Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkese merhabalar, ds260 formu dolduruyorum, daha önceki Amerika giriş-çıkış tarihleri ile ilgili bir sorum olacaktı; 2008 yılında staj yaparken yaklaşık 40 günde bir olacak şekilde 5-6 kez Amerikaya giriş çıkış yaptım. Deniz yoluyla ve 3 farklı şehre.. Her uğrak toplamda 7-8 gün sürüyordu. Tarihlerini net olarak hatırlayamıyorum. Herhangi bir kaydım da mevcut değil elimde. Konu ile ilgili tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi acaba? Bu tarihleri yaklaşık girmek bir sıkıntı yaratır mı?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@bihterya DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

Herkese merhabalar, ds260 formu dolduruyorum, daha önceki Amerika giriş-çıkış tarihleri ile ilgili bir sorum olacaktı; 2008 yılında staj yaparken yaklaşık 40 günde bir olacak şekilde 5-6 kez Amerikaya giriş çıkış yaptım. Deniz yoluyla ve 3 farklı şehre.. Her uğrak toplamda 7-8 gün sürüyordu. Tarihlerini net olarak hatırlayamıyorum. Herhangi bir kaydım da mevcut değil elimde. Konu ile ilgili tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi acaba? Bu tarihleri yaklaşık girmek bir sıkıntı yaratır mı?

Sorun olmaz. Yapabileceginiz en iyi tahmini yazabilirsiniz.

• @crazycells çok çok teşekkürler 🙏🏼

• randevu tarihleri gelen kimse varmı acaba?

• Arkadaşlar merhaba,
    Randevu tarihi ile ilgili halen bir mail gelmedi ama kontrol etmek için dvlottery.state.gov adresindeki kişisel bilgilerin altındaki resim doğrulama kutucuğunda, karakterler doğru girilmesine rağmen "beklenmeyen bir hata oluştu" uyarısı veriyor. Mülakat tarihi ile ilgili gelen bir mail yok ancak girip kontrol etmek istemiştim. Bu arada; dvlottery.state.gov adresi haricinde, ds260 formu doldurduğumuz sayfada case no at current: KCC yazıyor. Bu durumda halen mülakat tarihi açıklanmadığını anlayabilirmiyiz?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@roccorocco Dosyanin konsolosluga ulasmasi anlik olmuyor, o nedenle bundan pek bilgi alamazsiniz kanimca 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

Entrant Status Check girişleri şuan kapalı ve '' Warning: An unexpected error has occurred. The type initializer for 'Oracle.DataAccess.Client.OracleConnection' threw an exception.''' error uyarısı veriyor. IT departmanı mevcut bilgileri servisten çıkarmış bağlantıyı geçici olarak dışarıya akışı kapatmış. Interview alt grubu olan program grubuna bağlamakla meşgul.Tahminim bir iki gün içinde interview tarihleri servis edilmeye başlayabilir.

• Benim de vie sorum olucakti ben formu tamamladim submit edecektim fakat kcc Case number 2019EU ile baslayan yaziyorum fakat submit olmuyor.Arastirmalarima gore askerlik ile alakali elektronik imza ile alakali birseyden bahsediyor sanirim ama nasil olucak nasil yapicaz cozmus degilim.

• @crazycells teşekkürler. Açılmış şimdi sistem ancak randevuyla ilgili şu an bir tık yok 🙂 Geçen sene Ağustos 15'inde gönderilmeye başlanmış bu sene yine olağandışı bir sene olacak gibi 🙂 İstermisiniz Mr. Trump Türkiye'ye visa yasağı koydu da söyleyemiyor mu ??? :))

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kaantekinci DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

Benim de vie sorum olucakti ben formu tamamladim submit edecektim fakat kcc Case number 2019EU ile baslayan yaziyorum fakat submit olmuyor.Arastirmalarima gore askerlik ile alakali elektronik imza ile alakali birseyden bahsediyor sanirim ama nasil olucak nasil yapicaz cozmus degilim.

aradaki 0'lari yazmadan deneyin bir de. 2019EU12345 seklinde...

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@roccorocco DV2019 (2019 Green Card Lotosu) Asamalari içinde söyledi:

@crazycells teşekkürler. Açılmış şimdi sistem ancak randevuyla ilgili şu an bir tık yok 🙂 Geçen sene Ağustos 15'inde gönderilmeye başlanmış bu sene yine olağandışı bir sene olacak gibi 🙂 İstermisiniz Mr. Trump Türkiye'ye visa yasağı koydu da söyleyemiyor mu ??? :))

Yok, merak etmeyin DV2019 ile ilgili bir durum oldugunu zannetmiyorum. Gecikme normal cunku DV2018 oldukca karmasik oldu KCC icin, su an hala Eylul ayiyla ilgili ayarlamalar yapiyorlardir ve Eylul ayi boyunca kullanilmayan vizeleri 30 Eylul'den once konsolosluklara dagitmak icin ekstra mesai yapacaklardir. O nedenle gecikmeyi, DV2019 talihlilerinin kendi ustune alinmasina gerek yok 🙂

• @06mert üstad meraba. benim de senin gibi bi sürecim söz konusu. mail adresi yada telefonla ulaşmam mümkün mü sana?

• Merhabalar, DS260 başvurumu henüz yapmadım. Bugün izinli olduğum için yapacaktım ancak ne Check Entry Status çalışıyor (Oracle hatası veriyor), ne de CEAC sitesi. Hatta Ceac'ta case number kısmına confirmation numaramı yazdığımda (Green card kazanmış olmama rağmen) "the case is invalid" cevabını alıyorum. Acaba çok mu geç kaldım başvurmak için yoksa iki sitede de hata mı var?

• ⭐⭐⭐⭐

Arkadaşlar 2019 Ankara görüşme sezonu açılmıştır. 04 Ekim 2018 0800 görüşmeye gidiyorum. Herkese hayırlı olsun.

• @redsat2000
    Şimdiden hayırlı olsun .

• @redsat2000 hayırlı olsun.Banada durumunuzu check edin diye CEAC dan mail geldi ancak şu an yine sisteme giriş hatası veriyor.

• Bu arada Ds260 girişi yaptığımız sayfada daki “ at current “ kısmı ANKARA olarak güncellenmiş. Önceki KCC idi

• @crazycells tesekkur ederim

• Selamlar
    Randevu tarihim 5.10.2018 08:30 olarak belirlenmiş.
    Case No 2xx

• Dv-2019 talihleri rendevulariniz hayirli olur umarim. Tahminlerime gore bana ocak ayinda mulakat tarihi verirler. Mulakat tarihinden once mevcut turist vizem ile giris yaparsam sikinti yasarmiyim? 2 hafta kalacagim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

155

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |