Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Arkadaslar selam, GC talihlisiyim/ Ds260 formunu doldurmak icin baktigimda Electronic Diversity Visa Confirmation Number bilgisi istiyor. Bu nerede belirtilmektedir.


  • @smartcells merhaba bende çok önceleri formu doldurmuştum fakat telegram grubunuza katılamadım.nedenini arastırdıgımda formunuzdaki kullanıcı adım'' hüseyinsevda ''.telegram da ise ''huseyinsevda ''. bu nedenle bize ulasamadıgınızı düsünüyorum.yardımcı olursanız sevinirim.selamlar. .......................telegram ı da '' hüseyinsevda '' yapmayı başardım telegram a katılmayı bekliyorum....


  • Maalesef 12 yaşını doldurmuş çocuklardan da Covid-19 aşısı istiyorlar, buda bizim çocuğumuz için istemediğimiz bir şey, kısaca elveda ABD. Umarım ABD hayalleriniz gerçek olur arkadaşlar .Bol şanslar hepinize.


  • @ALS, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Maalesef 12 yaşını doldurmuş çocuklardan da Covid-19 aşısı istiyorlar, buda bizim çocuğumuz için istemediğimiz bir şey, kısaca elveda ABD. Umarım ABD hayalleriniz gerçek olur arkadaşlar .Bol şanslar hepinize.

    Kesin mi kararınız


  • @ALS Çocuklarımız hassas noktamız. Kararınıza saygı duymakla beraber, mrna olmayan, geleneksek ölü virüs aşısı olan sinovac’ı da kabul ediyorlar. Aşıyı araştırabilirsiniz.

  • Yasaklı

    Omicron Varyantı ile ilgili ciddi önlemler var. Bunun DV ye nasıl yansıyacağını bilemem tabiki ve DV sürecinde yorum yapabilecek bilgiye sahip değilim.
    Ben Kanada öğrenci vizesi sonrası çalışma izniyle ilgileniyorum. (DV Talihlisi olamasam da göç konusu ile ilgilendiğim için)
    Kanada eğitim sonrası çalışma yani PWGPP için ülke dışı uzaktan eğitim ile devam edenlerin de (DLI şartı ile) PGWPP için uygun olduklarını ve bu kararın Ağustos 2022 tarihine kadar uzatıldığını açıkladı. Bunun gibi çok fazla önlem var.

    ABD için durum nasıl ve DV sürecini etiler mi etkilemez mi bilemiyorum. Umarım etkilemez. Sadece araştırmalarınız için paylaşılabilecek bir bilgi olduğu için paylaşmak istedim.


  • @Hopes1 Aşı olduktan sonra kanser ve ölüm dahil bir çok olumsuz durumla karşılaştım yakın ailemde ve arkadaşlarım arasında, aşıdan mıdır değil midir bilemiyorum, ama insan acaba mı diye aklında da geçirmiyor değil..! Tamam biz olalım ama çocuk için cesaret edemiyorum onun adına karar da alamıyorum. Çocuklar artık bilinçli aşı olmak istemiyorum diyor, zorlayamıyorsun .Etrafımızdaki doktorlara soruyorum önermiyorum diyorlar çocuk için ama sen bilirsin diyorlar. yuvarlak cevap veriyorlar. Etrafımda çocuğuna aşı yaptıran yada sıcak bakan bir tek ailede yok .Sonuçta aşı yoksa sağlık muayenesi yapamıyorsun. Mecburen üzülerek vazgeçtik.

  • ⭐⭐⭐

    @hüseyinsevda, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @smartcells merhaba bende çok önceleri formu doldurmuştum fakat telegram grubunuza katılamadım.nedenini arastırdıgımda formunuzdaki kullanıcı adım'' hüseyinsevda ''.telegram da ise ''huseyinsevda ''. bu nedenle bize ulasamadıgınızı düsünüyorum.yardımcı olursanız sevinirim.selamlar. .......................telegram ı da '' hüseyinsevda '' yapmayı başardım telegram a katılmayı bekliyorum....

    İlgileniyorum.


  • @ALS Evet Sinovac inaktif asi oldugu icin digerine gore cok masum. Ancak lutfen hemen vazgecmeyin, mulakata saglik muayenesi olmadan girebiliyorsunuz, saglik raporunu dv2022 mali yil bitmeden elcilige ulastirirsaniz vizeniz basilabilir, bu arada sartlar degisir ve asi gerekliligi ortadan kalkabilir, bu sansinizi kacirmayin.


  • @koc2022 Tşk ler bilgilendirmen için. Sağlık raporu olmadan mülakata gidilebileceğini bilmiyordum. Dediğini yapıp mülakata girerim o zaman, son dakikaya kadar aşı konusunda bir değişiklik olmasını bekleyeceğim. Gerisi kısmet artık.

  • ⭐⭐⭐

    @ALS Aşı konusunda geri adım atacaklarını düşünmüyorum. Hatta ilerleyen dönemde 3. Doz aşı şartı da gelebilir. Özellikle Omicron’dan su anda çok ciddi etkilenmiş durumda ABD. Bu noktadan sonra basa döneceğini düşünmüyorum.

    CDC, hem bireylere, hem çocuklara, hem de hamile ya da emziren annelere aşılari öneriyor. Bu süreçte referans alacağınız ve yorumlarına güvenmek olduğunuz kurum CDC.

    Üstelik son dakikaya bırakırsanız en az 2 doz aşı şartını sağlamanız için süre kalmayabilir.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @zimar, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Arkadaslar selam, GC talihlisiyim/ Ds260 formunu doldurmak icin baktigimda Electronic Diversity Visa Confirmation Number bilgisi istiyor. Bu nerede belirtilmektedir.

    merhaba, öncelikle tebrikler.
    bu numara, green card kazandığınızı öğrenmek için kullandığınız ve size başvururken verilen numaradır. onu kullanarak giriş yapıp formunuzu dolduracaksınız.

    formu nasıl dolduracağınız öğrenmek için lütfen bu başlığın ilk iletisini okuyun.
    ve lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ping-PONG aktardığınız için teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ALS, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Maalesef 12 yaşını doldurmuş çocuklardan da Covid-19 aşısı istiyorlar, buda bizim çocuğumuz için istemediğimiz bir şey, kısaca elveda ABD. Umarım ABD hayalleriniz gerçek olur arkadaşlar .Bol şanslar hepinize.

    merhaba,
    aşı konusundaki hassasiyetiniz sizi yanlış kararlar aldırmadan süreç ile alakalı bir kaç detay vereyim izninizle.

    sağlık raporu, mülakat almanız için değil vizenizin basılması için elzemdir.
    bu yüzden mülakata sağlık muayenesi olmadan gidebilir, sürece AP olarak devam edebilirsiniz.

    tavsiyem, en azından kendiniz ve eşiniz için aşılarınızı olmanız, sağlık muayenesi yaptırmanız, çocuklarınız ile birlikte mülakata gitmeniz ve kendiniz + eşiniz için vizenizi alarak, çocuklarınız için süreci AP'ye bırakmanızdır.

    bu sayede asıl talihli + eş vizesini alacak, cocuklar da süreci AP olarak devam edecektir.
    mali yıl sonuna kadar fikriniz değişirse cocuklarınıza aşılarını yaptırıp onlara da vizesini bastırırsınız.

    değişmezse de dilerseniz F2A süreciyle vizelerini sonradan aldırabilirsiniz.

    abd için aşı, sn. @Sono'nun da dediği gibi değişmeyecek bir kural gibi duruyor ve üzerine koyarak da ilerleyecek gibi.

    kararınıza saygı duyuyorum ancak; tekrar gözden geçirmenizi de tavsiye etmeyi bir nevi görev biliyorum.

    unutmayın, en doğru karar sizi ve ailenizi en mutlu edecek karardır.
    umarım o kararı alırsınız, hangisi olursa olsun.


  • @micro-nesia ''Yapmanız gereken şey boş soru sormayı bırakıp süreci takip etmek''.

    Bu nasıl bir söylem? Kimin boş, kimin dolu soru sorduğunu siz mi belirliyorsunuz? Sonraki sorularımızı önce size yazalım, siz onayladıktan sonra forumda yayınlayalım, uygun mudur? Hangi platformda, ne amaçla bulunduğunuzu tekrar gözden geçirip, tanımadığınız insanlar hakkında saçma sapan yorumlarda bulunmayın lütfen...


  • @ALS Daha 20 binlere sıra gelmedi durun bakalım belki de mülakat dahi alamayacaksınız. Süreç şuan durmuş vaziyette.

    Boşuna streslenmeyin şimdiden.

    Herkese bol şans.


  • @gucarslan Tşk ederim bilgilendirmeniz için, AP'nin açılımı nedir ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ALS ilgili linki inceleyin lütfen;
    kısaca eksik evrak ya da güvenlik soruşturması için başvuru sahibinin idari işlem / Administrative Process'e tabi tutulması.

    https://yesilkartforum.com/forum/post/218974


  • @gucarslan Tşk.

  • ⭐⭐

    @Sono, içinde söyledi: DV2022 (2022 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @ALS Aşı konusunda geri adım atacaklarını düşünmüyorum. Hatta ilerleyen dönemde 3. Doz aşı şartı da gelebilir. Özellikle Omicron’dan su anda çok ciddi etkilenmiş durumda ABD. Bu noktadan sonra basa döneceğini düşünmüyorum.

    CDC, hem bireylere, hem çocuklara, hem de hamile ya da emziren annelere aşılari öneriyor. Bu süreçte referans alacağınız ve yorumlarına güvenmek olduğunuz kurum CDC.

    Üstelik son dakikaya bırakırsanız en az 2 doz aşı şartını sağlamanız için süre kalmayabilir.

    Omicron'dan dolayı 3. aşı şartının ben de gelebileceğini düşünüyorum ama bence hiç gerek yok. Her ne kadar daha kolay yayılıyor ve hasta ediyor olsa da öldürücülüğü yok denecek kadar az. Yani aşı yerine omicron olmayı tercih ederim. İlk aşıdan sonra 2 hafta yataklara düşmüştüm 😔 Aşı ya da omicron çok fark etmiyor o yüzden.

    Tabi ya 3. dozu olursun ya da sağlık raporu alamazsın derlerse koşa koşa aşıya giderim o ayrı mesele.

    Aşı için süreçten vazgeçilmez bence. @ALS


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

107
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum