@SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
hayatta fala inanmam, hatta inanana da çok kızarım.
ne kahve falı, ne astroloji, ne şu ne bu. geleceği kimse bilemez yaratandan başka (her neye inanıyorsan).
ama bunu dinleyin, maksat hayal 
az önce eşimin bir arkadaşı uğradı eve. bizim de kahve faslına denk geldi. bilir fala falan inanmadığımı, "hadi hadi kapat da bakayım" dedi.
eğlencesine kapattım, bakim neler zırvalayacak dedim. bu arada bizim GC hakkında da en ufak bir bilgisi yok, hiç yok hem de.
fal aynen şöyle çıktı. vallahi en ufak bir eklenti ya da eksiltme yapmıyorum.
"2 aya kadar bir devlet haberi, bir kağıt alıyorsun. temiz, güzel bir haber. bunu aldıktan bir süre sonra da 3 kişi uçakla, uzun yola çıkıyorsunuz. hem de evi falan kapatarak. ama gittiğiniz yerde sen kalıyorsun, eşin ve kızın dönüyor. bunu da bilerek yapıyorsunuz, bir sorun olduğu için değil. sonra da aileniz tekrar bu gittiğiniz yerde birleşiyor, sen onları gelip alıyorsun."
bizim plan da, şayet GC çıkarsa, beraber gitmek, sonra eşimin ve kızımın geri dönmesi. ben düzeni kurunca da onları gelip almam üstüne. net, kesinleşen plan bu.
fala inanmak mı lazım acaba

2007'de arkadaşım bakmıştı, dedi ki A'lı bir yere gideceksin hayatın değişecek. Bende Ankara olur Antalya, Adana hepsi güzel yerler dedim. O da bana yok dedi Almanya olur Amerika olur. 15 yıl oldu hayırlısı bakalım. Geçen yazda astrolog bir tanıdık doğum haritamı çıkardı dedi ki bundan sonra kaderin yurtdışında yazılacak. Bu sene o senedir umarım.