Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

• Konsolosluktan ciktik , sabika kaydini cesc a yuklememizi istediler yukledikten sonra 3-5 gun icinde vizeniz elinize ulasicak dediler . Hemen yukledik. 3 sene 1 ay sonra islemlerimiz bitti sayilir . Esim cin vatandasi oldugu icin cince bilen bir konsolosluk gorevlisi esime yardimci oldu. Yaklasik 9-10 soru sordular . Esimin cinden sabika kaydi yoktu , bunu neden sunamadigimiz icin avukat ve amerikali bir profesorden explanation letter almistik. Umarim kisa surede vizeyi basili halde aliriz. Cok
    Mutluyuz. 24 aralikta birlikte yuvamiza donecegiz herkese tesekkurler. 3 senedir bu forumu kullaniyorum kullanmayada devam edecegim . Crazycell e ve diger tum arkadaslara cok tesekkurler .

• @crazycells teşekkürler darısı vizeyi almaya

• @nevermore tebrikler ve güzünaydın umarım herşey yolunda gider

• @crazycells hopefully , thank you very much

• ya kafayi yiyecegim , esime sabika kaydini sisteme yukleyin 3-5 gun icerisinde adresinize gelicektir diyip kagit verdiler. pasaport onlarda kaldik. Gun icinde refused yaziyordu simdi AP gozukuyor . bu normalmidir.?

• @nevermore tebrikler mutluluğunuz daim olsun umarım vizenizde en kısa sürede elinize ulaşır

• @nevermore hemen endişe etmeyin deneyimlemis arkadaşlar yazacaktır belkide normal bir prosedür

• @ecom umarim oyledir , esime soyleyemiyorum bile. kadincagiz havalarda ucuyor. umarim dediginiz gibidir. tesekkurler

• @nevermore bunu en net bence @crazycells bilir ona sormalıyız diye düşünüyorum ama rahat olun biraz, bence vizenizi alacaksınız en kısa zamanda elinize ınşallah🙏

• @crazycells teşekkür ederim sanırım en iyisi hazır buradayken remote çalışma imkanı da veren bir iş bulmak için uğraşıp arada türkiyede arada burada idare etmek olacak eşimin mükakat tarihine kadar. Mali sponsorluk sürecini çözmenin farklı bir yolu yok gibi. Süreçte herhangi bir engele takılmamak ve Abd'de ikamet devamlılığımı bozmamak için yılın minimum ne kadar süresini Abd'de geçirmem lazım bilginiz var mı acaba?

• @nevermore, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

ya kafayi yiyecegim , esime sabika kaydini sisteme yukleyin 3-5 gun icerisinde adresinize gelicektir diyip kagit verdiler. pasaport onlarda kaldik. Gun icinde refused yaziyordu simdi AP gozukuyor . bu normalmidir.?

Çok normal endişe edecek bir durum yok bu hafta alırsınız pasaportu👍

• ⭐⭐⭐

@nevermore CEAC’da Issued öncesi AP olur merak etmeyin. ☺️

• Issued oldu , cok tesekkurler sonunda sukurler olsun.

• @nevermore sizin adınıza çok sevindim. Tekrar gözünüz aydın diyelim.

• Merhabalar ,
    nisanlim greencardli.
    Simdi önümüzdeki Mart evlenip Los Angelese tasinmayi düsünüyoruz.
    Benim bu durumda green cardi almam ne kadar sürer, online sayfada 2-4 yil yazmakta, fakat daha hizli alabilen oldu mu?
    Diger bir sorum: Basvuru yaptiktan sonra calisabiliyor muyum, green cardim gelmemis olsada neticede uzun bir sürec? Son soru: Los Angeles' de hangi semtlerden ev tutmamizi önerirsiniz? (merkez, güvenlik, fiyat performans)
    simdiden cok tesekkür ederim yanitiniz icin

• @Hasret-Yerlikaya, içinde söyledi: F2A ve F2B Vize Surecleri (Green Card sahiplerinin es ve cocuklari)

Merhabalar ,
    nisanlim greencardli.
    Simdi önümüzdeki Mart evlenip Los Angelese tasinmayi düsünüyoruz.
    Benim bu durumda green cardi almam ne kadar sürer, online sayfada 2-4 yil yazmakta, fakat daha hizli alabilen oldu mu?
    Diger bir sorum: Basvuru yaptiktan sonra calisabiliyor muyum, green cardim gelmemis olsada neticede uzun bir sürec? Son soru: Los Angeles' de hangi semtlerden ev tutmamizi önerirsiniz? (merkez, güvenlik, fiyat performans)
    simdiden cok tesekkür ederim yanitiniz icin

Evlenir evlenmez nişanlınıla birlikte aynı şartlara sahip olmuyorsunuz malesef. Kendisi gibi rahat rahat giriş çıkış yapamazsınız, çalışamzsınız. Sürecinizi tr'den mi yoksa buradan mı yapacaksınız? Her iki tarafta da uzun bir süreç evet. en az 2 yıl.
    LA county oldukça geniş. hangi bölgesini düşünüyorsunuz? Yani nişanlınızın çalışacagı semt nerede? Los Angeles merkez gereksiz pahalı, pis, ulaşımı zor ( Yani arabaya ihtiyacınız olacagı için araba kullanmak zor. Trafiği berbattır ve sokaklar genelde tek yönlü sokaklardır. Bu nedenle 5 dklık yol 15 dk sürebiliyor ) Los angelesa yakın olarak Norwalk, Torrance, Whittier,Downey ve daha yakın mesafede bulunan culver city tercih edebilirsiniz. Dğer sehirlere gore Culver city biraz daha pahalı olacaktır.

CAMPTON, CARSON, Inglewood uzak durulması gereken, ciddi güvenlik sorunu bulunan yerler. Büyük hafrle yazdıgım sehirlerde 1500 dolara müstakil evler bulmak mümkün. Fakat hiç ugramayın. Ucuz etin yahnisi olacaktır. Sokakta dahi yürüyemezsiniz, emin olun.

• @ilkin001 NVC de onaylanmış, sadece randevu bekliyorsunuz artık

• @hulyaek ne kadar sürede gelir randevu tahmini

• @ilkin001 şu andaki sürçeler hızlandı mı emin değilim, normalde 1-2 ayda gelen randevular pandemi döneminde bekleyen bizlere yaklaşık 1 yılda geldi.

• Pasaportumuz elimize ulasti , biletimizide aldik . Vize gectikten sonra uscis odemesii yapiliyor mu ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k