Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @tmg hocam selamlar baya oldu gibi sanki 😊nasil gidiyor seferler evden ne sureli uzakta kaliyorsunuz?keyfiniz yerinizdemi mesela o meshur duslari kullandinizmi 🙂 kisa bir ozet gecerseniz ben gibi konuyu yasayanlardan takip edenler adina sevindirici olucaktir.

• @tmg Allah kolayliklar versin,peki mahsuru yoksa eksisi artisi ni yazmak icin kisa bir surec olsada neler gozlemlediniz hem is verenler hem sektor hem kendiniz adiniza neler paylasabilirsiniz diye sorsam 🙂

• Yasaklı

@tmg

Ben o akşam güneşinde komple kör oluyorum.
    Direkt maruz kalmakta sıkıntı yok. Gölgeye yansıma ile gelince kesinlikle kör ediyor. (Güneş gözlüğü takılı iken)

Güneş gözlüğü yokken de zaten bakamıyorsunuz.

Tipin gözümün önünde canlandı abi 😂

• @tmg merhaba, dediğiniz hesaba göre mil başına 0.38 e geliyor. Yazılanlara bakarsak 0.65 ler. 0,75ler konuşuluyor. Craiglist te bile yüzlerce bu fiyata ilanlar mevcut. Bir hesap hatası yada acemileri sömürme olayı mı var

Bu konudaki düşünceniz nedir?

• Yasaklı

@tmg, içinde söyledi: Amerika'da Tır Şoförlüğü?

@ping-pong, içinde söyledi: Amerika'da Tır Şoförlüğü?

@tmg

Ben o akşam güneşinde komple kör oluyorum.
    Direkt maruz kalmakta sıkıntı yok. Gölgeye yansıma ile gelince kesinlikle kör ediyor. (Güneş gözlüğü takılı iken)

Güneş gözlüğü yokken de zaten bakamıyorsunuz.

Tipin gözümün önünde canlandı abi 😂

Louisiana'dan Texas'a girmek uzereydim agaclikli bir yolu gectikten sonra direkt gunes ile karsilastim. Gunes gozlukleri oldugu halde aracin sadece tam onunu gorebiliyordum. Yol cizgileri filan hak getire ve 1 mile sonra Work Zone'a girdim. Yol 2 seride dustu ve sag tarafimda hic bosluk yoktu. Sag tarafta direkt cizginin yanina beton bloklar koymuslar. Yol yilan gibi dolambacli hemen ilk cikistan ciktim. Durabilecegim bir yer bulup 20 dk kadar bekledim gunesin alcalmasini/batmasini. Ondan sonra tekrar yola ciktim. Bu surus suresi en fazla 5 dk idi 65 mile hiz ile gidiyordum ve trailerim bostu. Inan aklim cikti. Direksiyonu sikmaktan ellerim agridi. Onumu goremiyorum aynadan sol tarafimdaki boslugu ve araclari izliyorum. Work Zona'a girince aha simdi s.ct.m dedim 🙂 Hizi 45 mile kadar dusurdum ama bu sefer tirlar sollamaya cikmaya basladi. Tir sollayinca aramizda neredeyse hic bosluk kalmiyor. Ilk firsatta attim kendimi yoldan disari. 🙂

Tahmin edebiliyorum abi. Tuzlu ayran içseydin, tansiyona iyi gelir. 😂

Benim büyük araç deneyimim var. Konuşmuştuk.
    Şans eseri bir kere itfaiye aracı kullanmıştım. Bu kadar keyifli olamaz. Keşke ingilizcen sağlam olsa da böyle bir iş bulabilsen. Acayip yakışır sana. 🙃

• @tmg anladigim kadari ile gercekten buzdaginin gozukmeyen kismida bir o kadar derin.. peki planlamaniz nedir sirketi degsitiriceksiniz bu asikar gozukuyor.ayrica belirtilen bu yukle indir bindir surelerinin surus suresinden dustugu hicbir direksiyon basindaki arkadas tarafindan paylasilmamisti,bu gercekten guzel bir detay.
    Sureci nasil yuruteceginizi ve aticaginiz adimlari merakla takip ediyor olacagim.

• @tmg guzel ve net ozetlemissiniz 🙃 takipte kalmaya devam.

• Merhabalar son değişiklikler ile cdl’e başvuran var mı?Süre ne kadar sürüyor ve kurslar ne kadar talep ediyor acaba?

• @tmg, içinde söyledi: Amerika'da Tır Şoförlüğü?

@beceke, içinde söyledi: Amerika'da Tır Şoförlüğü?

@tmg merhaba, dediğiniz hesaba göre mil başına 0.38 e geliyor. Yazılanlara bakarsak 0.65 ler. 0,75ler konuşuluyor. Craiglist te bile yüzlerce bu fiyata ilanlar mevcut. Bir hesap hatası yada acemileri sömürme olayı mı var

Bu konudaki düşünceniz nedir?

Acemileri somurme olayi var zaten.

Soyle bir durum var benim calistigim account 2 gunde bir evde olmama ve hafta da 1.5 gun evde tatil yapmama olanak sagliyordu. Bu accountta inexperinced soforlere 0.41 cent veriyorlardi mile basina.
    2 haftada bir evde olan 2 hafta icinde eve hic gelemeyen Hispanik bir arkadasim var o mile basina 0.52 cent ile basladi.
    Bir de CIN'li bir arkadas var o da 2 hafta bir eve geliyor ama onun accountu harbiden zor bir account ve o 0.68 ile baslamis. Normalde 0.65 - 0.75'i tecrubeli soforlere teklif ediyorlar. Ilanlara bakip aldanmayin ilan icinde tecrubeden bahsetmiyorlar aradiginizda o ucretler tecrubeli soforler icin diyorlar.

ben çalışmaya başladığımda 0.65 le başlamıştım ABF te tecrübesizken.3000mil kadar veriyorlardı genelde.ABF in kursuna gittim 3gün sonra tek başıma yollamışlardı beni.Terminalden terminale gidiyorduk.Çoğu terminalde manevra bile yoktu.Genelde hergün eve gidiyordunuz ama bazen uzak terminale gittiğinizde otelde kalmak gerekiyordu 1 gün. Double çekiyorduk %80 bilginiz olsun. %20 oranda 53ft denk geliyordu.Double bu arada 53 ten daha kolay.Dönüş açınız falan çok daha rahat.

• @tmg nekadar dolu olduğunuza bağlı biraz ama sorun yaşamadım rüzgarda hiç . Askerlikten sonra girdim fakat benim girdiğim terminal yüzünden %100 maaşla başlamıştım . 0.65 cpm Dayton OH da başlamıştım ama benle aynı kurstan çıkıp %90 ile başlayanda vardı terminalde . Burda genelde terminaldeki talebe göre değişiyor . Eğer çok açıkları varsa %100lr alıp üstüne birde 3-4 k bonus veriyorlar

• Ben permit almıştım. Henüz kursa başlamadım. Şuan gidip double için sınava girsem ehliyete işlerler mi ? Yoksa süreç farklı mi olacak?

Sanırım yeni sistek Mart başında gececekmis herkes hala sınava girebiliyor

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

152

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |