Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

    @misty, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba,

    KCC mail atarken DV Lottery başvurusunda verdiğimiz mail adresine mi atıyor yoksa DS-260'ta verdiğimize mi ?
    DV Lottery başvurusunda verdiğim maili hatırlamıyorum.

    İkisi de olabilir.

    Mail adresinizi öğrenmek için; dv23 sonuçlarına baktığınız sayfadan, forget my Confirmation number kısmından ilerleyerek mail adresinizi bulabilirsiniz.

  • ⭐⭐

    @pinkycsm, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    dün formumu submit edip yolladım. ikamet ettiğim adresleri girerken sadece edevlette resmi olarak gözüken ikamet adreslerimi yazdım. 2018 eylül- 2020 şubata kadar yurtta kalmıştım onu beyan etmedim pandemiden sonra da direkt ikamet ettiğim eve dönmüştüm zaten. sizce bu bir problem teşkil eder mi? yardımcı olursanız çok mutlu olurum

    Önemli değil, mülakat aldıktan sonra değiştirebilirsiniz isterseniz.

    Ayrıca lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın..

    https://bit.ly/3cIMFIw

  • ⭐⭐

    @Emrey34, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera eminmisiniz ds260 videosunda sadece soyadi yazin diyor ama internetteki videolar dada oyle yanlis birsey yapmak istemem

    Evet eminim 🙂

  • ⭐⭐

    @atacan, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera son aşama dediğiniz ds260'ın son askerlik formu okunduğu ve submit edildiği sayfa mı? Onun öncesinde mail verilen yerde mail verdik. DS260'da öyle bir seçenek göremiyorum. Neden acaba? Bir sorun teşkil eder mi bu? Confirmation maili gelmedi ama diğer mailler gelir değil mi? Girdiğimde forma COMPLETED yazıyor. AT KCC yazıyor.

    Submit ettikten sonra print gibi seçeneklerin çıktığı yerden formu kendinize gönderebilirsiniz.
    Maili kendinize göndermeden gelmez. Diğer maillerin gelip gelmeyeceğini test etmek için de formu kendinize gönderebilirsiniz.

  • ⭐⭐

    @tugofield, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @crazycells @gucarslan Merhaba, iş tecrübeleri kısmı için; KKTC de 1,5-2 aylık sigortalı olarak çalışmıştım. Resmi kayıtlarda gözüktüğü için eklemem gerekir mi, eklemezsem eksik bilgi vermiş gibi olup olumsuz bir durum yaratır mı? Veya eklememin bir dezavantajı olur mu KKTC yi devlet olarak tanımadıkları için?

    Avantajı dezavantajı olmaz. Kısa süreli olduğu için yazmak istemiyorsanız yazmayabilirsiniz. SGK dökümü götürmüyorsunuz mülakata.

  • ⭐⭐

    @BKeG, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba tekrardan submit ettim ancak şöyle bir durumum var o kadar kontrol etmeme rağmen 7 senedir aynı iş yerinde çalışıyorum daha önce 2 farklı yerde 6 ay kadar çalıştım bunları yazmadım sizce açtırıp düzeltmelimyim? Were you previously employed? Sorusuna No demişim.

    Bunun için açtırmanıza gerek yok. Çok uzun süreli değiller.


  • Sonunda da 260 formunu gönderdik


  • @enemy eğer benimle ilk ABD ye giriş yapmazlarsa süreç nasıl oluyor 6ay sürede geçmiş olurda tekrarmı başvuru yapmaları gerek


  • Case number 11*** imzamı nasıl oluşturuyorum teşekkürler


  • @Darwin Profil--profil düzenle ----imza kısmına
    Dosya Numarasi: 2023EU11XXX
    DS-260 Gonderimi: gg/aa/yyyy
    KCC Evrak Istegi: gg/aa/yyyy
    KCC Evrak Onayi: gg/aa/yyyy
    Saglik Muayenesi: gg/aa/yyyy
    Vize Mulakati: gg/aa/yyyy
    Vize Onayi: gg/aa/yyyy
    Pasaport Teslimi: gg/aa/yyyy
    ABD Ilk Giris: -

    bu yazıyı yapıştırın.


  • @emreoztrk sizle girmezse süreç 1.5-2 yıl sürebilir en kolayı sizle girip geri gelmeleri


  • onay sayfası.png

    sanıyorum tamamladım .Bu noktadan başka birşey yapmam gerek varmıydı ?


  • Merhabalar,

    Katıldığım eğitimler bölümünde 3 seçtim ve en son Master yaptığım okulu doldururken henüz mezun olmadığım için günümüz tarihini seçiyorum ve kabul etmiyor. Date of attendance to cannot be equal to or later than today diye uyarı veriyor. Ne yapmam lazım 2 seçip sadece lise ve lisans olarak bıraksam mı çünkü present kısmında belirttim hala öğrenci oldugumu ?


  • @pensieve çok teşekkür ederim


  • @Richmond yok 🙂


  • Selamlar,
    Ds 260 formu ile ilgili bir sorum olacaktı. Formu doldururken böyle bir hata ile karşılaşıyorum. Uyarıda dikkat edilmesi gereken ifadelere dikkat ettim defalarca kontrol ettim. Farklı tarayıcılardan da denedim ama hep aynı hata ile karşı karşıya kalıyorum. Çözüm önerisi olan var mıdır?

    Teşekkürler.WhatsApp Image 2022-05-13 at 01.29.08.jpeg

  • ⭐⭐

    @mkaplan, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @crazycells @gucarslan Merhabalar.çekilişi kazananlar arasındayım.aracı bir firma ile başvuru yapmıştım.ds 260 formu ile ilgili acele etmemem gerektiğini ve hızlı gönderenlerin daha önce çağrılmadığını söylediler.fakat forumlara baktığımda durum pek öyle değil gibi.tam olarak doğrusu nedir bu durumun.

    Siz o firmayla ilişiği kesin en yakın zamanda.
    Özellikle dv22'de danışman yüzünden başı yanan o kadar kişi var ki 😔
    Başvuruyu yaparken "Eğer size çıkarsa, tüm masraflarınız uçak bileti dahil bizden" demişler. O kişiye de çıkınca ds260 formunu yalan yanlış doldurup red aldırmaya çalıştılar ki masraf olmasın diye 😔
    Dv22'de henüz mülakat alamayan 2k var iken, ben formu daha erken gönderdiğim için, 14k olarak, bu ay sonundaki mülakatımı bekliyorum. Sizce erken göndermenin avantajı yok mu? Dv22 exceline bir bakın.

    Ayrıca sürecinizi imzanıza taşıyın lütfen!

    https://bit.ly/3cIMFIw


  • Herkese iyi akşamlar, son aşamada ds 260 formumu imzalayamıyorum. Acaba sistemsel bir sıkıntı mı yoksa farklı bir yöntemi mi var? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

  • ⭐⭐

    @Erkan-Gürsoy, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @EzgiLera, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @b2cberrak, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Varsa diğer soyadınız bölümüne yes dedim 2 kutucuk açıldı soyadı ve isim diye ,bekârkenki soyadımı yaziyorum tamam diyorum kabul etmiyor illaki ikinci isim kutusunuda doldur diyor.neyapıcam ikinci ismim yokki.sadece kızlık soyadım var.

    Kızlık soyadınızı kullanırken adınız neyse onu yazın 🙂
    Soyadınızı isimsiz kullanmıyordunuz değil mi? Tam ad olarak düşünün. İsim soyisim ayrı değil de full name olarak soruyor olsalar sadece soyadı mı yazacaktınız?

    None yazmayın.

    Bu konuda emin misiniz ? Teşekkürler.

    @gucarslan @crazycells

    Evet, eminim 🙂


  • 2019 da Amerika'ya work and travel ile gidip geldikten sonra vergi iadesi ve 1 yıl sonra pandemi yardımı felan almıştım. Galiba federal alınmıyodu onuda almıştım çok hatırlamıyorum, ordan açtığım banka hesabım mevcut aktif ama vize de yada Kentucky de felan sorun olur mu ? Bank of america hesabıma yatırmıştı hükümet. İmza sürecine ilk girebildiğim zaman da taşicam.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

100
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum