Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İlaç Alımı

Sağlık
16 9 824 10

Benzer Başlıklar

• Kronik rahatsizlik icin alinan ilaclar

Sağlık tiroid ilac
    22
    0 Oy
    22 İleti
    1k Bakış
    C
    @oktyknc Sizinle aynı durumdayım bu ilaçları kullanıyorum. Xolair yerine Nucola kullanmaya başladım. Bu ilaçların (Nucola veya Xolair) Amerika fiyatlarını incelediğimde oldukça korkunç görünüyor. Kapsamlı bir sigorta yaptırsanız Post-Donut Hole olana kadar yıllık 7000 $ harcamanız gerekiyor sanırım. Bu rakamdan sonrasını sigorta karşılıyor ve ödeme yapmıyorsunuz diye anladım. 1-2 yıl içerisinde Eğitim amaçlı gidip amerika yerleşmeyi planlıyoruz. Bu ilaç durumu oldukça kafamı karıştırıyor. Bu ilacı orada tedarik edemezsem ömür boyu corticosteroid kullanmam gerekiyor daha uygun bir tedavi olarak. Sanırım siz Amerika yerleşme sürecindesiniz. Bu konudaki deneyimlerinizin devamını okumayı çok isterim.
  • Amerika'da ilac almak ile ilgili bir soru

Kilitli Taşındı Sağlık
    10
    0 Oy
    10 İleti
    782 Bakış
    crazycellsC
    Konuya ilgili konudan devam edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/1593/i̇laç-fiyatları-sigorta-fiyatları
  • İlaç fiyatları sigorta fiyatları

Sağlık
    16
    0 Oy
    16 İleti
    4k Bakış
    knnrnK
    @yapay-zeka, içinde söyledi: İlaç fiyatları sigorta fiyatları türkiyedeki ilaçların etken maddelerinin ingilizce karşılıklarını bula bileceğim bi site varmı Etken maddeler özel isim olduğu için standart olması lazım. Sadece yazılışında ufak farklar olabilir.
  • Amerikada İlaç Alımı

Taşındı Sağlık
    133
    11 Oy
    133 İleti
    27k Bakış
    MySeaM
    @zge Ben mumkun oldugu kadar organic ve dogal olanlari tercih ediyorum. Omega 3 fish oil, vitamin D, calcium, vitamin C, magnesium ve GABA supplements aliyorum. Florida'ya tasindiktan sonra vitamin D azalttim. Gida olarak da bircok urunun organic veya dogal olanini tercih ediyoruz. Hazir ve paketlenmis gidalardan, dondurulmus gidalardan, fast food urunlerden, gazli iceceklerden mumkun oldugu kadar uzak durmak en iyisi.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k