Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Neyse olay nedir bilmiyorum ama

    Şu mülakat aldıktan sonra yapılacakları tam kapsamlı şekilde nereden öğrenebilirim ? Ais ptt vb

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ezgilera, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @gucarslan bence önce herkes kendi kapı önünü temizlese iyi olmaz mı insanlardan 500 dolarları aldırıp olmayacak duaya amin dedirttiniz. Hiçbir mahkeme de sonuç olumlu çıkmadı. İnsanlar ne zor şartlarda bu paraları verdiler. Umutlandırdınız ondan dolayı bence siz de umut tacirliğini bıraksanız iyi olmaz mı

    Dv2021 sürecine de, DV2022 sürecine de baştan sona dahil olmuş biri olarak şunu çok net söyleyebilirim ki, sevgili @gucarslan kimsenin başına silah dayamadı davaya katılmaları için 🙂 Herkes ısrarla fikrini sormasına rağmen "Herkesin kendi muhakemesi" demeye devam etti.

    Kesinlikle oyle 👍

    Ben de sureci takip eden biri olarak ayni seyleri rahatlikla soyleyebilirim. Bu sureclerde hem sayin @gucarslan 'in hem de forumun tavri herkesin bu konularda kendi kararini kendisinin vermesi yonundeydi. Sayin @gucarslan -sagolsun- buyuk bir ozveri ile bu konudaki tum mahkeme sureclerini ve ilgili tum guncellemeleri, bilgi vermek ve tum islemlerin anlasilmasini kolaylastirmak amaciyla foruma aktarmak disinda herhangi bir sey yapmadi.


  • @smartcells oyleyse sayin admin bu sahsin uslubu,yaklasimi ve beraberinde takindigi tavri uzan zamandir gormeyeneniz yoktur diye dusunuyorum.
    Birilerinin elinde bulundurdugu deneyim ve tecrubelerin arkasina dayanarak takindigi bu cirkin tavri hicbir zaman onaylamiyorum.

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   smartcells smartcells 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   smartcells smartcells 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   smartcells smartcells 
  • Yasaklı

    @gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells oyleyse sayin admin bu sahsin uslubu,yaklasimi ve beraberinde takindigi tavri uzan zamandir gormeyeneniz yoktur diye dusunuyorum.
    Birilerinin elinde bulundurdugu deneyim ve tecrubelerin arkasina dayanarak takindigi bu cirkin tavri hicbir zaman onaylamiyorum.

    Gökhan, gönüllüler bench ine gel. Bunlar ünlülerin takım içi sorunları. 😂🤪

    @gucarslan Dostum, insanların karakterleri hakkında en büyük ipucunu veren durumların bir örneği mevcut sende. Talihli olmadığın bir sürecin içinde bulunarak talihlilere en doğru şekilde yardımcı olabilmek için çaba sarfetmen ve bunu bir mağdur olduğun halde yapmaya devam ediyor olman, üslubun takdire şayan.
    Bu herkesin baş edebileceği bir psikolojik durum değil. Seni ayakta alkışlıyorum.
    İnşallah bu sene @EzgiLera nın şansı seni de vurur. 🙃


  • @ping-pong ben hep gonullerdeyim 😅 tabikide keyifle seve seve 🙂
    Bu arada gercekten. Sn @gucarslan i gipta ile izliyorum her ne kadar zor bir surecte olsada kendi adina her an ve her saniye burada en buyuk dayanisma ve yardimlasmanin yani sira hic kesintisiz bilgi aktarimini surdurmeye devam ediyor gercekten tebrik ediyorum kendisini.


  • Dr. Unganlar’a PCR testini 48 saat içerisinde yapıp götürmemiz için sadece hastanelerden çıkan PCR testi mi geçerlidir? Sağlık merkezleri de kabul ediliyor mu? Kuruma ibrazlı PCR testi diye sorduğumda da hastane çalışanları biz normal PCR testi veriyoruz o da geçerlidir herhalde diyorlar. Ne yapmalıyız

  • ⭐⭐⭐

    @i̇brahi̇m, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Dr. Unganlar’a PCR testini 48 saat içerisinde yapıp götürmemiz için sadece hastanelerden çıkan PCR testi mi geçerlidir? Sağlık merkezleri de kabul ediliyor mu? Kuruma ibrazlı PCR testi diye sorduğumda da hastane çalışanları biz normal PCR testi veriyoruz o da geçerlidir herhalde diyorlar. Ne yapmalıyız

    özel hastaneler yanında Sağlık bakanlığına ait herhangi bir kuruluştan yaptırdığınız PCR'lar geçerlidir.

    Bu arada imzanızdaki mülakat tarihi 2 Mart olmalı sanırsam.


  • @smartcells Teşekkür ederim, iyi akşamlar


  • @smartcells benim cn'a bakınca utandım 😊


  • @smartcells paylaştıgınız 2 şubat özet tablo(319 Eu vs) bu bilgileri nasıl görebiliyoruz? Bütün dağıtılan randevular DV mi?


  • @cgokhan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells benim cn'a bakınca utandım 😊

    En azından bakacak bir CN niz var 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @smile, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells paylaştıgınız 2 şubat özet tablo(319 Eu vs) bu bilgileri nasıl görebiliyoruz? Bütün dağıtılan randevular DV mi?


  • @onder merhaba. Ankaraya değiştirdim . imzada öyle kaldı

  • ⭐⭐⭐⭐⭐


  • Bu ileti silindi!

  • sn. @gucarslan teşekkürler. Bu kısaltmaları ilk sayfada bir yere almak mümkün olmaz heralde değil mi? Yorumlar arasında kaybolmasın diye.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @buokcun elbette, bunun için ufak düzenleme yapmaya çalışalım.

    *sn. @crazycells ilgili iletideki kısaltmalar için bir düzenleme yapabilir miyiz?

  • ⭐⭐⭐

    @buokcun, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    sn. @gucarslan teşekkürler. Bu kısaltmaları ilk sayfada bir yere almak mümkün olmaz heralde değil mi? Yorumlar arasında kaybolmasın diye.

    Çok farketmiyor sn @buokcun , bakın bu konunun ilk başlığında baştan sonra süreç boyunca ne yapılması gerektiği ilgili herşey olmasına ve ayrıca ilgili linklere yönlendirerek bütün detaylarıyla anlatılmasına rağmen hala gelip "ais nedir, mülakat aldıktan sonra ne yapacağız" diye sorabiliyorlar. Tam da bir üstünüzdeki mesaj gibi. 🙂 Kimse gidip ilk sayfayı,, ilk mesajları okumuyor.

    Kimse okumak zahmentine girmiyor, öğrenmeye çabalamıyor. Bu forumda DV2022 ile ilgili 3 ana başlık var. 2022 aşamaları, 2022 mülakat deneyimleri ve Saylarla 2022. Bu 3 konu başlığının sadece ilk mesajlarını okuyan birinin takıldığı ya da emin olmadığı bir kaç yer dışında hemen hemen hiç bir şey sormaya ihtiyacı olmaz. Bu konularda basitçe araştırıp kendisinin kolaylıkla bulacağı bilgileri öğrenmek yerine burayı google gibi kullanmaya çalışıyor. Ben yazıp sorayım, nasıl olsa birisi benim yerime arar bana cevabı verir diye düşünüyorlar.

    Foruma yeni kayıt olmuş, forumun arama sistemi ve düzenine hakim olmayan biri olduğu zaman bunu anlayışla karşılasam da uzun zamandır forumda olup onlarca, yüzlerce mesajı olan birileri bu şekilde sorunca hiç bir şekilde cevap vermiyorum, elim gitmiyor.


  • Çok haklısınız sn. @smartcells İlk sayfaya alabilir miyiz dedikten sonra hoş kimse zahmet edip ilk sayfaya dönmüyor diye ekleyecektim ama ortalığı karıştırmak istemedim.
    İlk sayfada bütün sorulan soruların detaylı cevapları mevcut hatta takip ettiğim kadarıyla bilakis bazen yorumlarda yanıltıcı cevaplar da olabiliyor. Bu sebeple mülakata girecek herkese vakit ayırarak öncelikle ilgili başlıkların ilk sayfalarını tekrar okumalarını tavsiye ediyorum.

  • ⭐⭐⭐

    @megatron Merhaba, linkleri aşağıya bırakıyorum. Ama bu başlığın ilk sayfasına bakmış olsaydınız sorunuza cevap bulmuş olurdunuz. Madem bu sürece girdiniz öyleyse bol bol okumanız gerekecek. Bu okuma ve araştırmalar, öncesi ve sonrasındaki süreçte hayatınızı kolaylaştıracaktır. (Örnek Amerikada Nasıl Ehliyet Alınır gibi) Bu forumda süreç öncesi ve sonrası gereken bilgilerle ilgili birçok konu başlığı mevcut. Lütfen önce forumda arama yapınız ve gerekirse kendinize notlar tutabilirsiniz.
    Ayrıca imzanızda DS-260 gönderim tarihi yok, lütfen bunu da güncelleyiniz. Hayırlı süreçler dilerim.

    Bu konunun ilk sayfası

    DV2022 Mulakatlari ile İlgili Yapmaniz Gerekenler

    ABD'ye Gitmeden Önce ve Gittikten Sonra Yapılacaklar

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Programmer Programmer 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

125
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum