[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Türkiye de asya kontenjanından mülakat alanlar hangi milletlerden acaba...
-
@sanaldeniz çoğunlukla iran vatandaşları
-
@sanaldeniz Muhtemelen Asya ülkeleri uyruklu olup Türkiye'de yaşayan yerleşikler alıyordur. Özellikle önceki mülakat deneyimlerinde birçok kişi konsolosluk sırasında İranlıların da olduğunu belirtmişti.
Buna ek olarak forumdaki bir Türkmen göçmeni arkadaşımız EU'dan hak kazanmıştı ama mülakata gidince Asya'dan kontenjana girmediği için elenmişti. Yanlış hatırlamıyorsam...
-
@datanist adamların yerleşik adresleri varmı ki burada. Adresleri olmadığı halde burada girebiliyorlar mi...
-
@sanaldeniz iran vatandaşları, kendi ülkelerinde elçilik olmadığı için başka ülkelerde giriyorlar. Abu Dhabi, Yerevan ve Ankara mülakata girebilecekleri yerler.
-
@datanist sanırım bu ayrıntıdan hareket edilerek, mülakat alamayanlar tarafından toplu dava açılırsa ve bu davada asya mülakatları sayısı kadar kontenjen ayrılması amacıyla hareket edilirse, dava kazanabilir...
-
@sanaldeniz adana konsolosluğu çalışmıyor, bu da artı bir avantaj
-
@sanaldeniz dava konusunda bir fikrim yok maalesef. Geçtiğimiz senelerde nasıl oldu kontrol etmek lazım.
-
Her mülakata giren İranlı mülakat alamayan bir Türk'ün hakkını ölduruyor
-
@datanist geçtiğimiz senelerde consolosluk hepsine mülakat vermiş, fakat bu sene durum farklı. Herkes mülakat alamıyor...
-
@yesilturk Bizimkinde de 8 mayıs 2021 yazıyordu.Şu an mülakat aldığımız gün olan
02 Şubat 2022 yazıyor. Buradan bir bağlantı kurmaya çalıştım ama olmadı. -
@sanaldeniz bu sadece DV2020 yılında oldu DV2020 çok farklı bir yıldı.
DV2021'de hiçbir davacıya mülakat verilmedi (henüz) mesela.konu için bu başlığı incelemenizi tavsiye ederim;
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu ileti silindi! -
Bugün bekliyoruz mülakatları
-
Bu ileti silindi! -
@gucarslan Üstad verilir inşallah. Emeklerin, hakkın ödenmez...
-
@AYSY33 ben de bir bağlantı çıkaramadım. Ama teşekkürler.
-
@Azazel neye göre bugün bekliyoruz, bildiğiniz ya da takip etmemiz gereken eksik bişey mi var
-
Avrupa bölgesinde bugün 265 mülakat gönderimi in transit işlemi var. Ankara olup olmadığını anlayamadım. Burayı açınız https://frankgh.github.io/dvstats/2022/05/16/Statistic-Details.html ve cn numaranız var mı kontrol ediniz...
-
@sanaldeniz Ankara olduğunu sanmıyorum. Eğer Ankara olsaydı şimdiye anlardık.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum