Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @nerminklc, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba, formu doldurdum ancak review kısmında full name in native language de i harfi görünmüyordu. Klavyeyi Türkçe yapıp büyük I yaptığımda düzeldi. Review de düzgün görünüyor şuan. Ancak additional e mail adresim formda küçük harflerle yazılmısken review de büyük görünüyor. Dört farklı tarayıcıda denedim yine de küçük harflerle görünmüyor. Bu konuda bir öneriniz var mı?

    Küçük büyük fark etmez mailde.

    [email protected] = [email protected] = [email protected]

    Sadece karakterlere dikkat edin. Küçük ı büyük İ gibi Türkçe karakter olmasın.

  • ⭐⭐

    @mhtbodur, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera yanlış hatırlamıyorsam @gucarslan bu konu da şöyle bir bilgi paylaşmıştı ev araba sizin üzerinize olduğu sürece zaten kendisi bir maddi değer olduğundan ekstra malın değerini gösterecek bir belgeye gerek olmadığı yönündeydi.

    Özellikle işe yeni başlamış konsolosluk görevlileri bazen değerlerini bilemiyor. İstanbul Beşiktaş'taki bir evle, Sivas'taki bir köy evi eşit maddi değer taşımıyor.
    Tabi bunlar için ücretli belgeler almanıza gerek yok. Kasko değeri gösterilebilir mesela.


  • @GÖKHAN-DUMAN nasıl yani size çıkmadı mı ? ds260 formu açıldı diye biliyorum sizin ama.


  • @nerminklc Dediğiniz gibi kısa süreli kaldığınız adresleri tabiki eklemeyeceksiniz. Tatiller vs.

    Ama WAT'ı eklemediyseniz, çok büyük problem olmaz. Ufak detaylar adres kısmı. İsterseniz daha sonra mülakat aldıktan sonra da konsolosluğa e-mail atıp, formu düzeltebilirsiniz.

    Sadece sizin için demiyorum. Genel olarak ufak detaylar için ben olsam şimdilik formu açtırmazdım. Ölümcül bir hata yoksa gerek yok.

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   hadi-BE hadi-BE 

  • Merhaba ,
    DS260 Formunu doldururken eşimin pasaportu evlenmeden önce çıkartılmış doğal olarak evlenmeden önceki soyadı yazıyor, onun bilgilerini girerken evlenmeden öncekimi yoksa sonrakı soyadını mı girmemiz gerekiyor ?


  • @EzgiLera "Highest level of education you have achieved, as of today: (1) Primary school only, (2) Some high school, no diploma, (3) High school diploma, (4) Vocational school, (5) Some university courses, (6) University degree, (7) Some graduate-level courses, (8) Master's degree, (9) Some doctoral-level courses, or (10) Doctorate."

    Polonya da yaklaşık 5 ay bir İngilizce eğitim almıştım başka bir üniversiteden.

    Pasaportta polonya vizem gözüküyor diye eğitim geçmişim kismina eklemek istiyorum peki yukarıdaki seçeneklerden hangisini eklemem lazım ?

    (dv lotteryi imza olarakta ekledim 👍🏻)


  • @EzgiLera telegramı yükledim. kullanıcı adım Svs sanırım büyük küçük harf farkı yüzünden.


  • Arkadaşlar Ds-260 formunu doldurdum pasaportumun süresinin bitiş tarihi temmuz 2023 formu doldurduktan sonra pasaport güncelleyebilir miyim sıkıntı olur mu?


  • Arkadaşlar ds 260 formlarimizi az önce gönderdik. Yardımlarınız için çok teşekkürler. Submit ettikten sonra print gibi seçeneklerin çıktığı yerden formu mailime göndermek için çıkan iki mail kutucuguna da aynı mail adresini yazdım. Eşim kendi formunda kendi mail adresini yazmış oralara ama asil talihli benim. Bu bir sorun oluşturur mu. Bir de maili kendimize gonderdigimizi düşünüyorduk ama bir saat geçti mail gelmedi ikimize de. Yanlış mı anladık diye bu başlıktaki diğer sayfalara da baktım diğer maillerin gelip gelmeyeceğini test etmek için de formu kendinize gönderebilirsiniz denmiş bir yerde. Formu gönderir göndermez mail gelmesi mi gerekiyordu kafam iyice karıştı formun son sayfalarında okuduğumu anlamaz oldum artık


  • Arkadaşlar merhaba. Kendı DS260 formumu doldurdum. İmzala ve gönder yapmadım. Esımın de formunu doldurduktan sonra mı aynı zamanda yollamamız gerek. Yoksa ayrı ayrı gonderebılır mıyız.


  • Selamlar, aklıma takılan bir konu var ben 4 yıllık üniversite mezunu mühendisim ancak yaptıgım iş deneyim ve detay isteyen bir iş türkiye için, ama amerika listesinde yokmus bende ds260 ı doldururken yinede 2 yıllık deneyim istiyor diyip acıklamasını da yaptım. Sıkıntı olur mu ? açtırıp formu tekrar no mu demeliyim soruya?


  • Tekrar merhaba @EzgiLera Ezgi hanım, adres kısmını hala geçemedim ben 🤦🏻♀️ 15 dk dır aktif olmadığınızdan sayfa kapanacaktır devam etmek için ok basın diyor ben tamam diyorum ama bütün sayfa yine de sıfırlıyor 😔 Böyle sürekli formda deneme yapmam bir sıkıntı yaratır mı acaba?


  • Arkadaşlar merhaba, Öncelik ile tüm kazananları kutluyorum.
    Benim sorum, çok yakın bir zaman içerisinde bebek bekliyoruz, buradaki yorumları okuyarak bebeğimizin gelişini beklemeden formu doldurup gönderdik, bu arada Kanada’da kalıcı oturum statusü ile yaşıyoruz (1 yıl önce express entery ile aldık), malum yurt dışında ki pasaport bekleme süresi bir tık daha uzun olduğu için bekleme riski hiç alamadık.
    Bebeğin doğumundan sonra onu da sürece dahil edebilmek için izlememiz gerek adımlar nelerdir (interview tarihini beklemeli miyiz herhangi bir bilgilendirme yapmak için) ve buna benzer bir olayı yaşayan var ve bizim ile paylaşırsa çok sevilirim.
    Son olarak Kanada içerisinden başvuru yapacaklar benim ile iletişime geçerse belki oluşabilecek güncellemerden birbirimizi haberdar edebiliriz.
    Şimdiden çok teşekkürler.


  • Herkese günaydın bir sorum olacak telegrama nasıl katılabilirim şimdiden çok teşekkür ederim


  • Eşimin ikinci vatandaşlığı var ve pasaport süresi bitti. Bu durumda İkinci vatandaşlık var deyip, pasaport var mı sorusuna hayır diyorum.

    Ancak formu gönderdikten sonra polis belgesi çıkarmaya gidecek ve dönmeden pasaport da çıkarmak zorunda.

    Bu sorun yaratır mı? Formu doldurduktan sonra çıkardık diyebilir miyiz?


  • Bu ileti silindi!

  • @EzgiLera Aha ben bu cevabı kaçırmışım haklısınız en mantıklısı bu galiba 😊


  • Merhaba. Case number 25 binlerde. Ama ben başka bişe sorcam. Benim diplomamın aslı yok. Kayıp. E devletten noter onaylı aslını alsam ya da üniversiteden aslı gibidir falan yaptırsam kabul edilir mi acaba? Diplomayı bulamıyorum çok stres oldum.


  • @baran-bozdogan bu işlerle ilgili liste nerede acaba


  • @cuneyt askerlik yaptınız mı sorusunu hayır olarak cevaplayabilirsiniz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

69
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum