[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@datanist geçtiğimiz senelerde consolosluk hepsine mülakat vermiş, fakat bu sene durum farklı. Herkes mülakat alamıyor...
-
@yesilturk Bizimkinde de 8 mayıs 2021 yazıyordu.Şu an mülakat aldığımız gün olan
02 Şubat 2022 yazıyor. Buradan bir bağlantı kurmaya çalıştım ama olmadı. -
@sanaldeniz bu sadece DV2020 yılında oldu DV2020 çok farklı bir yıldı.
DV2021'de hiçbir davacıya mülakat verilmedi (henüz) mesela.konu için bu başlığı incelemenizi tavsiye ederim;
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu ileti silindi! -
Bugün bekliyoruz mülakatları
-
Bu ileti silindi! -
@gucarslan Üstad verilir inşallah. Emeklerin, hakkın ödenmez...
-
@AYSY33 ben de bir bağlantı çıkaramadım. Ama teşekkürler.
-
@Azazel neye göre bugün bekliyoruz, bildiğiniz ya da takip etmemiz gereken eksik bişey mi var
-
Avrupa bölgesinde bugün 265 mülakat gönderimi in transit işlemi var. Ankara olup olmadığını anlayamadım. Burayı açınız https://frankgh.github.io/dvstats/2022/05/16/Statistic-Details.html ve cn numaranız var mı kontrol ediniz...
-
@sanaldeniz Ankara olduğunu sanmıyorum. Eğer Ankara olsaydı şimdiye anlardık.
-
@datanist Evet ankara yok gibi...
-
@sanaldeniz Ankara yok gibi.
Yarın herkes bayram yapacak forumda.
Buraya yazdım. En az Ankara EU için 250 civarı mülakat diliyorum. -
@entropik İnşallah...
-
@sanaldeniz Büyük ihtimalle "Warsaw, Poland" mülakatları. Oradan mülakat alanlardan bir kaçı global gruba yazdı.
-
@entropik Yetmez ama yine de umutları devam ettirmemizi sağlar. Ağustos ve Eylül için de 250'şer mülakat gelse, hemen hemen hepimize sıra geliyor sanırım.
-
@entropik, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Sayılara bakıldığında az çok birşeyler söylüyor. Mesela 11Binlerden 18 Kişiye mülakat vermiş Ankara, EU için. Foruma kayıtlı 23 kişi var, 10 kişi mülakat almış. Ankara'nın dağıttığı Mülakatın yaklaşık %55'ini Foruma kayıtlı kişiler almış.12binlerde bu oran % 57. 13binlerde % 47 ...
Totalde Ankara'nın EU için dağıttığı 432 mülakatın 255'i Forum'a kayıtlı ( %59'u).
Eğer Ankara, Forum'a kayıtlı olup mülakat almamış ve EU bölgesinde olan 468 kişiye de mülakat verecek olsa açıklaması gereken mülakat sayısı kaç olmalı (TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL)?
Bir çok cevabı olabilir, bu cevaplardan bir tanesi ampirik hesapla (yukarıda ki verilere göre)=
793 Mülakat...
TEMMUZ - EU 264 MÜLAKAT
AĞUSTOS - EU 264 MÜLAKAT
EYLÜL - EU 265 MÜLAKAT -
Yine yeni eu mülakatları verilmiş. 265, 400 kusur olmuş
-
@sanaldeniz aynen 422 olmuş.
Ankara yok gibi -
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum