DV2023 Sohbet Odası
-
Hayal kurup seneye miami grand prixini canli tribünden izleyecektim ama şu an sportdan devam dedi biden amca... kısmet değilmiş be yaa ne yapalım.
-
@Skygtr çıkanlar çılgın atıyor şuan henüz yazmadılar bence 😃
-
Umutluydum sanırım ilk başvuru olduğu için ama çıkmadı maalesef sağlık olsun
-
@vadili, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
bize çıktı arkadaşlar 16k, eşime çıktı :)
Aaaa tebrik ederim... Yeni yaşantınızda başarılar...
Forumdan birine çıktığını duymak çok güzel, inanın sizin adınıza çok sevindim... -
Yeter artık sayısız başvurdum benden bu kadar daha basvurmayi düşünmüyorum kazanan herkesi tebrik ederim
-
Yine basvurucam 😁 elbet bir gün banada çıkar
-
Talihli forumdaşları tebrik ederim, yolunuz açık olsun.
-
Bende yazıyımda şurda dursun HAS NOT BEEN SELECTED
-
Pc den rahat bakılıyor , cepten zor sayfa acılmıyor , Has not been selected
seneye işallah , her keze bol şanslar dilerim -
Has not been selected :( ilk başvurumdu denemeye devam.
-
has not been selected... rabbim bu sene de nasip etmedi. hakkımızda hayırlısı olsun belki ilerki yıllarda çıkar. çıkan forumdaşlara yeni hayatında mutluluklar dilerim. Allah ayağınıza taş değdirmesin :)
-
HAS NOT BEEN SELECTED ✖😔
-
Kazananları yürekten kutluyorum süreçlerinin sorunsuz geçmesini diliyorum.kazanamayan dostlarla Ekim ayında yeni başvuruda buluşmak üzere.
-
Olmadı 😭😭😭
-
Su anda forumda kazanan 3 kişi saydım. Ben hrnüz bakamadım. Cıkanlar OLEYY 🧿BEE 💪yazsın sevinelim⭐
-
HAS NOT BEEN SELECTED seneye dolar 30tl olur
-
Vaziyet nedir sevgili halk? Kazanan var mı? Ben daha bakmadım yarın bakıcam.
Kazanamayan dostlar üzülmeyin, siz değil ABD kaybetti. Pes etmek yok aynen devam 💪💪💪 -
Tabii ki de, hez nat bin selektıd. 😎😏
-
Kazanan arkadaşlara yeni hayatlarında başarılar dilerim…
-
İlk başvurumdu maalesef çıkmadı.Çıkanlara şimdiden süreçlerinde bol şans yeni hayatlarında başarılar,mutluluklar diliyorum.Ekim-Kasım 2022 tarihinde DV-2024 başvurularında görüşmek üzere..Esen kalın..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum