Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐

@stiff, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@erkand Henüz current olmadım ki, 13500 oldu en son. Bu ay Mart ayının current olan numaraları açıklansa bile 16000'lere sıra geleceğini düşünmüyorum. Umarım gelir, çok umutlandık. Çok teşekkürler.

Nasıl daha olmadınız mı 🙄 sanki 14k larda birisi mülakat tarihi almisti diye duydum, umarim hakkinizda hayirlisi olur ben alacağinizi düşünüyorum öyle de olur umarım

• Merhabalar arkadaşlar bir sorum olacaktı ais kaydı yapmaya çalıştığımda ds 260 numarası soruyor bu numarayı nereden bulacağım bilgisi olan varsa yardım edebilirse çok sevinirim

• @erkand çok teşekkürler; tabii ki, hele bir atlatalım o aşamaları da :)

• @hedonline DS-260'ı submit ettikten sonra aldığınız confirmation page de en altta sağda barkodlu A ile başlayan numara, zaten hemen üstte de Confirmation No: olarak yazıyor aynı numara.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@mia iyi akşamlar gittiğin tarihten bir gün sonra saat 16.00 dan sonra alabilirsin

• merhaba. Mülakat tarihini aldık.3 mart. darısı bekleyenlere. bir sorum var. ds 260 formunda eşim için green card istememiştik. daha sonra yapabiliyoruz diye. mülakat tarihi yazısında eşim ve çocuklarımın adı da var. sorum şu. kararımızı değiştirdik eşimi de sğrece katmak istiyoruz şimdi. green card işlemlerini (sağlık raporu, belgeler randevu vs.) eşim için de sürdürsem geç kalmış olur muyum. ya da bunun için ne yapmalıyım. Cevaplayan üstadlar için şimdiden çok teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐

@mirali-doğan, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

merhaba. Mülakat tarihini aldık.3 mart. darısı bekleyenlere. bir sorum var. ds 260 formunda eşim için green card istememiştik. daha sonra yapabiliyoruz diye. mülakat tarihi yazısında eşim ve çocuklarımın adı da var. sorum şu. kararımızı değiştirdik eşimi de sğrece katmak istiyoruz şimdi. green card işlemlerini (sağlık raporu, belgeler randevu vs.) eşim için de sürdürsem geç kalmış olur muyum. ya da bunun için ne yapmalıyım. Cevaplayan üstadlar için şimdiden çok teşekkür ederim.

[email protected] adresinden Ankara konsolsoluğuna email atarak DS260'ınızı açtırma talebinde bulunun. Bu email'de kazananın-ad soyad, Case No ve doğum tarihi Ay/Gün/Yıl olarak belirtilmek zorunda, yoksa açmazlar. Siz, eşiniz ve çocuklarınız için ayrı ayrı DS260 olması gerekiyor. Olmayan varsa "Add Applicant" yaparak yeni bir tane oluşturun olmayanlar için. Sonra bütün DS260'ları baştan sona gözden geçirerek ve herkes gidecekmiş gibi yeniden düzenleyip gönderin. Hepsinin statüsü COMPLETED olsun.

Bu DS260'ı ekleme/düzenleme işlemi yapıp gönderdikten sonra mülakata girecek herkes için sağlık muayenesi ve AIS kaydı işlemini tamamlayın.
    Mülakata herkes için gerekli ervakları toparlayarak gidin.

• @smartcells teşekkür ederim.

• @ayvalik10 teşekkür ederim

• Sn. @smartcells @gucarslan

Sayın ABD Göçmen Vize Başvuru Sahibi,

Ankara da yer alan Göçmen Vize Konsolosluk Bölümü tüm göçmen vize başvuru sahiplerinin belirlenmiş mülakatlarına katılmadan önce randevu kayıtlarını yapmalarını önerir.

Kayıt sürecini tamamlamadığınız için bu elektronik postayı almış bulunmaktasınız. Kayıt işleminizi tamamlamak için lütfen bu linke tıklayınız …..

Randevu kayıt işleminizi yaparken aynı dosya numarasını kullanarak lütfen birden fazla kayıt oluşturmayınız. Vizeye dahil olacak kisiler asıl başvuru sahibi hesabına eklenmelidir.

Bu işlemi randevu tarihinizden önce tamamlamazsanız, başvuru işlem sürecinizde gecikmeler yaşanabilir.

Saygılarımızla,
    GDIT Vize Bilgi Servisi

Böyle bir mail geldi bu nedir ne yapmam gerek ais kaydı mı bu?

• @i̇brahi̇m Evet.ais kaydı yapın diyor.

• @smartcells @gucarslan Ais kaydı nedir, randevu mu alınıyor yoksa ptt mi kayıt ediliyor yoksa sadece bilgilerimizi girip kayıt mı oluyoruz? Beni bilgilendirir misiniz lütfen bana gelen maile de bakarsanız çok sevinirim.

• @rosenrot Bende o olduğunu düşünerek onu denedim ancak hata veriyor onu denediğimde

• @i̇brahi̇m Ayni maili bende aldım fakat kayıt yapmayı deneyince "Not ready to schedule" uyarısı aldım. Dv2022 mülakat deneyimleri bölümündeki ilk gönderide zaten AIS kaydını yaparken "Not ready to schedule" uyarısı alabileceğimiz yazıyordu. Mesajın gelmesinin sebebi AIS için üyelik açmamız fakat kaydımızı yapmamış olmamız diye düşünüyorum. Forumdan hatırladığım kadarıyla mülakata iki hafta kala gibi açılıyor ve rahatça kayıt yapabiliyoruz. Zaten bunu doldurma süremiz mülakat sırasını etkilemeyecek.

• ais kaydı nasıl yapıcam bir video rehber vardı

• @hedonline Nasıl bir hata aldığınızı paylaşabilirseniz yorum yapabiliriz belki. Kolay gelsin.

• ⭐⭐⭐⭐

@i̇brahi̇m, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

@smartcells @gucarslan Ais kaydı nedir, randevu mu alınıyor yoksa ptt mi kayıt ediliyor yoksa sadece bilgilerimizi girip kayıt mı oluyoruz? Beni bilgilendirir misiniz lütfen bana gelen maile de bakarsanız çok sevinirim.

• Selamlar, AIS kaydını main applicant olarak tamamladım. Vize görüşmesine eşimle birlikte gideceğiz. AIS içerisinde bir kısma eşimi de eklemem gerekiyor mu? Konsolosluktan gelen mail içerisinde "Randevu kayıt işleminizi yaparken aynı dosya numarasını kullanarak lütfen birden fazla kayıt oluşturmayınız. Vizeye dahil olacak kisiler asıl başvuru sahibi hesabına eklenmelidir." kısmı var. Fakat nereden eklenebileceğini göremedim. Şu anda Add Applicant dediğim zaman, aynı CN ye ekleyemezsin, grup olarak oluşturman gerekiyor, bu kaydı silmen gerekiyor tarzında bir yazı var. Öncesinde sizlere de danışmak istedim.

• Selamlar,
    Bende mülakat tarihi aldım. Sizlerle paylaşmak isterim. Herkese bu uzun ve sabır dolu bekleyişlerinde kolaylıklar dilerim.

• Konsolosluk bölümünden bir göçmen vizesi randevusu almak için gerekli talimatları içeren bir mektup / e-posta aldım.
    Diversity Lottery visa randevusuna kaydolmak veya programlamak için mektup / e-posta aldım.
    Göçmen Vizesi randevusu için kayıt yaptırmam gerekiyor.
    bunlardan hangisini seçmeliyim
    ayrıca ilerleyen kısımda pasaport numaramı soruyor ds260 da yolladığım pasaportumu mu girmem lazım yoksa vizemin basılacağı yeni pasaportumu mu

Benzer Başlıklar

• 33 Oy
    5k İleti
    603k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
  • Green card kazandıktan sonrası

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • 28 Oy
    3k İleti
    772k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
  • Hangi eyalet?

Eyaletler green card eyalet eyalet secimi
    92
    2 Oy
    92 İleti
    22k Bakış
    Peyk74P
    @ayvalik10, içinde söyledi: Hangi eyalet? @Peyk74 alabama başlığına da yazmışsınız. Buradan cevap yazıyım en yukarıda dünya şeklinde simge var oradan alabamayı bulunca o bölge de yaşayan tüm üyeleri görebilirisiniz. Onlara mesaj atarak iletişime geçebilirsin. Teşekkür ederim bakıyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k