Amerika'da ikinci el araba almak
-
@Damla-Yalçın NJ kanunlarina gore NJ de ikinci el arac satan yerler, aracin inspection ready olmasindan sorumludurlar. Ancak, satis sozlesmesinde alici kisinin bunu waive ettigine dair bir cumle varsa, o zaman sorumluluk satan dealer dan cikmis olur. Asagidaki linkten bilgi alabilirsiniz: Sayin @TMG de ayni linki vermis zaten. 👍
https://www.newjerseylemons.com/used-car-inspection-frequently-asked-questions/
-
@TMG @MySea @ayvalik10 tesekkurler bilgilendirme icin
-
Texas'ta dealerdan araç alırsanız herşeyi dealer yapar sizde parasını ödemek zorundasınız... Bulunduğunuz yeri bilemiyorum. Bizim araç parasını alıp title verme gibi şansımız yok kanunen... Farklı bir eyalet için yorum yapamiyorum maalesef
-
@Manwe6265 ustad TR de 1000$ a 98 model peugeot 103 motorsiklet alabilirsin :) , sen orada arabayı alayımmı diyorsun... Ben olsam alırdım bakımını yapar yedekte aracı tutardım. varolan arac arıza verdiginde bunu kullanırdım...
-
@blackeagle82 :D evet haklisiniz suanda bin dolar benim icin buyuk bir miktar o yuzden bekliyorum simdilik
-
Bu ileti silinmistir
-
@doki-arlington bulabilirseniz sifir araba suan mantikli, ben de dusunuyorum ama biraz daha beklicem
-
Araba fiyatları eyaletten eyalete çok değişiyor mu? Youtube videolarında farklılıklar görüyorum. Sebebi nedir?
-
-
@alpha_julliet, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
Araba fiyatları eyaletten eyalete çok değişiyor mu? Youtube videolarında farklılıklar görüyorum. Sebebi nedir?
ABD dediğimiz yer 50 tane ülkeden (state) oluşuyor. Her ülkenin coğrafyası, iklimi, yol şartları, kullanım şartları farklı. Soğuk iklimli devletler var, sıcaktan kavrulan devletler var. Dolu yağmur yağan devletler var, kasırgalara maruz kalan devletler var. Kimisinde yollar sürekli tuzlanır, kimisinde yollar kaymak gibidir kimisinde çukurlar vardır. Doğal olarak araçlar da farklı koşullara sahip devletlerde farklı fiyatlanıyor.
-
-
Motor severler için ayri bir baslik var mi? Motor almayi düşünüyorum
-
@Manwe6265, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
Motor severler için ayri bir baslik var mi? Motor almayi düşünüyorum
Sadece su baslik var sayin @Manwe6265 :
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4182/scooter-ile-yaşam/isterseniz yenisini olusturalim...
-
@crazycells cok tesekkurler burdan takip ederim
-
arkadaslar Geico da comphrensive sigorta yaptiran var mi? burada arac calindiginda ne oduyorlar? Her comphrensive calinmayi iceri mi? emin olmak istiyorum cunku policy de -theft-kelimesi gecmiyor. Tasindigim yer tekin degil. Emin olmak istedim. Tesekkurler
-
@somebody Normalde comprehensive coverage yaparsaniz, hirsizlik ve hirsizlik sonucu yapilan kazalari kapsamasi lazim. Liability de kapsamaz.
-
-
Arabayi satarken cashier check onerdi, fraud gibi. Nakitten baska yontem kabul edilmemesi gerek degil mi?
-
-
Anladim. Cekin 2-3 gelicegini soyledi. Scam gibi geldi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum