Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @gucarslan yazdığınız cn lerin tümü dün Ankara konsolosluğunun verdiği talihlilermi?

  • ⭐⭐⭐

    @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @dytmelek henüz almadı ama eminim alacaktır.
    ancak DV2021'den mülakat alamamış ama DV2022'de de kazanmış sn. @EzgiLera mülakat aldı, onun müjdesini vereyim.

    @EzgiLera Ezgi hanım için çok sevindim umarım kolaylıkla alır vizesini de 🙏🏻 Geride kalan tüm arkadaşların da eksiksiz bir şekilde vizelerine kavuşmasını temenni ediyorum 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mahir-tunç EU bölgesi için evet, ankara..


  • Mayis ayi icin simdi verecekleri butun mulakatlari aciklamis oldular yani degil mi . Mayis ayi icin baskaca mulakat vermezler aciklamazlar artik anladigim . Eger oyle ise bosuna beklemeyeyim bende Ayla.Can hanim gibi bende her gun her gun umut edip sisteme girip takip etmeyi birakiyorum. Sonraki aylarda belli ki uc bes kisi anca verirler gider boyle .Yok form gonderim sirasi yok case no sirasi kimi nasil sectikleri belli degil . Case numaram belki makul olabilir ama form gonderme tarihi sebebiyle belli ki sira gelmeyecek bana . Bari neye gore siraliyorsan onu belirt acikla o siradan yuru insanlar onunu gorsun. Senelerdir ben zaten turkiye icinde uc kurus kazanmak icim icin il il adres adres kira kira gezmisim butun bu adresleri cikarip tamamlayip sisteme girebilmek zamanimi aldi agustosa anca girebildim . Ney yani benim sucum simdi en basta belirtseymis ds260 formunu gondermeyi ona gore acele ederdim.
    Bu arada sitemim yanlis anlasilmasin formu erken gonderip alan arkadaslar mulakat alanlar veya burada baskaca herhangibi bir kimseye yonelik degildir burda hicbir arkadas ustune alinmasin


  • Merhaba , dün verilen mülakatlarla birlikte yaklaşık kaç mülakat verilmesi gerekiyor kalan 4 ayda ?

  • ⭐⭐

    @EzgiLera Mülakat almışsın tebrik ederim ve 3. yü kazanmadığın için teşekkür ederim 😄 güzel deneyimlerini bekliyoruz.


  • @UzakyolSurucu, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Mayis ayi icin simdi verecekleri butun mulakatlari aciklamis oldular yani degil mi . Mayis ayi icin baskaca mulakat vermezler aciklamazlar artik anladigim . Eger oyle ise bosuna beklemeyeyim bende Ayla.Can hanim gibi bende her gun her gun umut edip sisteme girip takip etmeyi birakiyorum. Sonraki aylarda belli ki uc bes kisi anca verirler gider boyle .Yok form gonderim sirasi yok case no sirasi kimi nasil sectikleri belli degil . Case numaram belki makul olabilir ama form gonderme tarihi sebebiyle belli ki sira gelmeyecek bana . Bari neye gore siraliyorsan onu belirt acikla o siradan yuru insanlar onunu gorsun. Senelerdir ben zaten turkiye icinde uc kurus kazanmak icim icin il il adres adres kira kira gezmisim butun bu adresleri cikarip tamamlayip sisteme girebilmek zamanimi aldi agustosa anca girebildim . Ney yani benim sucum simdi en basta belirtseymis ds260 formunu gondermeyi ona gore acele ederdim.
    Bu arada sitemim yanlis anlasilmasin formu erken gonderip alan arkadaslar mulakat alanlar veya burada baskaca herhangibi bir kimseye yonelik degildir burda hicbir arkadas ustune alinmasin

    Bu iş ds yollama zamanı ile de pek ilgili değil .

    Örneğin ben

    Sonuçlar açıklandıktan hemen 12 saat sonrasında dsyi yolladım.

    Ama mülakat alamadım.

    Eğer dsye göre olsaydı ; dün gece ilk mülakat alacak kişi ben olacaktım .

    Allah kahretsin böyle şansı kaderi,

    Rastgele kafasına göre mülakat atıyor devletin resmi kurumu bir de . Ne düzen var ne de sistematik bir işleyiş...

    Ben böyle saçmalık görmedim.


  • @emre34 sizin dün mülakat almanız gerekiyordu, case iniz 13k ve mayıs submit ise. Ds mi açtırdınız? Ya da başka bir durum mu var?


  • Evet actrdm tekrar gonderdm


  • @Megatron Kardesim sana da bir ozur borcluyum hakkini helal et . Epey onceki tarihlerde mesajinin birime "Bu kadar karamsar kotumser olma negatif enerji salma vs." gibi cevap yazmistim ama meger sen hakliymissin . Ne zaman mulakat verilecegini gectim daha nasil verdigini cozemiyoruz . Yok abi 8 ayda zar zor ierleyen surec kalan 4 ayda mi cosacak simdi !! Tekrardan ozur diliyorum senden kardesim hakli olan sensin sen hepimizden once gormussun gidisatin boyle olacagini Hakkini helal et


  • Bu ileti silindi!

  • Sadece 47 kişiye mi gelmiş yani? 😞


  • Merhabalar,
    Bugün şöyle bir mail aldım." you have received this email notification to inform you that you have updates available at https://dvprogram.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing." linki tıklıyorum ancak sondaki esc den olsa gerek sayfa hata veriyor. Mail ne anlama geliyor ?


  • @Aeroexpres mülakat almışsınız. https://dvprogram.state.gov/ESC/CheckStatus.aspx buradan bilgileri girerek kontrol edebilirsiniz


  • @Aeroexpres Link’i tıklayıp bir bakın isterseniz. Mülakat almışsınız. Hayırlı olsun.


  • @Aeroexpres sanırım mülakat maili. Hayırlı olsun 🙏


  • Değerli dostlar karamsarlığa kapılmayınız. Buradan https://savediversityvisa.org/dv2022allconsulates/ ankaranın durumuna her gün baksaydınız, karamsarlığa kapılacak bir şey olmadığını görürdünüz. Şöyleki: Birkaç gün önce en son mülakatlar dağıtılmadan önce, bu sitede ready konumunda olan 50-60 kişi vardı. Yani bu ne anlama geliyor. KCC'de 50-60 dosya işlenmiş ready halinde ve bu dosyalara işlem yapılmamıştı. Bana göre işte bu dosyalara işlem yapıldı ve mülakat maili gönderildi. Şimdi tersten düşünelim, dosyaları işlenmiş cn numarası kaça kadar geldi; geçen birisi diyordu 13000 lere kadar. Günlük 200 civarında cn işleniyormuş. Yani kcc cn dosyalarının tamamını işlememiş. Yani konsolosluk, işlenmemiş bu dosyaları talep edemez. Dolayısıyla önce kcc dosya işleme işini bitirmeli. Eğer bu işi kcc bitirdikten sonra konsolosluk işi yavaştan alırsa, o zaman sorun var demektir. Son olarak sistem bana göre de düzensiz gidiyor. Lakin kccnin işlediği dosya miktarı arttığında, toplu mülakatlar yine verilecektir. Özetle az mülakat verilmesinin nedeni kcc nin az dosya işlemiş olması nedeniyledir. Son olarak bütün bu anlattıklarım, sadece kişisel görüşlerimdir. Ben de bu gruba bu sene dahil oldum. Yani tecrübem az. Dolayısıyla üstadlar daha iyi yorumlarlar durumu...


  • Merhaba, bir konuda danışmak istiyorum cevaplarsanız sevinirim. @gucarslan
    Dosya onayları için KCC'den gelen 2 farklı mail tipi var gördüğüm kadarıyla:

    1-Your DS-260 has been processed. You should have received, or will soon receive, an email from the Kentucky Consular Center giving you instructions to complete in order for your case to continue processing. Please follow the instructions in the email. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

    2- Your case number is now current for interview processing. Once the interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check https://dvprogram.state.gov. If you need to make changes to your DS-260 you should contact the consular section where you will be interviewed, or bring the information about your changes to your interview appointment. Because your case is ready to be scheduled, KCC can no longer unlock your application.

    Yukarıdaki gibi başlayan 2 mail de aynı anlama mı geliyor? Yani bu maillerin geldiği dosyalar arasındaki fark nedir? 2. mail örneginde direkt mülakat tarihi belirlendiği zaman bildirim alacaksınız diyor ama 1. örnekte mülakat ile ilgili direkt bir ifade yok, sadece cn ye göre mülakat verildiğini yazıyor.

    Tesekkürler


  • @ayla-can merhaba, ben de sizinle aynı durumdayım maalesef, ama beklemekten başka ne gelir ki elden...


  • Sayın @sanaldeniz bahsettiğiniz form onayları henüz onaylanmamışlar içerisinde giden günlük onaylar. Fakat hazırda fazlaca onaylı arkadaşımız mevcut. Onlara da mülakat verilebilirdi.

    Belki bir sürpriz ile mülakatlar gelmeye devam eder.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

108
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum