[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@muratcan merhaba,
şuan güncel mülakat yeriniz neresi, ankara mı?
eğer öyleyse;1- hayır gerek yok, kanada'da olabilirsiniz.
2- evet gelebilirsiniz, sadece sağlık muayenesi için müsaitlik durumu bulma konusunda dikkatli olun. mülakat maili alırsanız aynı an sağlık muayenesi için randevu alın.bol şans.
-
@muratcan Mülakata kadar Kanadada beklemek isteme sebebinizin tekrardan suan bulundugunuz ülkeye geri dönememe gibi bir endişe kaygı taşıyor olmanızdan kaynaklanıyor zannedersem. Durum bu şekilde ise ben de sizin düşündüğünüz gibi mülakat tarihim kesinleştikten sonra Türkiyeye dönerdim :) Çünkü dediğiniz gibi mail aldıktan 1 ay sonra konsolosluk gorusmenız oluyor genellıkle fakat saglık muayenelerı falan önceden yapma gibi bir zorunlulugunuz vs var mıdır bilmiyorum ama gene de kesinleştikten sonra alıp biletinizi gelin bence.
-
Merhaba bir şeyi merak ediyorum DS-260 doldurduğumuz sitede at NVC ve at KCC olarak gözükmenin ne farkı var acaba ya da mülakat maili bize gönderilmiş olduğunda orda ne olarak gözüküyoruz ? @gucarslan @smartcells @crazycells
-
@ggulduk at KCC görmedim hiç, at NVC demek KCC'de demek anlamındaydı.
In Transit oluyor diye biliyorum. Size mail geldikten bir süre sonra In Transit olması gerek.
-
@ggulduk hiçbir farkı yok, ikisi de aynı.
buradaki iletide detaylıca anlatmıştım; -
DV2022 grubundan arkadaşlarımızın azmi ve desteği ile ABDPOST YouTube kanalında yayınlanan ve DV2022 sürecinin sıkıntılarını, ankara konsolosluğu'nun tutumu ve mülakatlarda takındığı tavrı anlattığımız röportaj yayınlandı!
özellikle SaveDiversityVisa'nin aşağıdaki tweetine destek vererek ankara'ya sesimizi duyurmaya davet ediyoruz sizleri!
bu süreci en yüksek mülakat sayısıyla tamamlamak sizlerin elinde. son düzlükte var gücünüzle mücadele edin!
-
@gucarslan forumdaşlarımızın katkısı ve yeşilkartforum ve savediversityvisa yı zikretmeleri çok güzel olmuş tebrik ederim 👏 uzun zaman sonra youtube ortamına güncel ve doğru bilgilerin olduğu bir video yüklenmiş, darısı forumun YouTube kanalına artık,.
-
Merhaba, formu gönderdim fakat telegram grubuna dahil edilmedim henüz, atlanmış olabilir mi nasıl öğrenebilirim?
-
@gucarslan bu yayin için zaman ayıran ve uğraşan sn. @berke1998 @ugursway + sn. eşleri ve @tunalbayrak'a sonsuz teşekkürler!
süreçlerine sahip cikan ve bunun için mücadele eden herkese selam olsun!
-
@gucarslan teşekkürler cevabınız için ,evet mülakat yerim ankara
-
@muratcan o halde ilk cevabımda yazdığım gibi sürecinizi takip edebilrisiniz.
ancak tavsiyem, montreal konsolosluğunun verilerini de kontrol ederek orada mülakat alabilme ihtimalinizi de değerlendirin. çünkü şuan ankara'nın ne zaman / ne kadar mülakat vereceği mechul.
bol şans.
-
@Uğur-Baş destek olacağız sizlere.
bana özelden telegram kullanıcı adınızı yazın lütfen. -
@gucarslan Elinize sağlık. Lütfen herkes retweet yapsın ve yorum yapsın.
-
Bu https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY18.html sitenin alt kısmında yer alan, aylık mülakat maili alan kişilerin sayılarına baktığımızda, ankara konsolosluğunda eu aylık ortalama 60-80 arası mülakat maili verilmiş. Bu durumda 2018 yılı esas alınırsa kalan 3 ayda maximum 200 civarında mülakat dağıtılır gibi görünüyor...
-
@sanaldeniz neden 2018'i baz alıyorsunuz?
-
Merhaba,
Telegram grubu için formu doldurdum. Hala dahil olmadım. Yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler. -
@civilengineer eklenmiş olmanız lazım, tekrardan kontrol edin lütfen.
-
@gucarslan Valla üstad megafon piyasadan çekildi ya, sanırım onun görevini üstlendim...
-
@sanaldeniz sizin de mülakat alma vaktiniz gelmiş demek ki :)
-
@gucarslan Aynı şekil bende iki defa doldurdum Telegram’a kayıt olmak için henüz bende de gözükmüyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum