Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti
-
Arkadaşlar türkiye gitişte pcr isteniyormu hala?
-
@savas Amerika'ya giderken 24 saat önce pcr testi isteniyor. Türkiye'ye gelişte pcr testi istenmiyor. Aşı kartı yeterli oluyor.
-
Az önce thy’dan new york’a gidiş dönüş uçak bileti aldım 2 kişilik 21.500 tl tuttu
mayıs ayı için ve “promo” en ucuz olanı bu -
@allenwilliams THY'nin NY uçuşları için 20% indirim kodları dönüyordu bir yerlerde, ondan faydalanabildiniz mi?
-
@kryptonite maalesef kullanmadım, unuttum oysa bir ara görmüştüm ama bir yandan da sanki o geçen haftanın fırsatı idi, bu arada 1 aydır takip ediyorum da sanki %20 kampanya olduğu dönem biletlerim fiyatı da yükselmişti.
-
@allenwilliams Dediğiniz gibi olabilir. Pasaportum gelmiş olsaydı ben de alacaktım bir NY bileti ama beklemedeyim ne yazık ki

-
@kryptonite hayırlısı umarım en kısa zamanda pasaporta da bilete de kavuşursunuz : ), ben de “turist vizesi”ni şubat başında aldım, istanbul’dayım 2 günde geldi pasaport.
-
@allenwilliams Evet genelde herkese 2-3 gün içinde gelmiş. Bekleyip göreceğiz. İyi dilekleriniz için teşekkürler

-
@allenwilliams bence gayet uyguna almışsın
-
merhaba agustos ayina airfrance den tek yon istanbul-san francisco, paris aktarmali bilet aldim, daha once bu firma ile ucan var midir
-
4 kişi ist-washington tek yön 36000, gidiş dönüş yine 36000 kafayı yicem varmıdır bunu aşmanın bir yolu

mesela gidiş dönüş alsam, gittikten sonra dönüş biletini açığa aldırabilirmiyim bir sonraki yaza kadar, bilgisi olan varmı bu konuda? -
@Mandrake en net bilgiyi THY den yada aldığınız firmadan sorgulasanız iyi olur.
-
@Mandrake açığa alınan biletlerinde bir kullanım süresi var sanırım bir yıl belki daha fazla belki daha az emin değilim
-
Selam yakinda Turkiyeye gelen var mi? Kucuk bir istegim vardi
-
@Mandrake tek yon ve cift yon ucreti asagi yukari hep aynıdır, maalesef bundan kacinilamiyor
. Ben asagi yukarı 1 sne sonra donuslu bir bilet aldim, eger gelmem gerekirse Turkiyeye donusu kullanirim diye dusundum, tarih degisikligine fark odemem gerekebilir, aldigim fiyat donus tarihinde gecerli olmayabilir. en kotu ihtimalle donusu yakarım dedim. -
@cnpist 1 sene sonra dönüşlü bileti hangi firmadan aldınız? THY direk uçuşlarında 3-5 ay sonrasına alınamıyor diye görmüştüm
-
arkadaşlar bi aksilik olmazsa 30 nisan da eşimle birlikte abd ye gideceğiz. new york tan girip los angeles dan çıkacağız. yaklaşık 25 günlük bi seyahat planımız var. seyahat planımız şöyle;
İstanbul->New Jersey
New Jersey ->Orlando
Orlando->Houston
Houston->Los Angeles
Los Angeles->İstanbulfakat asıl sorunum şu. son iki gündür ABD içindeki uçak biletlerine bakıyorum fakat bilet fiyatlarında valiz yok. Valiz olunca da pahalıya geliyor. Sonuçta buradan 23+8 kg ile gideceğiz. oradaki uçak yolculuğunda da bu valizlerle yapmak durumundayız.
Şunu sormak istiyorum özellikle de ABD yaşan arkadaşlara. Bu yolcukları sizce nasıl yapmalıyız? Uygun biletleri nereden bulabilir ya da alabiliriz? Teşekkürler.
-
@Mandrake tam bir sene degil , 29mart TR cıkıs , 1 Subat ABD cikis olarak Lufthansa dan aldim bieti.
-
Merhaba, 28 - 30 Nisan arası gidişli - 6-8 Mayıs dönüşlü İst - Miami veya İst Atlanta bilet bakıyorum, olurda benzer tarihlerde sizde uygun fiyatlı bir kampanya - bilete denk gelirseniz haber verir misiniz ?
-
@AE123 Hopper uygulamasını yüklemeniz öneririm, orada dinamik fiyat takibi mümkün.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum