Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @ahsenaydgdu ZIP 32832


  • @OrlandoGücü ama ya en önde, ya en arkada...
    kızım bile "sen benden çok binersin" diyor

    ZIP 32832 bizim bölge, ona göre bakın 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐

    @karakaya hahahaaa... ben o derdi geçtim abi. Ben 2 senedir gitmek için uğraşıyorum. Eşim ilk sene gitmek istemiyordu. Sonra bir gün fena tartıştık. Ben gidiyorum ister gel ister gelme dedim. Ama ben orada zorlukları çektikten 2 yıl sonra ben de gelmek istiyorum dersen sana üçün birini gösteririm dedim. Otur kararını ver dedim. O bikaç ay sonra tamam ben de geliyorum dedi. Bizim çok şükür sorunumuz yok şu an bu konuyla alakalı. Ben bu hafta barista kursuna başlıyorum eşim de fırıncılık ve pastacılık kursunu bitirdi. İş bölümü yapıyoruz şu an.

  • ⭐⭐⭐

    @OrlandoGücü fiyat yazmıyor gelin görüşürüz şeklinde 😂 orlando muhtarı olarak sana soruyorum çocuklu aile olarak hangi mahalleyi tercih etmeyi önerirsinn


  • @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @OrlandoGücü fiyat yazmıyor gelin görüşürüz şeklinde 😂 orlando muhtarı olarak sana soruyorum çocuklu aile olarak hangi mahalleyi tercih etmeyi önerirsinn

    Gözlerim neler görüyor Ahsen? Orlandospor musun? ☺☺


  • @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @OrlandoGücü fiyat yazmıyor gelin görüşürüz şeklinde 😂 orlando muhtarı olarak sana soruyorum çocuklu aile olarak hangi mahalleyi tercih etmeyi önerirsinn

    Belediye başkanımız sayın @SUAT-GUNAY abimiz zip kodu bile verdi, artık oraya gideriz 🤠

  • ⭐⭐⭐

    @hascerob ahahahaha yoğun terapi desteğiyle sürüngen fobisi aşılma şartıyla floridaya bakılmaya başlandıı😂


  • @ahsenaydgdu sen suat abinin verdiği zip e baktınmı, ormanın tam ortası 🤠😅😂
    En iyisi biraz daha betonarmenin çok olduğu yerlere baksen

  • ⭐⭐⭐

    @OrlandoGücü dün ben haritadan baktım ormanlı yerler daha güvenli suç açısından artık gidince emlakçı özgür beyi bulcaz 😂

  • ⭐⭐

    @SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    hayatta fala inanmam, hatta inanana da çok kızarım.
    ne kahve falı, ne astroloji, ne şu ne bu. geleceği kimse bilemez yaratandan başka (her neye inanıyorsan).
    ama bunu dinleyin, maksat hayal 🙂

    az önce eşimin bir arkadaşı uğradı eve. bizim de kahve faslına denk geldi. bilir fala falan inanmadığımı, "hadi hadi kapat da bakayım" dedi.
    eğlencesine kapattım, bakim neler zırvalayacak dedim. bu arada bizim GC hakkında da en ufak bir bilgisi yok, hiç yok hem de.

    fal aynen şöyle çıktı. vallahi en ufak bir eklenti ya da eksiltme yapmıyorum.
    "2 aya kadar bir devlet haberi, bir kağıt alıyorsun. temiz, güzel bir haber. bunu aldıktan bir süre sonra da 3 kişi uçakla, uzun yola çıkıyorsunuz. hem de evi falan kapatarak. ama gittiğiniz yerde sen kalıyorsun, eşin ve kızın dönüyor. bunu da bilerek yapıyorsunuz, bir sorun olduğu için değil. sonra da aileniz tekrar bu gittiğiniz yerde birleşiyor, sen onları gelip alıyorsun."

    bizim plan da, şayet GC çıkarsa, beraber gitmek, sonra eşimin ve kızımın geri dönmesi. ben düzeni kurunca da onları gelip almam üstüne. net, kesinleşen plan bu.

    fala inanmak mı lazım acaba 🙂 🙂 🙂

    2007'de arkadaşım bakmıştı, dedi ki A'lı bir yere gideceksin hayatın değişecek. Bende Ankara olur Antalya, Adana hepsi güzel yerler dedim. O da bana yok dedi Almanya olur Amerika olur. 15 yıl oldu hayırlısı bakalım. Geçen yazda astrolog bir tanıdık doğum haritamı çıkardı dedi ki bundan sonra kaderin yurtdışında yazılacak. Bu sene o senedir umarım.


  • @denizci10 bu kursu mahsuru yoksa hangi kurumdan alicaksiniz paylasirsaniz cok sevinirim benimde kafamda bikac sey var gitmeden yetkinlik kazanabilmek adina .

  • ⭐⭐⭐

    @denizci10 abi sizin çabanız gerçekten taktire şayan 🙏🏼 Kendime çok kızıyorum senin mayıstan sonra tüm tuşlara basıyorum turist randevusu alıyorum dediğinde keşke bende hemen alsaydım, biliyosun bizde suan bağlayıcı bi iş güç yok mecburiyetsiziz şimdilerde orda olurduk 🥺

  • ⭐⭐⭐

    @gokhanbagatur bey vaktiniz varsa kardeşim cheftable adla aşçılık kursuna gidiyor 4 ay teori 4 ay maaşsız staj sonra uluslar arası belgelerle destekliyorlar. O da o şekilde staj şeklinde amerikada otellere başvurucak b planı olarak


  • @SUAT-GUNAY bir an heyecanlandım 🙂


  • @istanbuladami Okurken sinirim bozuldu. İşyerindeki arkadaşlarım dalga geçtiler benimle geçende. Neymiş don almaya param yokmuş ama aptal saptal hayaller kuruyormuşum.
    Bir ülkedeki neredeyse herkes down olur mu ya. Resmen hayatları köreltmekten, hevesleri baltalamaktan başka bir halta yaramıyorlar

  • ⭐⭐⭐

    @SUAT-GUNAY bende gece 32822 ve 32825 bölgesilerine bakmıştım.


  • @ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası

    @OrlandoGücü dün ben haritadan baktım ormanlı yerler daha güvenli suç açısından artık gidince emlakçı özgür beyi bulcaz 😂

    Desene @SUAT-GUNAY abi gideceği Golfclub'ın kartını bile almıştır 🤠 bizide aldırır içeri heralde 😂😂


  • @çapa_12k çünkü biz onların kuramadığı ve kurmalarının mümkün olmadığı bir hayal kuruyoruz ve onun peşinden gitmek için çabalıyoruz.

  • ⭐⭐⭐

    @çapa_12k amaannn öyleleri hep var son gülen iyi güler de geç..


  • @ayvalik10 bence yaş kavramı bizde yanlış uygulanan bir şey.
    Bizde 55 bilemedin 60'dan sonra tamam daha. Yapılacak tek şey sabahları çarşı pazar gezmek, eve gelip saçma sapan dizileri izlerken meyve yiyip yatmak; küçükler gelince kendisini acındırmak.
    Şimdi tamam yaşlılık hali; ne alaya aldığım var ne de küçümsediğim. Ama şu da bir gerçek ki bizim yaşlılarımız 1 birimlik zorlukla karşılaştıysa 10 birimlik anlatıyor.

    Zamanında şimdi rahmetli bir akrabam vardı. Baba tarafından. Babamla hastaneye ziyaretine gitmiştik. Kendisini acındıra acındıra anlatıyor; "yok şuram ağrıyor yok buram ağrıyor" diye kendisini ağlayarak (ve ağlatarak) bayağı bir dinletmişti. Zaten öyle kötü bir sebepten dolayı da hastaneye gitmemişti.
    Aradan kısa bir süre geçti hastanede başka bir tanıdık vardı ve ona sorduk durumu bizden sonra nasıl oldu diye. Meğer biz oradayken yakınımızdaymış; izlemiş bizi. Biz hastanın yanından ayrılıp gittikten sonra televizyonu açıp keyfine bakmış. Anlattığına göre yüzü gülüyordu, keyfi yerindeydi demişti. Hatta "sordum, ağrın sızın var mı diye; hiçbir şeyim yok şimdi koşarak çıkabilirim buradan" falan demiş.

    Geçen gün internette ABD'de yaşayan bir yazılımcının kanalına denk geldim. Adam şimdi net hatırlamıyorum ama 65 yaşının üstündeydi ve iyi bir yazılım bilgisi vardı. Elinde kocaman bir termos ile kahve içiyordu. Bizimkiler bir çay bardağı kahve içseler rahatsızlanırken yabancıların belki de litrelik kahve içtiğini görünce epey şaşırmıştım. İki bilgisayarı birleştirip kodlama anlatıyor olması da cabası. Bizim yaşlılarımız whatsapp'tan bir mesajı okurken 2 satırlık şeyi 5 dk'da okuyor.

    Ha konu ile ilgili olarak anlatmak istediğim şey şu: 45 de 55 de yaşlı değil günümüz şartlarında. Olay sadece kafada bitiyor. Bana kalırsa sağlık, güç kuvvet olduktan sonra her ay bile kıta değiştirilebilir. (Tabii maddi imkan olursa da.) Zaten kişiler bu kafada olmayınca yaşı 25 bile olsa bir bahane bulup yeni maceralara atılmıyor.

    Son olarak olayın daha da anlaşılabilir olması ve bir nebze de olsa gülmemiz için şu videoyu ekliyorum.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

99
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum