[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Emrey34 lütfen lütfen iletinizi düzenler misiniz ne olduğu anlaşılmıyor.
-
İkamette yazan doğum yerimin adı epey uzun. Dolayısıyla ds260 formuna sığmıyor. Bu durumda sığdığı yere kadar mı yazmalıyım?
-
@gucarslan düzelttim hocam bakarmısınız
-
@svcnmrsn asıl talihli önemli
biz asıl talihli olan eşimin formunu 11/05 de doldurduk gönderdik. bugün de çocuğumun formunu gönderdik. çocuğun formunda submit tarihi 11/05 yazıyor.
-
@Emrey34 hocam bilgisayarın arama yerine dil ve klavye seçenekleri yazın ingilizce dilini ekleyin ve klavyenizi eng yapın o şekilde doldurun formu yoksa çok zorlanırsınız.
-
@gucarslan forumda ki mülakata götürülmesi gerekenleri okudum ancak banka hesap cüzdanı isteniyor şekilde yazılmış bu son 6 ay hesap dökümü anlamına mı geliyor ?
Ayrıca asıl talihli eşim ve eşim çalışmıyor paranın hepsi benim maaş hesabımdan eşime aktarılacak birikim diye ben dependant olsam bile bende banka cüzdanı yada hesap dökümü sunacak mıyım ?
Teşekkürler -
@sedat3459 formu doldurmak çok kolay ilk konudaki pdf dosyasını ve videoyu izlerseniz kendiniz yapabilirsiniz.
kendi kaderinizi başkasının eline bırakmanızı tavsiye etmem. birisine doldurmak istiyorsanız en azından profesyonel birisini tercih ediniz.
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@bestonway mülakat aldıktan sonra dosyanızın tekrar açılmasının bir anlamı yok 🙂
bahsettiğiniz durum, dosyanız KCC'deyken yaşanan durum. mülakat aldığınızda dosyanız ankara konsolosluğu'na transfer olur. bu yüzden gönül rahatlığıyla işlemi yapabilrisiniz.mülakat tarihi mülakattan 1 ay önce gelir normalde.
tarih geldikten sonra evliliği tavsiye etmiyorum açıkcası, çok yeni bir evlilik olarak görülür ve bu da mülakatta size sorun yaratır.bu yüzden eğer evlilik niyetiniz varsa bir an önce evlenip mülakatınızda belirli bir süredir evli olduğunuzu kanıtlayın.
Evrak talebi sonrası-mülakat maili öncesi olan süreçte evlenmek en sağlıklısı değil mi?
(Tabi pilot uygulamanın devam etmeyeceğini varsayarsak)
-
@mhtbodur nerden ulaşabiliriz oraya link var mı ?
-
@aytug-aykut, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan yani biz onumuzdeki gunlerde mantiken 2022 ekim oncesi evlensek sorun olmuyor. Bildiriyi yapiyoruz ve esimiz de bizimle gelebiliyor degil mi?
Evlilik için tam tarih belirlemeden önce dv2023 sürecinin nasıl ilerleyeceğini biraz gözlemlemenizi tavsiye ederim.
-
Şuanlık KCC kaç günde açıyor onaylanmış başvurunu? Talep oluşturdum bekliyorum
-
@tahmet, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan çok teşekkürler sabahtan beri kafayı yiyordum, milli eğitim bakanlığı high school diploma yazmışım acaba bunda bir problem yaşarmıyım
Yaşamazsınız. Lise üzerinde bir eğitim varsa özellikle, lise diploması bile götürmeyeceksiniz mülakata. Hiç sorun değil yani.
-
@Musty50 evet son 6 aylık hesap dökümü almanız anlamına geliyor.
ilgili hesabı "ortak hesap" yapıp eşinizin adını da hesaplarda geçmesini sağlayabilirsiniz. -
@sedat3459 iletilerinizde büyük harf kullanmayın ve kişisel bilgileriniz içeren formunuzu kendiniz doldurmaya gayret gösterin.
-
@gucarslan birden cok banka kullaniyorsak tum bankalardan ayri ayrimi almaliyiz ogrenci oldumuz icin farkli farkli yatiyor paralar
-
@Erkan-Gürsoy bilgi için teşekkür ederim ancak course of study ile ilgili değildi sorum. Konu karışmış olabilir mi? :) tekrar kontrol edebilir misiniz? Tekrar teşekkürler
-
@aslanamca ilk olarak lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
KCC yoğunlua göre taleplere ort. 7-10 gün arası döner.
ama şuan DV2022 süreci devam ettiği için bu süre uzayabilir. -
@Oğuz-Tokay, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Erkan-Gürsoy bilgi için teşekkür ederim ancak course of study ile ilgili değildi sorum. Konu karışmış olabilir mi? :) tekrar kontrol edebilir misiniz? Tekrar teşekkürler
Açıklamalar ilk sayafada pdf de mevcut, diploma notu istemiyor sistem.
-
@erennlk, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar herkese iyi forumlar ds260 formunu gönderip daha sonrasında incelerken yerel dilde adımı yazdığım sırada i harfi çıkmamış bastığım halde bu genel olarak böyle mi yoksa büyük i harfi basılıyor mu?
Sıkıntı yaratırmı formu yeniden açtırmam gerekir mi?

ismim EREN, ÇELİK
hocam bende de aynı şekilde eşimin de kızımın da aynı şekilde olmuyor İ harfi yazılmıyor.
-
Arkadaşlar merhaba. ds-260 formunu 2 gün önce doldurdum. KCC tarafından mail gelmesini mi bekleyeceğim artık? Bir de görüşmeye götüreceğimiz evraklara ilişkin gerekli cevabı forum içerisinde bulamadım. istenen evraklarla ilgili cevaba yönlendirirseniz sevinirim. son olarak, passaport ve vizenin gelmesini istediğimiz PTT şubesini hangi aşamada gerçekleştiriyoruz.
cevaplarını için şimdiden teşekkürler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum