@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
@Ekto-Oktan helal be hanımefendiye.
@codeko Merhaba. Asıl talihli olan anneniz ya da süreci takip eden sizseniz siz öncelikle sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.
Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
Hayal kurup seneye miami grand prixini canli tribünden izleyecektim ama şu an sportdan devam dedi biden amca... kısmet değilmiş be yaa ne yapalım.
@Skygtr çıkanlar çılgın atıyor şuan henüz yazmadılar bence 
Umutluydum sanırım ilk başvuru olduğu için ama çıkmadı maalesef sağlık olsun
@vadili, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
bize çıktı arkadaşlar 16k, eşime çıktı
Aaaa tebrik ederim... Yeni yaşantınızda başarılar...
Forumdan birine çıktığını duymak çok güzel, inanın sizin adınıza çok sevindim...
Yeter artık sayısız başvurdum benden bu kadar daha basvurmayi düşünmüyorum kazanan herkesi tebrik ederim
Yine basvurucam
elbet bir gün banada çıkar
Talihli forumdaşları tebrik ederim, yolunuz açık olsun.
Bende yazıyımda şurda dursun HAS NOT BEEN SELECTED
Pc den rahat bakılıyor , cepten zor sayfa acılmıyor , Has not been selected
seneye işallah , her keze bol şanslar dilerim
Has not been selected
ilk başvurumdu denemeye devam.
has not been selected... rabbim bu sene de nasip etmedi. hakkımızda hayırlısı olsun belki ilerki yıllarda çıkar. çıkan forumdaşlara yeni hayatında mutluluklar dilerim. Allah ayağınıza taş değdirmesin 
HAS NOT BEEN SELECTED 

Kazananları yürekten kutluyorum süreçlerinin sorunsuz geçmesini diliyorum.kazanamayan dostlarla Ekim ayında yeni başvuruda buluşmak üzere.
Olmadı 


Su anda forumda kazanan 3 kişi saydım. Ben hrnüz bakamadım. Cıkanlar OLEYY 🧿BEE
yazsın sevinelim
HAS NOT BEEN SELECTED seneye dolar 30tl olur
Vaziyet nedir sevgili halk? Kazanan var mı? Ben daha bakmadım yarın bakıcam.
Kazanamayan dostlar üzülmeyin, siz değil ABD kaybetti. Pes etmek yok aynen devam 


Tabii ki de, hez nat bin selektıd. 

Kazanan arkadaşlara yeni hayatlarında başarılar dilerim…
İlk başvurumdu maalesef çıkmadı.Çıkanlara şimdiden süreçlerinde bol şans yeni hayatlarında başarılar,mutluluklar diliyorum.Ekim-Kasım 2022 tarihinde DV-2024 başvurularında görüşmek üzere..Esen kalın..
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum