[Arşiv] DV2022 Mülakat Deneyimleri
-
@coffee1 harika noktalara değinmişsiniz deneyiminizde, çok teşekkürler.
umuyorum ki herkese faydası olacaktır bu deneyim yazınız.vizeniz de hayırlı olsun, bundan sonraki süreçte bol şans diliyorum.
umuyorum ki abd'deki hayatınız beklediğinizden de güzel olur.bol şans..
-
@Burak42 merhaba, öncelikle geçmiş olsun.
AP sürecinizle alakalı süreci bu başlıktan takip edebilirsiniz.mailinize DS5535 formu gelecek, hatta gelmiştir.
orada verilen sorulara detaylıca cevap verin ve mailde istenildiği gibi konsolosluğa gönderin.sonraki sorularınız verdiğim başlıkta sorarsanız daha kolay destek olabilirim.
bol sabırlı beklemeler.. -
@asag detaylı mülakat deneyiminiz için teşekkürler, çokça insana faydası olacaktır.
abd'deki hayatınızda da bol şans diliyorum, hayırlı olsun vizeniz.yolunuz açık olsun.
-
@Yusuf-Üstünbaş gözünüz aydın, tebrikler.
vizeniz ve abd'deki yeni hayatınız hayırlı olsun.
sonraki süreçte de hep böyle güzel sonuçlar alın inşallah.. -
@gucarslan Çok teşekkür ederim. Sizin sağladığınız faydanın yanından geçmez. Elimizden geldiğince daha da faydalı olacağız forum için. Çünkü burdan çok şey öğrendik ve öğrenmeye devam ediyoruz.
-
Ek Notlar :
Asıl talihli üzerine dolar hesabına eylül 2021 den itibaren peyderpey para yatırıldı.
Asıl talihli eşi olarak WAT(Work and Travel) da yaptığım iş deneyimlerini ve amerikadaki adresi DS260 a girmemiştim ve bir sorun olmadı.
Asıl talihli işi polis memurluğu ve meslekle ile ilgili herhangi bir soru sorulmadı. -
@asag bu düsturun bütün arkadaşlara sirayet etmesini diliyorum..
yazacağınız her deneyim, birilerinin hayatına dokunacak.şimdiden teşekkürler.
-
@gucarslan Teşekkür ederim tüm emekleriniz için sağolun 😊
-
sn. @asag
Amerika'daki yeni hayatınızda siz ve kıymetli eşinize bol şans ve mutluluklar dilerim, yolunuz daima açık olur umarım. :)
-
@asag tebrikler yeni hayatınızda mutlulukla sağlıkla nice güzel günleriniz olsun 💐
-
@ismre
@Samet-Doğan
@gokaplan
@begummfulya
@Ahmet-Aydın-0
@coffee1
@asag
@Yusuf-ÜstünbaşHepinize tebrikler arkadaşlar.
Yeni kıtada yeni bir ülkede hayallerinizin peşinde koşacağınız yeni hayatlarınızda sizlere sağlık ve mutluluklar diliyorum.
Yolunuz açık ve şans bundan sonra da hep yanınızda olsun. -
Mülakatı başarılı geçen herkesi tebrik ederim. Yeni hayatınız sağlıklı ve başarılı olur umarım.
Bir sorum olacak, sitede avrupa bölgesinden 27 Refused case gözüküyor. Onaylanan caselerin statüleri öncelikle Refused olarak geçtiği için, data çekilirken bu statülere denk gelindiği için mi bu sayı bu kadar fazla acaba? Çok özel değilse, Refused olan caselerin neden reddedildiğinin bilgisi var mı sizlerde? @smartcells @gucarslan
-
Unganlar deneyimimiz
Unganlar saglik muayenesinden ciktik, saat 9 15 randevusu idi ve 10.15 civarinda çıktık. Esimle beraber gittik. Normalde ben 1 ine o 4 une randevu almisti ama 1 hafta oncesinden arayip randevuya beraber gelebilir miyiz diye sordugumda yardımcı oldular. Normal aile hekiminize gittiğinizde olması gereken gibi bir fizik muayene yapılıyor, yara izleri, dövme kronik rahatsızlık, psikiyatrik öykünüz sorgulanıyor. Dr beye aşılar konusunda durumun neden kafa karıştırıcı olduğunu sordum ve gecen senelerde giden ve amerikada kızamığa yakalananlar olmuş bu sebeple biz iran vs gibi 3. Dünya ülkelerinin asi takvimini artik ciddiye alamadıklarını o sebepli profilaktik olarak yapıldığını öğrendim. Yani hepimize en az 2 ya da 3 asi yapılıyor. (çocukluk asilarimiz tam olsa bile)Kan idrar tahlilleri yapiliyor ve akciğer grafisi cekiliyor. Çalışanlar gayet yardımcı olmaya çalışıyor yoğun bir kalabalık yok. Unganların ofisini 15 20 metre geçtikten sonra sağa dönüş var ve orda ücretli otopark var saatligi 25 TL gibi bir rakam. Muayene 250 dolar tahliller ve rontgen 85 dolar civarı olup 2 kişi toplam 665 dolar odedik. Ayni binanın zemin katında çıktı ve fotokopi alabileceğiniz bir dükkân var 2 sayfası 5 TL ye yardımcı oluyorlar erken saatte açık idi. Herkese şimdiden kolaylıklar diliyorum -
Merhaba vizesi onaylanaları tebrik ederim. Bu arada AP' e kalanların sayısı da biraz fazla gibi acaba kısaca neden AP' e kaldığınızı da paylaşma şansınız olur mu?
-
Merhaba, sağlık muayenesinde çocuklarda muayene oluyormu ? yoksa belli bir yaş sınırımı var?
-
@ahmetdacic her ikisi de olabilir ama 27 çok yüksek bir refused sayısı değil.
red sebepleri başvuru sırasında yalan beyan verilmesi (pasaport kuralı hariç), başvuru sahibinin adli sicil kayıtları ve elbette konsolosluk takdiri.. -
@caner-memiş gözünüz Aydın hayırlı olsun, umarım bundan sonrasında da herşey yolunda gider 🙏🏻
-
@gucarslan Tesekkür ederim, darısı başınıza.
-
@asag Merhaba, çok tebrik ederim, yolunuz da bahtınız da açık olsun.
kısacık bir soru endeksa.com dan aldığınız elektronik değerleme raporu muydu ? Çok teşekkürler. -
Herkese merhaba,
Ben de green card çekilişini kazananlardanım, 9 martta randevum var. eşim ve çocuğumla gideceğiz. Banka hesap dökümünü benim adıma olması şart mı? eşimin banka hesap dökümünü göstersek sorun olur mu? bu konuda bilgisi olan var mı? veya bu durumu yaşayan biri var mı? şimdiden teşekkür ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum