[Arşiv] DV2018 Mülakat Deneyimleri
-
@dogukan appointment letter veya randevu mektubu dediginiz belgeler ayni sey. Bahsettiginiz gibi bu, dvlottery sayfanizdaki mulakat tarihi ve saatini belirten sayfa. Ciktisini alip hem saglik randevusuna hem de konsolosluga giderken yaninizda goturebilirsiniz.
-
@crazycells Her zamanki gibi aydınlattığınız için teşekkür ederim :)
-
Merhabalar sağlık muayenesinde fiziksel muayenede nelere bakılıyor ayrıntılı bir bilgiyle rastlamadım. Bilgisi olan varsa yazabilir mi? ve ben çocukken ayak bileklerimin eğri olması sebebiyle ameliyat oldum, ameliyat izleri bulunuyor. Doktor ameliyat oldun mu diye sorduğunda söylediğimde bi sıkıntı çıkar mı ya da ameliyat olduğumu söylemesem nasıl olur ?
-
@onur16 bildigim kadarıyla sadece bulaşıcı hastalıgın olmaması gerekiyor. fiziksel problemler sorun olmaz. birde dövmeler sorun olur diye duymuştum . ( cete tarzı yapılanmalara üye olabilir süphesinden dolayı )
-
Anladım teşekkürler. Peki sizce ameliyat olduğumu söylemeli miyim ? Muayenede nelere dikkat ediyor bilginiz var mı ?
-
@Onur16 yok merak etmeyin fiziksel muayene ustunkoru kontrol seklinde yapiliyor. Ameliyat oldugunuzu soyleyin, merak etmeyin hicbir sorun cikmaz. Ilgilendikleri sey bulasici hastaliginizin olup olmadigi.
@yekta Dovmenin de sorun cikaracagini sanmiyorum :) Dovmeniz de "kahrolsun ABD" gibi seyler yazmadigi surece dikkate almayacaklardir :)
-
@onur16 abi vala ben 2 aydır tüm forumları araştırdım tüm deneyimleri okudum şimdiye kadar muaneyede elenen görmedim . aşı ve rötgenden baska birşey duymadım . sorarlarsa söylersin . sormazlarsa hiç kariştirma :D ve kesinlikle hiç bir konuda yalan söyleme
-
@crazycells abi amerikanın bazı bölgelerinde meksikalı tipler cete dövmesi yapiyorlarmış ondan dolayi dedim :) bir forumda okudum bana dövmemi sordular demişti ama sorun oldu mu olmadı mı bilmiyorum :)
-
Tamam cevaplarınız için çok teşekkürler..
-
@yekta yok merak etmeyin :) dovmeli arkadaslarimiz vardi forumda. Hic sorun olmadan aldilar vizelerini :)
-
@crazycells sizin fikriniz nedir ameliyat olduğumu söylemeli miyim söylememeli miyim
-
@crazycells pardon iletinizi şimdi gördüm çok teşekkürler :)
-
Texasta dovmesiz insan yok :) Dovme, basortusu, kellik, fodulluk vs sorun olmuyor :)
-
@semavi Özellikle 11 eylülden sonra ve IŞID in şuanki durumundan sonra Amerikadaki Başörtüsü durumunu merak ediyordum. Siz yazmışken burada eyaletler olarak sormuş olayım.
Başörtüsüne tepki varmıdır ? başötülü çalışan varmıdır ? AVM de sokakta - işyerinde başörtüsünden dolayı ırkçılık (veya hafifletimiş ırkçılık -Mobbing) yaşayanlar varmıdır.?Bilgisi olan arkadaşlardan bulundukları eyaletler ile birlikte yorum yapmalarını rica ediyorum.
-
@smesut dostum birimde aynı kaygımız var. Sadece şunu bil göçmen yoğun olan yerlerde hiç bir sıkıntı YÖK. Şöyle düşün; bir Amerikalının Diyarbakır’da yaşaması gibi bir başörtülünün Ohio da yaşaması. Ya da etilerde bir sıkıntı yaşar mı Amerikalı bunun sebebi yüksek profilli Eğitimli insanların olmasıdır. Sen de göçmen yoğun yerleri (her yer değil tabi) böyle düşünebilirsin. Florida ve california bunun için en uygun yer.
-
@smesut çarsaf olmadıktan sonra başörtüsü sorun olmaz bence . benim bir arkadasım montanada basörtülü sempati duyuyorlar demişti
-
Biz bir kere sorun yasadik... Yasadigimiz sorun basortusunden ziyade 'gocmen yada daha genis tabirle Beyaz Amerikali' olmadigimizdan kaynaklandi... Bir cok kisi de sorun yasiyor zaten ehliyet alirken ofislerde... Beyaz amerikali olunca cok kibar, gocmen gorunce sacma sapan davraniyorlar ozellikle siyah kardeslerimiz!!!... Houston da cok fazla musluman yasiyor... Turklerin nami digerlerine gore daha iyi gordugum kadariyla... Basortulu calisan cok, tipki Hintlilerin yerel kiyafetleriyle calisanlar gibi... Walmartta Kohl'S ta Marshall(rossta olabilir) da falan rastladim...
Bunlari dert etmeyin... Turkiye de kapali, acik, dovmeli, kupeli, sakalli, gay vs ayrimi az degil malum...
Genelde beyaz amerikalilarin yasadigi IOWA da da sorun yasadiklarini gormedim kapalilarin... Chicagoda da... Diger yerleri bilemiyorum...
Yakinimda Arap marketi oldugundan ve araplarda yasadigindan arada carsaflilarida goruyorum... Sorun yasiyorlar mi bilemem ama varlar...
-
Nufus kayit ornegi vukuatlı mı olacak? Eşiminkini ben alabiliyor muyum?
-
vukuatlı bilmiyorum ama almanya vizesi için bizden vukuatlı istemişlerdi ve eşimin belgesini bana vermediler vukuatlı die. normal nufüs kaydını veriyolar ama vukuatlıyı eşe vermiyorlar.
-
@gkhanfeez Avrupa hep vukuatlı istiyor schengen için. Ama amerika için ilk kez aldığımdan tereddüte düştüm.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum