Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Bu ileti silindi!

  • @sanaldeniz, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Yine yeni eu mülakatları verilmiş. 265, 400 kusur olmuş
    Merhabalar,
    Bu tam olarak ne demek oluyor. Yani Ankara için Temmuz ayı da kapandı diyebilir miyiz.
    Sn.@gucarslan


  • Hayır tabiki de


  • @entropik umarım öyle olur. Ama sanki bu işin devamı Temmuz için de Ankara bizleri es geçecek gibi.


  • @Güler-Özçelik temmuz ayı için Ankara verilmemiş. Yani bu ay sonuna kadar temmuz için ankaraya mülakat verilecek...ha bu eu olur veya asya olur bilemem...


  • Kcdd ye msil atmıştım gelen cevap :Thank you for your inquiry.

    Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member, and you have provided all required documentation to the Kentucky Consular Center. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Please refer to the visa bulletin at https://travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check dvprogram.state.gov.

    In order for the Kentucky Consular Center to assist with inquiries regarding a specific Diversity Visa (DV) case, you must provide the Principal Applicant's full name, complete case number, and date of birth in the following format (MMDDYYYY) as entered on the original entry. Please remember that the Kentucky Consular Center does not have the authority to tell you whether or not your specific case will be disqualified. Only a consular officer can do that at the time of your visa interview. Do not send any paper documents to the Kentucky Consular Center. For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
    Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
    DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
    To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/


    Michael
    Support Contractor – LDRM/DTSV
    CA/VO/DO/KCC
    Kentucky Consular Center
    3505 N Highway 25W
    Williamsburg, KY 40769
    [email protected]

    *Any information in this transmission pertaining to the issuance or refusal of visas or permits to enter the United States shall be considered confidential under Section 222 (f) of the Immigration and Nationality Act (INA) [8 U.S.C. Section 1202]. Access to and use of such information must be solely for the formulation, amendment, administration, or enforcement of the immigration, nationality, and other laws of the United States under INA 222(f) and as specified in FAM guidance. If you have received such information in error, do not review, retransmit, disclose, disseminate, use, or take any action in reliance upon this information, and contact the sender as soon as possible.

    *This email is Sensitive but Unclassified based on the definitions provided in 12 FAM 540.


  • @entropik inşallah. Toplamda 15201 vize verilmiş. Geriye kaldı 4799 adet vize. Bu da yaklaşık 2050 civarında mülakat demek tüm Avrupa için. Ankara ne kadarını alabilir bilemiyorum.


  • @yesilturk Basılmış vizeleri dikkate alın. Verilmiş mülakatlar sizi yanıltmasın. Ne olacağı belli değil

    Kotayı’da tam 20 bin olarak hesaplamayın. 20 bin üstüde olabilir, altıda.

  • ⭐⭐⭐

    @Kenan-Horasan Bu KCC'nin gönderdiği e-maillerin üçüncüsü. Dördüncüyü de alırsanız eğer geriye mülakat beklemek kalıyor. İnşallah çok beklemeyiz.


  • Herkese merhabalar,
    Az once uskup konsoloslugundan aradilar ve vizemin hazir oldugunu, persembe gunu pasaportumu gelip almami soylediler. Umarim sira bekleyen arkadaslarin sirasi gelir en yakin zamanda.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @avatar gözünüz aydın, tebrikler 🎊


  • @yesilturk Siz zaten Mayıs submitlisiniz sistem değişmezse ilk mülakat dağıtıldığında yerinizi alacaksınız. En son 18469'da kalmıştı artık 19bin olarak sıra sizde diye düşünüyorum.


  • @gucarslan Tesekkur ediyorum ozellikle bu surecte bana ve diger herkese ettiginiz yardimlariniz icin. Darisi sizin basiniza


  • @avatar, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Herkese merhabalar,
    Az once uskup konsoloslugundan aradilar ve vizemin hazir oldugunu, persembe gunu pasaportumu gelip almami soylediler. Umarim sira bekleyen arkadaslarin sirasi gelir en yakin zamanda.

    Hayırlı olsun darısı diğer arkadaşların başına

  • ⭐⭐⭐

    İnsanı en çok yıpratan sebeplerden biri de belirsizliktir. Çoğumuz bu belirsizliğin hüsranla değil de umutla yeşermesini bekliyoruz. Ankara'nın yüksek sayıda mülakat vermesi dileğiyle, hayallerimiz gerçek olsun.


  • Her gün foruma giriyorum yazılanları takip ediyorum. Biliyorum ki forumda deneyimli olanların yanında tüm gündemi birebir takip eden kişiler var. Bu süreci herşeyden bi haber olarak bitirmedim diyeceğim. Sanırım temmuz ayı için ümit yok. Kalan son zaman diliminde neler olacak bilmiyorum. Tahminler tahminler. Sonuca bakacağız artık.


  • @Sevval Ümit yok demek için erken. Mayıs bittikten sonra pek ümit kalmaz temmuz ayı için. Az bir şey kaldı zaten bekleyip göreceğiz.


  • @Sevval temmuz ayı mülakatlari yeni dağıtılmaya başlandı. Ne ara temmuzdan ümidi kestiniz anlamadım.


  • @datanist farkındayım ama yazılan tahmin edilenler hep böyle eyvah türünde olunca ister istemez melankolik bir durum oluşuyor. Ama tabi bunca kişi içinden piyongoyu kazanan tüm arkadaşların İkramiyesine de inşallah kalan bu son zaman diliminde kavuşmasını dilerim.


  • @Sevval Temmuz, Ağustos ve Eylül bizim için iyi olabilir. AS kotasını bu sene yüksek tutmazlarsa zaten oldukça fazla mülakat aldılar. Umarım son 3 ayı ağırlıklı olarak bize ayırırlar bakalım.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

78
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum