[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@gucarslan askerligi kibrista yapanlar icinde gecerlimi bu durum?
-
@mefsa tebrikler
-
@EzgiLera, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@guluguluvakvak, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Ezgi hanım,
ilk liseyi yazmışım okuduğu alan için Türkçe (Türkçe-Matematik) ve Üniversite için ise Hukuk Fakültesi yazmışım.
Dİploma yerine sadece dereceleri yazmışım. Diploma diye belirtmemişim.
Kız kardeşim bekar olduğu için kimseyi yazmadık.
Son bir sorum anne ve baba yararlanabiliyor mu.?
Teşekkür ederimHayır anne babanız yararlanamaz, en azından vatandaş olana kadar. Belki kardeşiniz onlardan faydalanıyordur diye sormuştum.
Eğer formda tekse formu açtırmayın. Ankara'da mülakata girecekse sorun olmaz böyle hatalar.Böyle söylememizin sebebi, geçen sene submit tarihi baz alınarak ilerleme oldu. Form açtıranlar geriye düştü. Ben mesela 14k ile mülakat aldım ama 2k ile hala mülakat alamamış olan var. Çünkü ben ondan önce submit etmiştim.
Bu sene de öyle olacak değil ama ya olursa? Eğer her şey case numbera göre giderse siz yine form açtırıp düzeltebilirsiniz içinizin rahat etmesi için. Ancak önce ilerlemeyi gözlemlemenizi tavsiye ederim.
Anladım. Evet, Ankarada girecek Ezgi hanım duruma göre hareket edeceğim, vermiş olduğunuz bilgiler için çok teşekkürler
-
@gucarslan tamam irlanda olarak isaretleyecegim fakat burda uzun olarak kaldigim bir adres olmadi ,son adresimi yazacagim fakat bu ay sonu evden cikmamizi istedi ev sahibi,ay basi yeni bir eve gececegim.Irlandada konut olayi cok sikinti anlatmak istedigim karisiklik bunlar.
-
@phenex Öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
vize mülakatı sırasında ABD adresimizi beyan edebilirsiniz.
-
Siteye girebilen var mı ?? 8 - 9 saattir siteye girmeye çalışıyorum "Your request cannot be processed at this time." bu ifade çıkıyor. Girdiğimde ne sayfayı kayıt edebiliyorum ne de diğer sayfaya geçebiliyorum direk atıyor siteden.
bu şekildesürekli denemek mi lazım acaba ? -
@smk Your request cannot be processed at this time.
uyarısı alanlar yeşillendirsin -
Herkese merhaba,
Kendi adıma, eşimin adına ve 24 yaşındaki oğlum adına başvurduk. Sadece eşime çıktı. 24 yaşındaki oğlum yaş durumundan annesinden faydalanamıyor. Ben eşimden dolayı faydalanacağım.- Bu durumda sadece eşimin DS-260 doldurmamız yeterli mi?
- DS-260'ı doldurmaya çalışıyorum ama sürekli "Your request cannot be processed at this time." uyarısı çıkıyor. Fikri olan var mı?
- Electronic Diversity Visa Confirmation Number, çekilişe başvuru numarası değil mi?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
-
@Djordan023 tebrikler
-
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Muhtaradana, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Hocam merhaba 34 bine sıra gelir mi sizce ?
-
@Kubilay-Kahriman tebrikler.
-
@heycan tebrik ederim, Abd adresini ilk iletideki ds-260 form doldurma belgesi ve videosunda anlatıldığı gibi doldurup şimdilik bir adres vermeyebilirsiniz ama mülakat öncesi bir ABD adresi bulmanız gerekir. Forumda aktif bir üye olursanız adres bulma konusunda sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum, süreçte bol şans.
-
@Kubilay-Kahriman tebrik ederim 😃
-
@Muhtaradana teşekkür ederim sizin sürecinizde sorunsuz devam eder ve dilediğiniz gibi olur inşallah
-
@aytug-aykut
1-Pozitif bakın, şans szin yanınızda olsun
2-Evet
3-Evet
4-Çok geç olmaz aynı sorun globalde de yaşanıyor -
@Hokkabaz36 hiçbir sakınca yoktur. bu pass ile doldurun..
dilerseniz mülakata giderken yeni pasaport ile gidersiniz. -
@Mr-JJ Öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@sinandogan geçmiş olsun 😔
-
@dillice öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
35
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum