[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan bence önce herkes kendi kapı önünü temizlese iyi olmaz mı insanlardan 500 dolarları aldırıp olmayacak duaya amin dedirttiniz. Hiçbir mahkeme de sonuç olumlu çıkmadı. İnsanlar ne zor şartlarda bu paraları verdiler. Umutlandırdınız ondan dolayı bence siz de umut tacirliğini bıraksanız iyi olmaz mı
Dv2021 sürecine de, DV2022 sürecine de baştan sona dahil olmuş biri olarak şunu çok net söyleyebilirim ki, sevgili @gucarslan kimsenin başına silah dayamadı davaya katılmaları için :) Herkes ısrarla fikrini sormasına rağmen "Herkesin kendi muhakemesi" demeye devam etti.
-
@ayvalik10 bu gerçekten ağır oldu ama neyse..
sohbeti kesmek en doğrusu sanırım. eminim bu iletiniz için gereken yapılacaktır. size hayatınızda başarılar dilemekten başka şey gelmiyor elimden.
fikriniz de, zikriniz de iyi değil.
asıl kötü olan da bu; iyi değil. -
Ya siz bu ayvalik denilen egoisti hala engellemedinizmi.
Forumda yaptigim ve yapacagimda son engel sanirim… -
@ayla-can hangi numara en son 27k diyorsun son çıkan numara için diyorsan bence geçen sene ki case numaralara bir göz at derim gidip bulamazsın sen şimdi 55k olan vardı 43k olan vardı. Böyle sınır mınır olmaz bir konuda önce öğrenin ondan sonra başkasının yazılarına itiraz edin.
Bu kadar bilgisiz olup da başka insanları bilgisizlikle suçlayıp bir de "öğren de gel" demek?!. Bilemedim.
Burada bilgi ve yardım almak isteyen insanları yanlış yönlendirmekten ve kaba üslupla hitaptan vazgeçin. Foruma çok büyük zarar veriyorsunuz.
-
@gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Ya siz bu ayvalik denilen egoisti hala engellemedinizmi.
Forumda yaptigim ve yapacagimda son engel sanirim…Engellemek problem değil. Problem konu başlığında yaratılan kirlilik. Engellleyerek, biz kendimiz görmezden gelerek yalan yanlış bilgilerle yönlendirilen insanların yaşayacağı mağduriyeti ortadan kaldıramayız.
-
@ayvalik10 Çamur at izi kalsın, ne güzel. Umarım en kısa zamanda forumdan uzaklaştırılırsın da bu insanlar senin entrylerini görmek zorunda kalmaz.
-
sayin @ayvalik10 , DV2022 basliklarinin altinda bilgi verip soru cevaplayan sayin @gucarslan basta olmak uzere tum arkadaslarin DV2022 surecine hem sizden hem de benden daha hakim olduklarina emin olabilirsiniz. Yaptiklari butun yonlendirmeler de en makul ve en sagduyulu yonlendirmeler. O nedenle DV2022 basliklarinda bilgi verme isini bence tamamen bu arkadaslara birakmalisiniz.
-
Neyse olay nedir bilmiyorum ama
Şu mülakat aldıktan sonra yapılacakları tam kapsamlı şekilde nereden öğrenebilirim ? Ais ptt vb
-
@ezgilera, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan bence önce herkes kendi kapı önünü temizlese iyi olmaz mı insanlardan 500 dolarları aldırıp olmayacak duaya amin dedirttiniz. Hiçbir mahkeme de sonuç olumlu çıkmadı. İnsanlar ne zor şartlarda bu paraları verdiler. Umutlandırdınız ondan dolayı bence siz de umut tacirliğini bıraksanız iyi olmaz mı
Dv2021 sürecine de, DV2022 sürecine de baştan sona dahil olmuş biri olarak şunu çok net söyleyebilirim ki, sevgili @gucarslan kimsenin başına silah dayamadı davaya katılmaları için :) Herkes ısrarla fikrini sormasına rağmen "Herkesin kendi muhakemesi" demeye devam etti.
Kesinlikle oyle :thumbs_up:
Ben de sureci takip eden biri olarak ayni seyleri rahatlikla soyleyebilirim. Bu sureclerde hem sayin @gucarslan 'in hem de forumun tavri herkesin bu konularda kendi kararini kendisinin vermesi yonundeydi. Sayin @gucarslan -sagolsun- buyuk bir ozveri ile bu konudaki tum mahkeme sureclerini ve ilgili tum guncellemeleri, bilgi vermek ve tum islemlerin anlasilmasini kolaylastirmak amaciyla foruma aktarmak disinda herhangi bir sey yapmadi.
-
@smartcells oyleyse sayin admin bu sahsin uslubu,yaklasimi ve beraberinde takindigi tavri uzan zamandir gormeyeneniz yoktur diye dusunuyorum.
Birilerinin elinde bulundurdugu deneyim ve tecrubelerin arkasina dayanarak takindigi bu cirkin tavri hicbir zaman onaylamiyorum. -
S smartcells bu başlıktan bahsetti
-
-
-
@gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@smartcells oyleyse sayin admin bu sahsin uslubu,yaklasimi ve beraberinde takindigi tavri uzan zamandir gormeyeneniz yoktur diye dusunuyorum.
Birilerinin elinde bulundurdugu deneyim ve tecrubelerin arkasina dayanarak takindigi bu cirkin tavri hicbir zaman onaylamiyorum.Gökhan, gönüllüler bench ine gel. Bunlar ünlülerin takım içi sorunları. 😂🤪
@gucarslan Dostum, insanların karakterleri hakkında en büyük ipucunu veren durumların bir örneği mevcut sende. Talihli olmadığın bir sürecin içinde bulunarak talihlilere en doğru şekilde yardımcı olabilmek için çaba sarfetmen ve bunu bir mağdur olduğun halde yapmaya devam ediyor olman, üslubun takdire şayan.
Bu herkesin baş edebileceği bir psikolojik durum değil. Seni ayakta alkışlıyorum.
İnşallah bu sene @EzgiLera nın şansı seni de vurur. 🙃 -
@ping-pong ben hep gonullerdeyim 😅 tabikide keyifle seve seve :)
Bu arada gercekten. Sn @gucarslan i gipta ile izliyorum her ne kadar zor bir surecte olsada kendi adina her an ve her saniye burada en buyuk dayanisma ve yardimlasmanin yani sira hic kesintisiz bilgi aktarimini surdurmeye devam ediyor gercekten tebrik ediyorum kendisini. -
Dr. Unganlar’a PCR testini 48 saat içerisinde yapıp götürmemiz için sadece hastanelerden çıkan PCR testi mi geçerlidir? Sağlık merkezleri de kabul ediliyor mu? Kuruma ibrazlı PCR testi diye sorduğumda da hastane çalışanları biz normal PCR testi veriyoruz o da geçerlidir herhalde diyorlar. Ne yapmalıyız
-
@i̇brahi̇m, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
Dr. Unganlar’a PCR testini 48 saat içerisinde yapıp götürmemiz için sadece hastanelerden çıkan PCR testi mi geçerlidir? Sağlık merkezleri de kabul ediliyor mu? Kuruma ibrazlı PCR testi diye sorduğumda da hastane çalışanları biz normal PCR testi veriyoruz o da geçerlidir herhalde diyorlar. Ne yapmalıyız
özel hastaneler yanında Sağlık bakanlığına ait herhangi bir kuruluştan yaptırdığınız PCR'lar geçerlidir.
Bu arada imzanızdaki mülakat tarihi 2 Mart olmalı sanırsam.
-
@smartcells Teşekkür ederim, iyi akşamlar
-
@smartcells benim cn'a bakınca utandım :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
@smartcells paylaştıgınız 2 şubat özet tablo(319 Eu vs) bu bilgileri nasıl görebiliyoruz? Bütün dağıtılan randevular DV mi?
-
@cgokhan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@smartcells benim cn'a bakınca utandım :smiling_face_with_smiling_eyes:
En azından bakacak bir CN niz var :)
-
@smile, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları
@smartcells paylaştıgınız 2 şubat özet tablo(319 Eu vs) bu bilgileri nasıl görebiliyoruz? Bütün dağıtılan randevular DV mi?
-
@onder merhaba. Ankaraya değiştirdim . imzada öyle kaldı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum