika'daki Türk Avukatlar Listesi
@crazycells bence car dealer için de yapmalı...
bence de iyi fikir sayin @denizci10 ...
Bu listeleri ileti yerine bir harita uzerinde gosterebilmek cok daha kullanisli yapar bu listeleri sanirim... Bu konuya biraz kafa yormamiz gerekecek.
-
@crazycells şimdiden kolay gelsin. Elimden bişey gelirse seve seve yardımcı olurum.
-
Houston bölgesiyle ilgili numara ve mailler yok firma sitesinden mailler bularak msj attım umarım dönüş olur. Onlarla ilgili bir güncelleme gelecek mi? Olursa çok sevinirim
-
Buradaki isimlerin kendi eyaletlerindeki baroya gerçekten kayıtlı olup olmadığını nasıl sorgulayabiliriz? Bilgisi olan var mı acaba?
Ayrıca durumu olmayanlar için ücretsiz avukat desteği olabiliyor mu?
-
@crazycells belki cok basit gelecek oneri ama google maps tarzi bir uygulama uzerinde bir harita olusturup isaretlenirse ise yarayabilir. genelde insanlar cities i have visited amacli yapiyorlar ama acikcasi genel kullanim icin uygun mudur bilemedim, benimkisi bir oneri sadece? hem belki listedeki avukatlar icin de deneyimlerimizi paylasabiliriz.
-
@murattoirimazu merhaba listeye guncelleme yapiliyor mu bilemedim ama yine de bir kisi de ben yazayim. Bethesda'da yeni ofis acan bir avukat bilgileri asagida;
Tolga Ozek
-
Ben de kendi avukatımın ismini göremedim bilginiz olsun diye paylaşıyorum. Listeye nasıl ekleniyor bilmiyorum ama E1/E2 den tutun O-1'e kadar bütün göçmenlik işlemleriyle ilgilenmektedirler.
-
@Emine-Koçkaya, içinde söyledi: Amerika'daki Türk Avukatlar Listesi
Houston bölgesiyle ilgili numara ve mailler yok firma sitesinden mailler bularak msj attım umarım dönüş olur. Onlarla ilgili bir güncelleme gelecek mi? Olursa çok sevinirim
Eger bu baslikta bildirirseniz ilk iletiye guncellemeleri aktarabilirim...
-
@projeon, içinde söyledi: Amerika'daki Türk Avukatlar Listesi
Buradaki isimlerin kendi eyaletlerindeki baroya gerçekten kayıtlı olup olmadığını nasıl sorgulayabiliriz? Bilgisi olan var mı acaba?
Ayrıca durumu olmayanlar için ücretsiz avukat desteği olabiliyor mu?
Guzel soru, sanirim her eyaletin kayit sistemi farkli oldugundan en iyi yontem google'a "eyalet ismi + lawyer directory (veya bar registration)" gibi seyler yazarak ilgili eyalet devleti sayfasina ulasabilirsiniz...
ucretsiz destekler icin ayri bir baslik olusturup secenekleri siralamak daha iyi olacak sanirim...
-
@btek14, içinde söyledi: Amerika'daki Türk Avukatlar Listesi
@crazycells belki cok basit gelecek oneri ama google maps tarzi bir uygulama uzerinde bir harita olusturup isaretlenirse ise yarayabilir. genelde insanlar cities i have visited amacli yapiyorlar ama acikcasi genel kullanim icin uygun mudur bilemedim, benimkisi bir oneri sadece? hem belki listedeki avukatlar icin de deneyimlerimizi paylasabiliriz.
evet, aslinda bunu yapmayi dusunuyoruz, ama henuz bu ise girisemedik... bence de harita olarak listelenmesi daha faydali olacaktir.
-
@btek14 ekledim :thumbs_up:
-
@denizci10, içinde söyledi: Amerika'daki Türk Avukatlar Listesi
Ben de kendi avukatımın ismini göremedim bilginiz olsun diye paylaşıyorum. Listeye nasıl ekleniyor bilmiyorum ama E1/E2 den tutun O-1'e kadar bütün göçmenlik işlemleriyle ilgilenmektedirler.
ekledim, isim bilgisini de aktarin isterseniz guncelleyeyim...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum