Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ucak Yolculugu ve Ucak Bileti

Sabitlendi Yolculuk
2.8k 432 363.8k 361

• Selam. Son zamanlarda Amerika-Frankfurt-Turkiye ucusu yapan oldu mu? 2 doz asililarin durumu, PCR testi ve Frankfurt havalimaninda karsilasilan durumlarla ilgili olagan disi bir sey var mi?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@roccorocco vayy efsane Türkiyeye geliyor. Şimdiden hoşgeldin.

edge tarayıcıdan havalanı sitesini açtım bu bilgileri buldum

Prensip olarak, Almanya'ya giren tüm kişilerin (risk alanı veya risk dışı alan olsun) Almanya'ya uçakla girmek isteyen kişilerin kalkıştan önce test etmeleri gerekmektedir (aşılanmış ve iyileşen kişilerin sadece son on gün içinde bir virüs varyant alanında bulundularsa test etmeleri gerekir, diğer tüm durumlarda aşı kanıtı veya iyileşme kanıtı yeterlidir). 6 yaşın altındaki kişiler sınav yükümlülüğünden muaftır. Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Buna ek olarak, yüksek riskli alanlardan dönenler için aşağıdaki düzenlemeler geçerlidir:
    Giriş öncesi sağlık otoritesine giriş hakkında önceden tamamlanmış bir giriş bildirgesi hakkında bilgi verme yükümlülüğü vardır. Kayıtlı ve/veya basılı onayı taşıyıcıya veya sınır otoritesine sunabilmek için yanınızda taşıyın. Dijital beyanname mümkün değilse, istisnai durumlarda yazılı bir değiştirme beyannamesini tamamlamanız ve taşıyıcıya veya sınır otoritesine teslim etmelisiniz. Tüm risk alanlarından dönenler, negatif test sonucunu girişten sonraki 48 saat içinde talep üzerine sağlık otoritesine sunmakla yükümlüdür.

Almanya'ya yeniden girerken, kontrol edilecekleri için lütfen tüm belgeleri elinizin altında tutun.

Adsız.jpg

• @roccorocco Munich uzerinden aralik 31 de Izmir e uctum ve ayni sekilde subat 4 te geri dondum. Newark havaalanindan check in yaptirirken sadece asi karti yeterli oldu. Transit yolcu olarak Munich havaalaninda giderken de donuste de asi ile ilgili olarak Alman polisi tarafindan herhangi bir belge sorulmadi. Ancak donuste Munich te ucaga binecegim gate in girisinde amerikali yetkililerin bulundugu bir pasaport kontrol noktasi vardi. Orada PCR test sonucunu sordular.

• @crazycells Aaaah ah! 🙂 Hangi rakamlaaar hangi rakamlarla birlikte... 🙂

• ayvalik10A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti

• Arkadaşlar türkiye gitişte pcr isteniyormu hala?

• @savas Amerika'ya giderken 24 saat önce pcr testi isteniyor. Türkiye'ye gelişte pcr testi istenmiyor. Aşı kartı yeterli oluyor.

• Az önce thy’dan new york’a gidiş dönüş uçak bileti aldım 2 kişilik 21.500 tl tuttu 😞 mayıs ayı için ve “promo” en ucuz olanı bu

• @allenwilliams THY'nin NY uçuşları için 20% indirim kodları dönüyordu bir yerlerde, ondan faydalanabildiniz mi?

• @kryptonite maalesef kullanmadım, unuttum oysa bir ara görmüştüm ama bir yandan da sanki o geçen haftanın fırsatı idi, bu arada 1 aydır takip ediyorum da sanki %20 kampanya olduğu dönem biletlerim fiyatı da yükselmişti.

• @allenwilliams Dediğiniz gibi olabilir. Pasaportum gelmiş olsaydı ben de alacaktım bir NY bileti ama beklemedeyim ne yazık ki 🙂

• @kryptonite hayırlısı umarım en kısa zamanda pasaporta da bilete de kavuşursunuz : ), ben de “turist vizesi”ni şubat başında aldım, istanbul’dayım 2 günde geldi pasaport.

• @allenwilliams Evet genelde herkese 2-3 gün içinde gelmiş. Bekleyip göreceğiz. İyi dilekleriniz için teşekkürler 🙂

• ⭐⭐

@allenwilliams bence gayet uyguna almışsın

• merhaba agustos ayina airfrance den tek yon istanbul-san francisco, paris aktarmali bilet aldim, daha once bu firma ile ucan var midir

• 4 kişi ist-washington tek yön 36000, gidiş dönüş yine 36000 kafayı yicem varmıdır bunu aşmanın bir yolu 🙂
    mesela gidiş dönüş alsam, gittikten sonra dönüş biletini açığa aldırabilirmiyim bir sonraki yaza kadar, bilgisi olan varmı bu konuda?

• ⭐⭐

@Mandrake en net bilgiyi THY den yada aldığınız firmadan sorgulasanız iyi olur.

• ⭐⭐

@Mandrake açığa alınan biletlerinde bir kullanım süresi var sanırım bir yıl belki daha fazla belki daha az emin değilim

• Selam yakinda Turkiyeye gelen var mi? Kucuk bir istegim vardi

• @Mandrake tek yon ve cift yon ucreti asagi yukari hep aynıdır, maalesef bundan kacinilamiyor 🙂 . Ben asagi yukarı 1 sne sonra donuslu bir bilet aldim, eger gelmem gerekirse Turkiyeye donusu kullanirim diye dusundum, tarih degisikligine fark odemem gerekebilir, aldigim fiyat donus tarihinde gecerli olmayabilir. en kotu ihtimalle donusu yakarım dedim.

• @cnpist 1 sene sonra dönüşlü bileti hangi firmadan aldınız? THY direk uçuşlarında 3-5 ay sonrasına alınamıyor diye görmüştüm

Benzer Başlıklar

• COS sürecinde ABD içi uçak yolculuğu yapmak

Yolculuk
    1
    0 Oy
    1 İleti
    149 Bakış
    T
    merhaba j1 vizemi B2 turist vizesine çevirmek istiyorum fakat başvurudan sonra bekleme sürecinde amerika içi seyahat hakkım hala geçerli midir? havaalanında görevliler sonuç olarak pasaportumdaki vize tarihini expired olarak görecek bir sorun teşkil eder mi ? ne yapmalıyım?
  • 0 Oy
    13 İleti
    2k Bakış
    deebeeD
    @ali-atasoy, içinde söyledi: Amerika'dan Turkiye'ye geri dönüş yolculuğu hakkında bilgiler Merhabalar, Türkiyeye almanya'dan aktarmalı olarak geleceğim. Transit vizeye ihtiyaç var mı? Green card sahibiyseniz gerek yok. Lufthansa ile Frankfurt veya Münih aktarmalı uçuşlarda sorun çıkmıyor.
  • Turkiye'ye Ucak Bileti Ucretleri

Taşındı Yolculuk
    11
    0 Oy
    11 İleti
    2k Bakış
    S
    Merhabalar bu konuda net bilgiye sahip birisi var mı? 1 sene önce greencard çekilişli ile Amerika'ya geldim ve burada pasaporttun yenilettim çünkü damga damgası basılan pasaportum 1 senesi kalmıştı ve zaten 1 senelik vize başmışlardı bitti şuanda ama bende greencard var ve yeni pasaportum var burada eski pasaportumda yanımda Amerika'dan Türkiye'de Ağustos ve Eylül ayları için ucuz bilet bakıyorum ama hep avrupa üzerinden uçaklar var transit alanı kullanarak uçtuğum uçuşlar için Türkiye vatandaşı olduğum için yine transit vize almam gerekiyor mu? Eğer gerekmiyorsa Turkish Airlines kullanmayıp Avrupa firmaları üzerinden gelmeyi düşünüyorum ucuza getirmek için ve gerekmiyorsa belli bir saat limiti var mı havalimanında bekleme süresi olarak öğrenebilir miyim?
  • ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?)

Taşındı Yolculuk
    579
    0 Oy
    579 İleti
    57k Bakış
    ATS16A
    @Ayşe-3, içinde söyledi: ABD'ye uçak bileti (Hangi ulkeler transit vize gerektiriyor?) Cevabınız için teşekkür ederim,gidiş uçağımızda terminal değişikliği yok ama dönüş uçuşumuzda Zürih için terminal bilgisi yok sadece Zürih havaalanı yazıyor orda bi karışıklık olmaz inşallah ZRH havalimanı tek terminal binasından oluşuyor, ABD uçuşunuzdan sonra bağlantı uçuşunuza skymetro treni ile ulaşacaksınız diye hatırlıyorum. Transfer tabelalarini takip etmeniz yeterli, skymetro ilerlerken tünel içerisinde gösterilen İsviçre Alp dağlarına ait animasyonu izlemeyi ihmal etmeyin, güzel yapmışlar https://www.flughafen-zuerich.ch/en/passengers/fly/all-about-the-flight/transfer
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k